Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
είμαι χαρούμενος γιατί με βοηθήσατε και είμαι σύγουρος πως ο γάτος μου θα περάσει πολύ ωραία.Τα ξαναλέμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό που θα σου προτείνω είναι να τον κοιτάζεις πάντα στα μάτια όταν του μιλάς και να απευθύνεσαι σε αυτόν σαν να είναι άνθρωπος(εννοώ όχι χαζουλίστικη και χαδιάρικη φωνή!)
Δεν το 'χα ξανακούσει αυτό.
Εγώ πάντα έτσι μιλάω στα δικά μου.
Αφού είναι μωρά ακόμη...

Επίσης, καλό είναι να ξέρουν τον κανονικό τόνο μας για να μας καταλαβαίνουν καλύτερα: πότε νευριάζουμε, πότε είμαστε θλιμμένοι.Είναι πανέξυπνα

ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
και γι αύτο θα ακολουθήσω την συμβουλή σου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αν ειναι δυνατον τι αλλο θ'ακουσουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ina1
Νεοφερμένο μέλος

θελω να πω στην ismini πως αν το γατακι ειναι μεσα στο σπιτι δεν θα εχει κανενα προβλημα αν το <<αφεντικο >>του ,του δινει την καταλληλη σημασια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω προτεινω να το λες και "ρε μ.....α" να μην αισθανθει κατωτερος απο ανθρωπο μιας και θα ναι αρσενικο....αν ειναι δυνατον τι αλλο θ'ακουσουμε...
γιατι βρε Γιασμιν αυτη η επιθεση προς την ilovecats
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
θα του πω ενα μη, θα με κοιταξει καπως και την αλλη φορα αν το επαναλαβει θα τον ψεκασω απαλα η θα τον απομακρυνω λιγο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

και να ακούσει ότι νευρίασα καταλαβαίνει αμέσως. Και διαφέρουν πολύ από τα άλλα ζώα και το βλέπουν και οι άλλοι στα γατιά μας. Μόνο τη φωτό του Νααμάν να δει κανείς που έχω σαν avatar καταλαβαίνει πόσο καλαναθρεμμένος είναι. Όταν κλαίω έρχεται και με κοιτάει στα μάτια, και όταν τον βλέπω αισθάνομαι σα να έχω την κολλητή μου δίπλα μου και να με στηρίζει.Όταν είμαι νευριασμένη με κάτι άσχετο μες πλησιάζουν και φεύγουν γιατί καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και αποχωρούν από το δωμάτιο σα να θέλουν να με αφήσουν μόνη μου να ξεσπάσω...Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας υπέροχης στάση ζωής που τηρούμε η αδερφή μου κι εγώ σε όσα ζωάκια έχουν βρεθεί σπίτι μας και δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν άσχετο που δεν καταλαβαίνει τι θέλω να πω να το σχολιάσει.
ruko
Διάσημο μέλος
Κατά πάσα πιθανότητα δεν την έχει εκπαιδεύσει σωστά και η σκυλίτσα αισθάνεται ότι έχει το πάνω χέρι. Λέω τώρα...
Με τα υπόλοιπα λίγο-πολύ συμφωνώ. Ο τόνος της φωνής αλλά και η γενικότερη στάση έχουν μεγάλη σημασία.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ειδικά ο Ισίδωρος είναι αγγελούδι!
Ξέρει ακριβώς τι δεν πρέπει να κάνει και ποτέ δεν δεν παραβιάζει τους κανόνες!Ο Ζαχαρίας από την άλλη, ενώ το καταλαβαίνει όταν κάνει κάτι που δεν πρέπει, δεν τον πολυνοιάζει...στην επόμενη ευκαιρία που δεν θα βλέπουμε (όπως νομίζει
) το ξανακάνει από αντίδραση επειδή τον μάλωσα! Το παίζει επαναστάτης χωρίς αιτία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατ μερικά πράγματα δεν μαιθαίνονται "θεωρητικά", αλλά στην πράξη. Ριξε μια ματια και στο site αυτο www.ailouros.gr περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για τις γάτες!
Και οταν με το καλό το αποκτήσεις, εδω θα ειμαστε για μας λες νέα, ε?
ΚΑΤ1
Νεοφερμένο μέλος
Και βέβαια!!!Τα λέμε!!!Εγω νομίζω ότι ο Κατ θα βρει τον τρόπο να συμπεριφέρεται μόνος του στο γατάκι. Εξάλου τα γατάκια μας δείχνουν από μόνα τους τι θέλουν...Ποτε χαιρονται, ποτε θελουν χαδια, ποτε δεν θελουν...κτλ
Κατ μερικά πράγματα δεν μαιθαίνονται "θεωρητικά", αλλά στην πράξη. Ριξε μια ματια και στο site αυτο www.ailouros.gr περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για τις γάτες!![]()
Και οταν με το καλό το αποκτήσεις, εδω θα ειμαστε για μας λες νέα, ε?

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool