ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
.Σύντομα θα πάρω ένα γάτη
και θα τον ονομάσω αρχοντούλη
.Φυσικά δεν θα τον στείρώσω.Επειδή όλοι είστε
θα ήθελα να μου δώσετε μερικες
συμβουλές.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαρίστως!!Επειδή όλοι είστεθα ήθελα να μου δώσετε μερικες
συμβουλές.
Η συμβουλή μου είναι ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αρχικά διάβασε αυτό το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/nέα-γάτα-στο-σπίτι.219043/
και αυτά https://www.mypetz.gr/threads/Ποια-τα-εμβόλια-που-πρέπει-να-γίνονται-στη-γατούλα.220105/,
https://www.mypetz.gr/threads/5-1-λόγοι-για-να-ΜΗΝ-πάρετε-γάτα.219103/
Επίσης εάν δεν τον στειρώσεις και ζει μέσα στο διαμέρισμα να γνωρίζεις ότι θα είναι δυστyχισμένος και θα ταλαιπωρείται.
Αν πάλι ζει εξω αστείρωτος έχει πολλές πιθανότητες να χαθεί, να σκοτωθεί αλλά και να κολλήσει σοβαρότατα νοσήματα όπως aids.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Συγνώμη αν "διαβάζομαι" κάπως αλλα μαζεψα πρόσφατα και αναγκαστηκα να κανω ευθανασία σε χτυπημενο γατί καθως και προσπαθω όπως μπορώ να σωσω απο τον δρόμο αλλο ένα για να μην εχει την ίδια τύχη..Υπάρχουν που υπάρχουν οι αδέσποτοι γάτοι αν υπάρχουν και οι δεσποζόμενοι που κάνουν την ίδια δουλειά...τζάμπα κόπος...
Στη διάθεσή σου για συμβουλες πάντως..
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαρίστως!!![]()
Η συμβουλή μου είναι ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.[/quo
Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να το στειρώσω;![]()
![]()
![]()
![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Σκοπός μου είναι να μεγαλώσει μαζί μου και όταν μεγαλώσει αρκετά και θελήσει οι πόρτες θα είναι ανοικτές και θα μπορεί να την κάνει γι αυτό πρέπει να είναι αστείρωτος. Παρόλα αυτά θα διαβάσω τα άρθρα που μου πρότεινες.Συγχαρητήρια για την απόφασή σου!
Αρχικά διάβασε αυτό το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/nέα-γάτα-στο-σπίτι.219043/
και αυτά https://www.mypetz.gr/threads/Ποια-τα-εμβόλια-που-πρέπει-να-γίνονται-στη-γατούλα.220105/,
https://www.mypetz.gr/threads/5-1-λόγοι-για-να-ΜΗΝ-πάρετε-γάτα.219103/
Επίσης εάν δεν τον στειρώσεις και ζει μέσα στο διαμέρισμα να γνωρίζεις ότι θα είναι δυστyχισμένος και θα ταλαιπωρείται.
Αν πάλι ζει εξω αστείρωτος έχει πολλές πιθανότητες να χαθεί, να σκοτωθεί αλλά και να κολλήσει σοβαρότατα νοσήματα όπως aids.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Κρίνοντας απ' αυτά που γράφεις, πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι, ε; Γιατί οι περισσότεροι μάλλον δε θα άντεχαν να βρουν το γάτο τους χαλκομανία στη μέση του δρόμου ή να σπαρταράει, δηλητηριασμένο από φόλα.όταν μεγαλώσει αρκετά και θελήσει οι πόρτες θα είναι ανοικτές και θα μπορεί να την κάνει
Εσύ όμως φαίνεσαι προετοιμασμένος και έτοιμος για όλα!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω πάντως δεν ειμαι αντίθετη αν και μονο αν ζεις στην ιδανικη περιοχη. Χωρις καθολου αυτοκινητα και ανθρωπους που βαζουν φολες. Διαφορετικα να εισαι ετοιμος να τον χασεις για παντα και ισως στεναχωρηθεις πολυ.Σκοπός μου είναι να μεγαλώσει μαζί μου και όταν μεγαλώσει αρκετά και θελήσει οι πόρτες θα είναι ανοικτές και θα μπορεί να την κάνει γι αυτό πρέπει να είναι αστείρωτος. Παρόλα αυτά θα διαβάσω τα άρθρα που μου πρότεινες.
Eπισης εαν σε φοβιζει το γεγονος οτι θα γινει "μουρόχαυλος" εαν στειρωθει, ειναι λαθος. Δεν αλλαζει καθολου ο χαρακτηρας. Ο δικος μου 7 ετων και στειρωμενος ειναι πολυ "τσαμπουκας".
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ενω αν τον αφησεις αστειρωτο απλως θα σπερνει γατακια εδω κι εκει μεγαλωνοντας το προβλημα του υπερπληθυσμου αδεσποτων γατιων. σκεψου καλα τι ''κακο'' θα κανεις αν τον αφησεις αστειρωτο και τι καλο σε αυτον(τον γατο σου), σε εσενα που δεν θα παει η καρδια σου στην κουλουρη καθε φορα που εξαφανιζετε προς αναζητηση θηλυκιας και στην κοινωνια που δεν θα εισαι υπευθυνος για την γεννηση περισσοτερων αδεσποτων γατιων.
πολυ φιλικα

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Επειδή όμως δεν ζει στην ιδανική περιοχή, αλλά στην Ν.Σμύρνη, όπου μονίμως συναντάω πατημένα γατάκια κι έχω ακούσει και ζήσει ιστορίες με φόλες τότε το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος ΚΑΤ είναι είτε να στειρώσει το γατάκι που θα πάρει και να το κρατήσει μέσα στο σπίτι του, είτε να μην πάρει καθόλου γατάκι...Εγω πάντως δεν ειμαι αντίθετη εαν και μονο αν ζεις στην ιδανικη περιοχη. Χωρις καθολου αυτοκινητα και ανθρωπους που βαζουν φολες. Διαφορετικα να εισαι ετοιμος να τον χασεις για παντα και ισως στεναχωρηθεις πολυ.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Απο 7 μηνων και πανω.
Ποτε θα το παρεις το γατακι?
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool