kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να ξορκίσω όμως το κακό λέω να της βρούμε ένα όνομα θεϊκό όπως της αξίζει...ακούω προτάσεις....
Σκεφτόμουν να την φωνάζω Άφρο από το Αφροδίτη και το γεγονός ότι έχει και σγουρό τρίχωμα... βέβαια δε μου αρέσει αλλά τουλάχιστον είναι αστείο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Νοιωθω σαν να εχω χασει δικο μου γατι.
Οσο για το ονομα, ωραιο ειναι το Αφροδιτη, αλλα εμενα μ' αρεσει πιο πολυ το Φρευγια, σκανδιναυικη θεοτητα, βαλκυρια και αδελφη του Φραυρ.
Δες αν θελεις εδω. https://www.aparadektoi.gr/smforum/index.php?topic=7831.0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
, φοβάμαι πως δεν θα την αναγνωρίσω, ελπίζω να είναι σε ένα σπιτάκι και να κουρνιάζει δίπλα στη σόμπα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την γνωρίσεις!!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με προβληματίζει ότι την είδαμε δυο φορές και μετά εξαφανίστηκε, λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε, πολλά σενάρια μπορώ να φανταστώ με το καλύτερο να έχει βρει θαλπωρή σε κάποιο σπίτι έστω κάποια αυλή και να μην μετακινείται.
θα πάω να βάλω και άλλα αφισάκια ακομη πιο μακριά.
Είμαστε πάντως τρία άτομα που ψάχνουμε στην περιοχή και κινούμαστε γενικά διαφορετικές ώρες, με την αγγλίδα να ταΐζει κιολας και να είναι πιο πιθανό να την πλησιάσει. Αλλά όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύει το πράγμα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αλλιως καποιος θα την βρει, η καποιος την μαζεψε. Γραψε στις αφισουλες οτι δεν την θελεις σωνει και καλα πισω και οτι την ειχες για υιοθεσια, μηπως και την εχει βρει καποιος και δεν θελει να την δωσει πισω.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για αρχή την έπεσαν 4 σκυλιά σε ένα γατουλη που ταΐζω στην εστία και ευτυχώς τα έδιωξα με δυνατά χειροκροτήματα, πόνεσαν τα χέρια μου, αλλά δεν είδα τον γατουλη για να δω αν είναι καλά.
Στη συνέχεια μετά από τηλεφώνημα που είχα χθες για την γατούλα, πήγα για να την βρω και ήλπιζα να την μαζέψω. Έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ από την περιοχή που την χάσαμε και την έχουν εντοπίσει εκεί 3 μέρες τώρα. Δυστυχώς ενώ την έπιασα, δεν την σβέρκωσα και μου ήταν αδύνατον να την βάλω στο κλουβί και για άλλη μια φορά εξαφανίστηκε. Και η γλυκιά μου είναι τόσο καλή που την πίεσα τόσο πολύ και μου έκανε μια τόσο δα γρατσουνιά μόνο. Αφού λοιπόν μου έφυγε και ενώ με βοήθησαν πολύ δυο κυρίες εκ τον οποίων η μια είχε μαζέψει ένα μικρο σκυλάκο εδώ και τρεις μέρες και του ψάχνει σπίτι το χάσαμε και αυτό γιατί κάτι το τρόμαξε, ευτυχώς για λίγο. Ουφ..... Τουλάχιστον είναι καλά και ελπίζω αύριο επιτέλους να έρθει πίσω στην εστία, μίλησα και με την αγγλίδα και μου είπε ότι θα έρθει για βοήθεια. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Συγκεκριμένα εντοπίστηκε κοντά Μεσσηνίας, κάθετη στη Σεβαστουπόλεως και μεσογείων,πίσω από τον ερυθρό σταυρό, αν τυχόν είναι κάποιος εκεί κοντά, ας το έχει υπόψιν του.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε κοριτσι μου, τι αγωνιες περνας κι εσυ ! Ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα ! 
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
από την πέμπτη δεν την έχουν ξαναδεί, προφανώς μετακινήθηκε πάλι....Δεν ξέρω πια που να ψάξω,
εντωμεταξύ ήταν τόσο κοντά στη μεσογείων που αναρωτιέμαι αν αποφάσισε να τη διασχίσει ώστε να έρθει πιο κοντά....Οπότε πρέπει να βάλω και άλλα αφισάκια, αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να γράψω πάνω: όποιος μπορεί να την πιάσει....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool