Θα σας κλέψουν την καρδιά!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
@moukelis ναι εγώ θα τις υιοθετήσω. είναι τέλειες :D

@ΟΥΡΑΝΙΑ ευχαριστώ :D θα φροντίσω να περνάμε τέλεια :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
2-2.30 ώρες έμειναν μέχρι να φτάσω εκεί :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2-2.30 ώρες έμειναν μέχρι να φτάσω εκεί :P
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Eχουμε στρωσει το κοκκινο χαλι και σε περιμενομε!

Δε βρησκω τον ξαδερφο μουυυυυυυυυυυυυυ. Μου είπε πως θα καθυστερούσε λιγάκι τελικά να με φέρει, αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρω περισότερες λεπτομέρειες.

Σόρρυ ε;;;

Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση, αφού το είπαμε ότι θα με φέρει, θα με φέρει :P

Υ.Γ.:Και είχα φορτωθεί τη γατοφόρο μου και είχα κατέβει και τον περίμενα τόση ώρα :P

Δε βρησκω τον ξαδερφο μουυυυυυυυυυυυυυ. Μου είπε πως θα καθυστερούσε λιγάκι τελικά να με φέρει, αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρω περισότερες λεπτομέρειες.

Σόρρυ ε;;;

Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση, αφού το είπαμε ότι θα με φέρει, θα με φέρει :P

Υ.Γ.:Και είχα φορτωθεί τη γατοφόρο μου και είχα κατέβει και τον περίμενα τόση ώρα :P
οκ περιμενω

Υιοθετηθηκαν!!!!!!!!

Τώρα τα έχω στο υπνοδομάτιο μου και το γνωρίζουν :D

Το κρεβάτι μου είναι το νέο τους γατοκρεβάτι :P

Ήπιαν και νερό και λογικά πρέπει να έχουν φάει, και έχουν κάνει την άμμο ένα σωρό στο κέντρο.

Μένει να βάλω τη μάνα μου να πάει να τους φέρει και τα κουβάρια με την κλωστή να έχουν να παίζουν :D

Α, μέχρι να τα φέρουμε εδώ (πέσαμε και σε κίνηση - ούτε 10 χιλιόμετρα κοντά 40 λεπτά) δεν έβγαλαν άχνα, κοιμόντουσαν και είτε το ένα κοιτούσε απο τη μια και το άλλο απο την άλλη, είτε και τα δύο από την ίδια μεριά και καθόταν αγκαλιά.

Μόνο που προς το παρών δεν έρχοντε να τα χαϊδέψω :(

ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΔΩ, ΜΟΥ ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δε θα φύγεις! :clapup:
Να τα χαίρεσαι! Έλενα χίλια μπράβο. Βρήκες τελικά ένα καλό σπιτάκι στα κοριτσάκια παρόλη την ατυχία. :)

Μένει να βάλω τη μάνα μου να πάει να τους φέρει και τα κουβάρια με την κλωστή να έχουν να παίζουν :D

να τα χαιρεσαι!!!! :clapup::clapup::clapup:

Προσοχη ομως με τα κουβαρια γιατι μπορει να καταπιουν κλωστη και να γινουν τα εντερα τους κουβαρια και να τρεχετε για επεμβασεις :/:

και ναι, και επίσημα κοιμούντε στο κρεβάτι μου :p

Ποιος στη χαρη σου!:clapup:

με βλέπω για το πάτωμα :P

Οχι βρε,μην απελπιζεσαι,ειναι νωρις για πατωμα,μετα τα τεσσερα σε διωχνουν απο το κρεβατι.:P

τωρα διαβασα τα νεα σας!!! Σταματη να χαιρεσαι τα γατομωρα σου, ειναι υπεροχα!!!! :D

@evelynkar ευχαριστώ :)

χθες το βράδυ μετά που τις ξεβόλεψα (για να βολευτώ εγώ) απο το κρεβάτι μου και τις έβαλα πάνω σε ένα μαλακό πάπλωμα αποφασίσανε να μην με αφήσουν να κοιμηθώ.

άρχισαν να τρώνε φαγητό (πρώτα η μία και μετά η άλλη) μετά πήγαν απο την άμμο, σκαρφάλωναν παντού (ακόμα και στο καλοριφέρ και το παράθυρο) κάνανε ακρωβατικά, παίζανε με το ονυχοδρόμιο, μέχρι που τελικά κοιμήθηκε η μια στο πάπλωμα (μετά ήρθε να κοιμηθούμε αγκαλιά) και η άλλη σε μια καρέκλα που έχω στο υπνοδωμάτιο.

σήμερα το πρωί αφού ξυπνήσαμε, τους έβαλα πρωινό (ναι, μια κονσέρβα :P) και τώρα παίζουν πάνω κάτω και συνεχίζουν τα ακροβατικά.

ευτυχώς έχουν αρχίσει να συνηθίζουν τους θορύβους και δεν φοβούντε τόσο πολύ όπως χθες.

προς το παρών μόνο η κρεμούλα έρχετε για χάδια, κι αυτή δύσκολα :(

τι άλλο; αυτά μάλλον. αν θυμηθώ κάτι άλλο, ή κάνουν κάτι θα σας το πω.

Nα τα χαίρεσαι τα κουκλάκια καλώς τα δέχτηκες. Καλά δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. Θα ρίξεις πολύ γέλιοοοοοο. Και φυσικά θα υπάρξουν μέρες που θα προτιμάς να παίζεις μαζί τους από το να βγαίνεις για καφέ :D

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κλειδωθεί πανηγυρικά η αγγελία.
Σταμάτη, να χαίρεσαι τα μικρά σου και άνοιξε ένα καινούργιο θεματάκι να τα θαυμάσουμε! :clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back