Θεά αναζητά φιλοξενία......

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν και ανησυχώ πολύ ότι δεν θα βρεθεί, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι είναι κάπου ασφαλής.
Για να ξορκίσω όμως το κακό λέω να της βρούμε ένα όνομα θεϊκό όπως της αξίζει...ακούω προτάσεις....
Σκεφτόμουν να την φωνάζω Άφρο από το Αφροδίτη και το γεγονός ότι έχει και σγουρό τρίχωμα... βέβαια δε μου αρέσει αλλά τουλάχιστον είναι αστείο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερεις ποσο πολυ το ευχομαι, να ειναι δηλαδη ασφαλης.:( Νοιωθω σαν να εχω χασει δικο μου γατι.:worry:
Οσο για το ονομα, ωραιο ειναι το Αφροδιτη, αλλα εμενα μ' αρεσει πιο πολυ το Φρευγια, σκανδιναυικη θεοτητα, βαλκυρια και αδελφη του Φραυρ.
Δες αν θελεις εδω. https://www.aparadektoi.gr/smforum/index.php?topic=7831.0

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα... πολύ στεναχωριέμαι και το χειρότερο είναι πως εχω αρχίσει να ξεχνάω πως είναι :( , φοβάμαι πως δεν θα την αναγνωρίσω, ελπίζω να είναι σε ένα σπιτάκι και να κουρνιάζει δίπλα στη σόμπα....

Μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειές σου..βρέθηκε ήδη μια φορά και τώρα μάλλον κάπου εκεί θα γυρίζει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την γνωρίσεις!!!

Το εβαλα και σε μια φιλοζωικη ομαδα που ειμαι στο fb. Μπορεις να το δεις εδω. https://www.facebook.com/groups/katoikidia/

Ευχαριστώ Bessy και εγώ εχω βάλει σε τέτοια σιτε και σε αγγελίες, αλλά μάλλον δεν κινούνται πολύ αυτά.
Με προβληματίζει ότι την είδαμε δυο φορές και μετά εξαφανίστηκε, λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε, πολλά σενάρια μπορώ να φανταστώ με το καλύτερο να έχει βρει θαλπωρή σε κάποιο σπίτι έστω κάποια αυλή και να μην μετακινείται.
θα πάω να βάλω και άλλα αφισάκια ακομη πιο μακριά.
Είμαστε πάντως τρία άτομα που ψάχνουμε στην περιοχή και κινούμαστε γενικά διαφορετικές ώρες, με την αγγλίδα να ταΐζει κιολας και να είναι πιο πιθανό να την πλησιάσει. Αλλά όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύει το πράγμα.

Εχω μια μικρη υποψια οτι ισως προσπαθει να γυρισει εκει που μενεις και την φροντιζες. Επικινδυνο βεβαια, αλλα ισως τα καταφερει.
Αλλιως καποιος θα την βρει, η καποιος την μαζεψε. Γραψε στις αφισουλες οτι δεν την θελεις σωνει και καλα πισω και οτι την ειχες για υιοθεσια, μηπως και την εχει βρει καποιος και δεν θελει να την δωσει πισω.

Την βάζω και εγώ στο φβ, αν αυτή που ταίζει κινείται σε λίγο μεγαλύτερη περιοχή κατά πάσα πιθανότητα θα την δει κάποια στιγμή!

