Θα σας κλέψουν την καρδιά!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον;
Tιποτα ακομη,το απολυτο τιποτα! Δεν καταλαβαινω γιατι! Τα γατακια ειναι αστερια!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι κουκλιά!! Πραγματικά... Μάλλον φταίει το ότι είστε στην Κρήτη , αλλά τι να πω! Υπομονή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον φταίει ότι υπάρχει υπερπροσφορά σε σχέση με την ζήτηση. Τα μωρά Έλενα είναι κουκλιά, δεν υπάρχει θέμα αν είναι ή δεν είναι όμορφα.
Και σε μας στην Αθήνα, τα πράγματα είναι δύσκολα:(

Πραγματικα σε ζηλευω!!!ειναι υπεροχα
αυτο το ακριβατικο το κανει και εμενα χαχαχα

με πεθανες ατιμηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!:slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp:..και ακουγα και το χουρχουρητο τους!!!!!!!!!αααααααααα...θελω να τα φαω!!!!!!!!!!
.αχ..μακαρι να τα παρει καποιος και τα δυο....τα γλυκουλια μου ειναι τοσο ομορφα!!!πραγματικα δεν ξερω ποιο μου αρεσει περισσοτερο..:clapup:

DSC04221.jpg

DSC04240.jpg

DSC04245.jpg

DSC04247.jpg

DSC04249.jpg

DSC04250.jpg

DSC04251.jpg

DSC04252.jpg

DSC04255.jpg

DSC04258.jpg

DSC04259.jpg

DSC04260.jpg

DSC04261.jpg

DSC04263.jpg

DSC04264.jpg

DSC04271.jpg

DSC04273.jpg

χωρις καμμια υπερβολη...ειναι απο τα πιο ωραια ζουζουνακια που εχω δει!!!! τι απιθανες φατσες που ειναι αυτες καλε;;:clapup::clapup::clapup:
ΥΓ...τον σηφη...τον δινεις;;;:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:..πολυ κουκλος μιλαμε..:inlove::inlove::inlove::inlove:

καλα...εχω φαει κολλημα με τα γατονια ετσι??????

Εύχομαι καλή τύχη πάντως και εγώ που χαρίζω 3 γατάκια 2,5 μηνών περίπου δεν μου τα έχει ζητήσει κανένας και έχω στενοχωρηθεί πολύ, βλέπω ότι σε σχέση με παλαιότερα που χάριζα αδέσποτα γατάκια η ζήτηση έχει μειωθεί πολύ, εύχομαι να μην φταίνε τα καινούργια μέτρα να έχει πανικοβληθεί ο κόσμος και να γυρίζει την πλάτη του στα αθώα αδέσποτα γατάκια που στο κάτω κάτω δεν φταίνε για τα χάλια της κοινωνίας.

αυτο που φταιει..δεν ειναι τα μετρα..αλλα το οτι πολλοι δεν στειρωνουνε τις γατες τους..δυστυχως..:)

DSC04282.jpg

DSC04283.jpg

DSC04276.jpg

DSC04274.jpg

DSC04273-1.jpg

DSC04285.jpg

Ολα μαζι:clapup:
DSC04286.jpg

DSC04274.jpg

Εγώ θέλω αυτό..........:/: (Η Λούση μου μωρό κάπως έτσι θα ήταν)

Έλενα είναι υπέροχες! Σαν νεραϊδάκια :)

DSC04274.jpg

Εγώ θέλω αυτό..........:/: (Η Λούση μου μωρό κάπως έτσι θα ήταν)
Τη Κρεμουλα! Εδω και μερες την φωναζω κρεμουλα επειδη ειναι κρεμ χρωμα. Ειναι απιστευτα γατακια και τα δυο...και με ματαρες και τελεια χρωματα.

DSC00084.jpg

DSC00087.jpg

DSC00088-1.jpg

DSC00089.jpg

DSC00090.jpg

αχ μωρε τα ψυχακια μου ειναι υπεροχααααααααα!!!!:clapup::clapup::clapup:

Πάντως είναι απίστευτο πόσο γρήγορα βολεύονται τα γατουλίνια στα κρεββάτια και στους καναπέδες. Άντε μετά να τα ξεβολέψεις τα λυπάται η ψυχή σου!:/:

Πάντως είναι απίστευτο πόσο γρήγορα βολεύονται τα γατουλίνια στα κρεββάτια και στους καναπέδες. Άντε μετά να τα ξεβολέψεις τα λυπάται η ψυχή σου!:/:
Εχεις δικιο.Τωρα ο Σηφακος μου τα παει πολυ καλα μαζι τους,ολη τη μερα τρεχουν και παιζουν κυνηγιτο. Ειναι απιστετα αστειο το θεαμα να βλεπεις να τρεχει ο Σηφης και απο πισω να τον κηνυγαει το πορτοκαλι μωρο και μετα απο μερικα δεπτερολεπτα να βλεπεις τη Σελινα να πεταγετε σφαιρα και απο πισω της να τρεχει η τριχρωμουλα!:lol::lol::lol:
Σημερα ο Σηφης εβαλε κατω την τριχρωμη και την εγλειφε...
Πως θα τα χωρισω τωρα εγω αυτα τα πλασματακια,πως?? Τα βλεπω ποσο χαρουμενα ειναι,πιστευουν πως ειναι αυτο το σπιτι τους!:( Μακαρι να ειναι τοσο χαρουμενα και στο νεο τους σπιτακι......

Kαλώς ή κακώς, οι γάτες ξεχνούν και προσαρμόζονται εύκολα στο νέο τους περιβάλλον. Ειδικά όταν βρίσκουν και εκεί την ίδια αγάπη και φροντίδα. Θα ήταν ιδανικό για τις μικρές να πάνε κάπου μαζί. Ξέρω βέβαια ότι είναι δύσκολο:(
Κάποιο τηλ ενδιαφερόμενου έχει προκύψει ?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back