Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Και μια μέρα θα μπορέσεις να ανοίξεις την αγκαλία σου και σε μια άλλη ψυχούλα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η ΕΠΙΛΟΓΗ
Τις γάτες υποδέχεται
με χέρια ανοιχτά
όλες,φτωχιές και πλούσιες
στου Παράδεισου την Πύλη.
Το κεφάλι του όμως σκύβει
στο δικό τους χαμηλα
και σε κάθε μια μιλά,
" Του Παράδεισου είναι νόμος
με ποντίκια, με πουλιά, εδώ να είστε φίλοι.
Τα κυνήγια τέρμα τώρα
πάει του τρόμου τους η ώρα.
Δόντια, νύχια δεν θα δείξεις
ούτε ,βέβαια, θα τα σκίσεις
εδώ είναι για όλα αυτά,
ο Παράδεισος, επίσης."
Απ'τις γάτες, πιο πολλές
τον κοιτούν καλά καλά
με τη γατίσια όραση
και του λένε θαρρετά,
"Προτιμώ να πάω στη Κόλαση".
John Quirk
Ευριπίδης
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντίο Σιντάκι

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μόνο για τον λόγο αυτό σου γράφω...Συνήθως δεν γράφω σε αποχαιρετισμούς..Δεν μου αρεσουν και ούτε θέλω να τους σκεφτομαι..Απλά θα πω ότι το σιντακι δεν εινια ζωντανό με την εννοια που έχουμε καθιερώσει.Ομως είναι εκεί στην αγκαλια σου όπως και πάντα θα είναι να σε συντροφεύει και αυτή την φορά να σε προσέχει αυτο σαν ένα μικρό γατοαγγελάκι!Να το σκέφτεσαι και θα έρχεται πάντα κοντά σου και να είσαι ευτυχισμένος που πλέον δεν υποφέρει καθόλου!Παιδιά σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους και όλες για τα μηνύματα σας....καθε φορά που μπαίνω και βλέπω κάποιο καινούριο μήνυμα παίρνω κουράγιο...μ' αρέσει να γράφω και να μιλάω για το σιντάκι μου, με κάνει να μη το ξεχνάω και να το νιώθω ζωντανό ακομα,οπως είναι άλλωστε,όπου κι αν είναι....γι αυτό και εγώ και το σιντάκι μου σας ευχαριστούμε μου μας κάνετε να νιώθουμε καλύτερα με την παρέα σας....
sousoulis
Νεοφερμένο μέλος
! ελπιζω να το παρεις ποιο ευκολα απο μενα τοτε και να βρεις ενα αλλο γατακι να σου κανει παρεα, πιστεψεμε ειναι το καλυτερο ιατρικο για το κενο που νιωθεις τωρα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool