Θα σας κλέψουν την καρδιά!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Kαλώς ή κακώς, οι γάτες ξεχνούν και προσαρμόζονται εύκολα στο νέο τους περιβάλλον. Ειδικά όταν βρίσκουν και εκεί την ίδια αγάπη και φροντίδα. Θα ήταν ιδανικό για τις μικρές να πάνε κάπου μαζί. Ξέρω βέβαια ότι είναι δύσκολο:(
Κάποιο τηλ ενδιαφερόμενου έχει προκύψει ?
Οχι τιποτα,εκτος απο μια φαρσα...
Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι! Στο φεισμπουκ καθε μερα το κοινοποιω,σε σαιτ του Ρεθυμνου επισης και εχω τοιχοκολλησει εξω απο τα μαγαζια του Ρεθυμνου στον κεντρικο δρομο.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλενα στείλε μου στο μειλ μου (v_xenou@yahoo.gr) φωτογραφίες από την κρεμ. Κάτι έχω στο μυαλό μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλενα στείλε μου στο μειλ μου (v_xenou@yahoo.gr) φωτογραφίες από την κρεμ. Κάτι έχω στο μυαλό μου.
Εχει χαλασει η φωτογραφικη μου και δεν εχω αλλες,ειναι οσες ειναι εδω.Πατα πανω τους και κανε αποθηκευση.

OK, θα το κάνω έτσι. Ξέρω κάποιον που είναι ερωτευμένος εδώ και καιρό με την Λούση μου:) Θα του στείλω φωτό της μικρής, η οποία θα μπορούσε άνετα να είναι παιδί της Λούση:P

OK, θα το κάνω έτσι. Ξέρω κάποιον που είναι ερωτευμένος εδώ και καιρό με την Λούση μου:) Θα του στείλω φωτό της μικρής, η οποία θα μπορούσε άνετα να είναι παιδί της Λούση:P
Aντε να δουμε. Και πες και για το χαρακτηρα της πως ειναι σαν πεθαμενο,το ζουλας και το κανεις ο,τι θες!!!

Ενα παλιοτερο βιντεακι, οταν φοβοντουσαν τον Σηφη.:laugh: Τωρα κοιμουνται κι αγκαλια (που λεει ο λογος)

https://www.youtube.com/watch?v=i7RdVgH53xw

Πειτε πως το ενα ηδη υιοθετηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Θα ερθει το απογευμα μια οικογενεια με ενα 9χρονο γιο να διαλεξουν γατακι! Ειναι συγγενεις της Αλεξανδρας που εχει τη Silvi και το Fidelino στο gatospito. Ειναι πολυ καλη οικογενεια και ειχαν και στο παρελθον γατες.
Να σκεφτειτε με πηραν 2η φορα τηλεφωνο γιατι ο μικρος ειχε αγωνια να μαθει τι χρωμα ειναι τα γατακια!!!!!!!!!!!!
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Αυτά είναι νέα! Μπράβο, καλή ζωή να έχει το γατάκι :)

Υιοθετηθηκαν και τα 2 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!!!!!!!

Τέλεια!!! :clapup: :clapup: :clapup: Να έχουν μια όμορφη ζωή με τους νέους τους γατογονείς!!!

:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:
αααα ηδη μου λειπουν...

Ωραία! Απο την ίδια οικογένεια;

τέλεια νέα!!!!! Συγχαρητήρια !!

Μου τα επεστρεψε πισω,μια ωρα αφοτου τα πηρε. Μαλλον δεν αρεσαν στη γυναικα του,δεν "ταιριαζανε" με το σαλονι.... Μονο ετσι μπορω να το εξηγησω γιατι τα υπολοιπα ειναι φθηνες δικιολογιες....
Αδικιολογητος.

Μου τα επεστρεψε πισω,μια ωρα αφοτου τα πηρε. Μαλλον δεν αρεσαν στη γυναικα του,δεν "ταιριαζανε" με το σαλονι.... Μονο ετσι μπορω να το εξηγησω γιατι τα υπολοιπα ειναι φθηνες δικιολογιες....
Αδικιολογητος.

Συγγνωμη δηλαδη, τι δικαιολογια ειχε? Δεν ειμαστε με τα καλα μας. Τετοια γατακια, πανεμορφα και ησυχα και χαδιαρικα. Δεν παμε καθολου καλα. :confused:

για αυτο...να κρατας παντα μικρο καλαθι....τι να πεις...εξοργιζομαι πραγματικα με κατι τετοια ηλιθια οντα...και ειναι τοσο ομορφα!!!

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2345929:
Συγγνωμη δηλαδη, τι δικαιολογια ειχε? Δεν ειμαστε με τα καλα μας. Τετοια γατακια, πανεμορφα και ησυχα και χαδιαρικα. Δεν παμε καθολου καλα. :confused:
Ειπε οτι δεν προσαρμοζονταν με τιποτα,οτι "αγριεψανε" και καλά στην κουτά! Μα ποτε να προλαβουν να προσαρμοστουνε μεσα σε 1 ωρα??? Ασε που δεν πιστευω τιποτα,τα γατακια τα επιστρεψαμε κι εμεις με την κουτα και δεν βγαλαν αχνα και μαλιστα τα βγαλαμε εκτος και τα ειχαμε στα χέρια στο αμαξι. Ειναι πολυ ησυχα,εσυ τα ειδες και απο κοντα δεν υπαρχει περιπτωση να αγριεψαν οπως λεει.Και παλι και να εγινε αυτο,τα κρατας καμια μερα να δεις αν θα συνηθισουν και μετα τα επιστρεφεις σωστα?

Ειπε οτι δεν προσαρμοζονταν με τιποτα,οτι "αγριεψανε" και καλά στην κουτά! Μα ποτε να προλαβουν να προσαρμοστουνε μεσα σε 1 ωρα??? Ασε που δεν πιστευω τιποτα,τα γατακια τα επιστρεψαμε κι εμεις με την κουτα και δεν βγαλαν αχνα και μαλιστα τα βγαλαμε εκτος και τα ειχαμε στα χέρια στο αμαξι. Ειναι πολυ ησυχα,εσυ τα ειδες και απο κοντα δεν υπαρχει περιπτωση να αγριεψαν οπως λεει.Και παλι και να εγινε αυτο,τα κρατας καμια μερα να δεις αν θα συνηθισουν και μετα τα επιστρεφεις σωστα?

Δεν ειμαστε με τα καλα μας. Βλακειες. Αυτα τα γατακια αποκλειεται να αγριεψαν. Να δεις που ειναι ενας μπαμπας που υπεκυψε στο πρηξιμο των παιδιων του και μετα εφαγε παντοφλα απο την συζυγο που δεν ειχε ενημερωσει. Μπουρδες. Ελενα μου, μην στεναχωριεσαι, θα βρουνε σπιτακια, δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουν αυτα τα μωρα. Εχεις σκεφτει να πας μια βολτα απο Χανια να βαλεις και εκει αφισσες? Η' Γεωργιουπολη, που ειναι και πιο κοντα.

παντως η αληθεια ειναι..οτι οταν εγω ακουω παιδακια...δεν μου αρεσει αυτο...δεν ειναι βεβαια κανονας..αλλα πολλες φορες παιρνουν ενα ζωο για το παιδι(ουτε αυτο μου αρεσει-λες και ειναι παιχνιδι..)και μετα που βαριεται το παιδακι....αλλο ενα αδεσποτο..ασε που τα βασανιζουν κιολας τα ζωακια..(οχι ολα βεβαια)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back