Πάλι την είδαμε και πάλι την χάσαμε! Είμαι ράκος μετά τα σημερινά, και γενικά η επαφή με ζώα σήμερα ήταν για πολλά καρδιοχτύπια!
Για αρχή την έπεσαν 4 σκυλιά σε ένα γατουλη που ταΐζω στην εστία και ευτυχώς τα έδιωξα με δυνατά χειροκροτήματα, πόνεσαν τα χέρια μου, αλλά δεν είδα τον γατουλη για να δω αν είναι καλά.
Στη συνέχεια μετά από τηλεφώνημα που είχα χθες για την γατούλα, πήγα για να την βρω και ήλπιζα να την μαζέψω. Έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ από την περιοχή που την χάσαμε και την έχουν εντοπίσει εκεί 3 μέρες τώρα. Δυστυχώς ενώ την έπιασα, δεν την σβέρκωσα και μου ήταν αδύνατον να την βάλω στο κλουβί και για άλλη μια φορά εξαφανίστηκε. Και η γλυκιά μου είναι τόσο καλή που την πίεσα τόσο πολύ και μου έκανε μια τόσο δα γρατσουνιά μόνο. Αφού λοιπόν μου έφυγε και ενώ με βοήθησαν πολύ δυο κυρίες εκ τον οποίων η μια είχε μαζέψει ένα μικρο σκυλάκο εδώ και τρεις μέρες και του ψάχνει σπίτι το χάσαμε και αυτό γιατί κάτι το τρόμαξε, ευτυχώς για λίγο. Ουφ..... Τουλάχιστον είναι καλά και ελπίζω αύριο επιτέλους να έρθει πίσω στην εστία, μίλησα και με την αγγλίδα και μου είπε ότι θα έρθει για βοήθεια. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Συγκεκριμένα εντοπίστηκε κοντά Μεσσηνίας, κάθετη στη Σεβαστουπόλεως και μεσογείων,πίσω από τον ερυθρό σταυρό, αν τυχόν είναι κάποιος εκεί κοντά, ας το έχει υπόψιν του.

Αχ καλή μου,τι τραβάς κι εσύ! Βάζω τα δυνατά μου για όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορώ να στείλω, να είναι σύντομα η στιγμή που θα τη βρεις και θα την αγκαλιάσεις πλέον με σιγουριά και θα την έχεις σε ένα φιλικό για εκείνη περιβάλλον... Καλή σας τύχη και καλή σας δύναμη!

Ειδες που σου ειπα οτι μαλλον προσπαθει να γυρισει πισω. Ευχομαι να την πιασετε την επομενη φορα, γιατι οι δρομοι, ειδικα μ' αυτη τη βροχη δεν αντιμετωπιζονται.:worry:

Χεχεχε ναι μπορεί να γυρίζει τι να πω, και δε σταματάει και αυτή η βροχή για να ψάξουμε πάλι σήμερα, γιατί αλλιώς δεν θα βγει....

Αυτό πάντως είναι θρίλερ!!

Αντε παλι...! :( Βρε κοριτσι μου, τι αγωνιες περνας κι εσυ ! Ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα ! :)

Κουκλίτσα μου μην τα παρατήσεις!! Δελέασέ την με τροφή! Καλή επιτυχία, η επόμενη φορά να ναι και η τυχερή. Σύντομα να την έχεις και πάλι στην αγκαλιά σου

Δεν έχουμε κανένα νέο από την πανέμορφη?

Τίποτα δυστυχώς,:'( από την πέμπτη δεν την έχουν ξαναδεί, προφανώς μετακινήθηκε πάλι....Δεν ξέρω πια που να ψάξω,:( εντωμεταξύ ήταν τόσο κοντά στη μεσογείων που αναρωτιέμαι αν αποφάσισε να τη διασχίσει ώστε να έρθει πιο κοντά....
Οπότε πρέπει να βάλω και άλλα αφισάκια, αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να γράψω πάνω: όποιος μπορεί να την πιάσει....

Κανενα νεο απο τη γατουλα;:worry:

Μπα, το μόνο θετικό ότι την ξαναείδαν στην περιοχή, οπότε δεν έχει απομακρυνθεί τελικά, κάτι μου λέει πως κάνει μεγάλες βόλτες και πλέον δεν έχει και πρόγραμμα, δεν μπόρεσα να πάω και εγώ το σκ και σε λίγες μέρες θα λείψω για μια βδομάδα, είναι βέβαια εκεί δυο κυρίες που την ξέρουν, οπότε αν την εντοπίσουν πιστεύω θα καταφέρουν να την πιάσουν.

Μπηκα και σε μια αλλη ομαδα στο fb που ειναι για ζωα που εχουν χαθει, βρεθει κλπ και την εβαλα και εκει. Ας ελπισουμε τις γιορτες να ειναι πια κοντα σου, η τουλαχιστον να την βρει κανενας χριστιανος και να την μαζεψει.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back