Θα σκάσω...Τι έχει η γατούλα μου!

Ευριπίδη μου, λυπάμαι πάρα πολύ για τη Σιντούλα σου... Κουράγιο :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:bye::bye::bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry::cry::cry:

Τι κρίμα ... και τόσο ξαφνικά... Θα τη θυμάσαι πάντα με αγάπη , όποιος έχει ζήσει τόσα χρόνια μ' ένα ζωάκι δεν μπορεί να το ξεχάσει ....
Και μια μέρα θα μπορέσεις να ανοίξεις την αγκαλία σου και σε μια άλλη ψυχούλα.

Αχ μωρέ Ευρυπίδη δεν ήθελα να σκεφτώ τίποτα κακό αλλά το ότι είχε την γλωσίτσα της έξω συν το ότι βαριανάσαινε φανερώνει ότι είχε προβλήματα με την καρδούλα της. Και εμένα η δικιά μου γατούλα έτσι έφυγε βαριανασαίνοντας με την γλωσίτσα της έξω. Την πρόδωσε η καρδούλα της:cry:Καλό ταξίδι στην γατούλα σου. Όπως καταλαβαίνεις ξέρω πως πονάει:(

Κουράγιο, Ευριπίδη... Έκανες ό,τι μπορούσες για την ψιψίνα σου. Να σκέφτεσαι πάντα τη Σιντούλα σου με αγάπη. Μια μέρα η Σιντούλα θα σου στείλει ένα άλλο ψιψίνι για να το αγαπήσεις κι αυτό όπως αγάπησες εκείνη.

οριστε το μωρακι μου,κοιτάξτε τι κουκλάκι που είναι!!φατσούλα μου!!!!

Συνημμένα

• Εικόνα040.jpg
    Εικόνα040.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Κατω από τα σκεπάσματα.jpg
    Κατω από τα σκεπάσματα.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Σιντυ3.jpg
    Σιντυ3.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Μια γλυκα...Τουλαχιστον ενιωσε οση αγαπη μπορουσε να δεχτει σε αυτον τον κοσμο.Ειμαι σιγουρη οτι θα σε βλεπει τωρα και θα της λειπεις το ιδιο...

Ευριπίδη μου, δεν ξέρω γιατί, αλλά, μόλις είδα το Σιντάκι σου στην τρίτη φωτογραφία, αξιοπρεπέστατο και σοβαρό, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό αυτό το ποίημα:

Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Τις γάτες υποδέχεται
με χέρια ανοιχτά
όλες,φτωχιές και πλούσιες
στου Παράδεισου την Πύλη.
Το κεφάλι του όμως σκύβει
στο δικό τους χαμηλα
και σε κάθε μια μιλά,
" Του Παράδεισου είναι νόμος
με ποντίκια, με πουλιά, εδώ να είστε φίλοι.
Τα κυνήγια τέρμα τώρα
πάει του τρόμου τους η ώρα.
Δόντια, νύχια δεν θα δείξεις
ούτε ,βέβαια, θα τα σκίσεις
εδώ είναι για όλα αυτά,
ο Παράδεισος, επίσης."
Απ'τις γάτες, πιο πολλές
τον κοιτούν καλά καλά
με τη γατίσια όραση
και του λένε θαρρετά,
"Προτιμώ να πάω στη Κόλαση".

John Quirk

Παιδιά σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους και όλες για τα μηνύματα σας....καθε φορά που μπαίνω και βλέπω κάποιο καινούριο μήνυμα παίρνω κουράγιο...μ' αρέσει να γράφω και να μιλάω για το σιντάκι μου, με κάνει να μη το ξεχνάω και να το νιώθω ζωντανό ακομα,οπως είναι άλλωστε,όπου κι αν είναι....γι αυτό και εγώ και το σιντάκι μου σας ευχαριστούμε μου μας κάνετε να νιώθουμε καλύτερα με την παρέα σας....

Ευριπίδη πάντα σ αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω τι να πω γιατί τα λόγια είναι πολύ ψυχρά για να περιγράψουν μια τόσο μεγάλη λύπη. Όμως θέλω να σου πω ότι μέσα από την καρδιά μου καταλαβαίνω τη θλίψη σου κ έκλαψα κ εγώ μαζί σου για το Σιντάκι σου. Ελπίζω να υπάρχει ένα καλύτερο μέρος για όλα αυτά τα γλυκά πλασματάκια :cry:
Αντίο Σιντάκι:bye:

Παιδιά σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους και όλες για τα μηνύματα σας....καθε φορά που μπαίνω και βλέπω κάποιο καινούριο μήνυμα παίρνω κουράγιο...μ' αρέσει να γράφω και να μιλάω για το σιντάκι μου, με κάνει να μη το ξεχνάω και να το νιώθω ζωντανό ακομα,οπως είναι άλλωστε,όπου κι αν είναι....γι αυτό και εγώ και το σιντάκι μου σας ευχαριστούμε μου μας κάνετε να νιώθουμε καλύτερα με την παρέα σας....
Μόνο για τον λόγο αυτό σου γράφω...Συνήθως δεν γράφω σε αποχαιρετισμούς..Δεν μου αρεσουν και ούτε θέλω να τους σκεφτομαι..Απλά θα πω ότι το σιντακι δεν εινια ζωντανό με την εννοια που έχουμε καθιερώσει.Ομως είναι εκεί στην αγκαλια σου όπως και πάντα θα είναι να σε συντροφεύει και αυτή την φορά να σε προσέχει αυτο σαν ένα μικρό γατοαγγελάκι!Να το σκέφτεσαι και θα έρχεται πάντα κοντά σου και να είσαι ευτυχισμένος που πλέον δεν υποφέρει καθόλου!

Τι μου θυμησες τωρα? Ετσι ακριβως ξεψυχισε το πρωτο μου γατακι, ειχε παθει πνευμονια και για μια εβδομαδα δεν μπορουσε να αναπνευσει ιτανε συνεχεια καθηστο ακομα και οταν ψιλοκοιμοταν, τελικα ενα βραδυ αφησε τιν τελευταια του αναπνοουλα στην αγγαλια μου, ειναι η ποιο δυσαρεστη εμπειρια μου με τον θανατο ακομα μεχρι και σημερα, ημουν τοτε μικρουλης και εκανα πολυ καιρο να το ξεπερασω ( αν το εχω ξεπερασει ακομα...)
! ελπιζω να το παρεις ποιο ευκολα απο μενα τοτε και να βρεις ενα αλλο γατακι να σου κανει παρεα, πιστεψεμε ειναι το καλυτερο ιατρικο για το κενο που νιωθεις τωρα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back