Θερμή παράκληση!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

cat protector

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Δυστυχως για αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο ζωα ειναι οι ανθρωποι πριν μισο μηνα περιπου βρηκα πεταμενα και εξαθλιωμενα τρια πανεμορφα γατακια θεωρησα σωστο να τα μεγαλωσω οσο μπορουσα παρολο του μεγαλου φορτου εργασιας που εχω.Ειναι περιπου μηνων περπατανε και τρωνε σιγα σιγα μονα τους το προβλημα ειναι οτι εχω ηδη 2 ζωα δουλευω ηδη πολλες ωρες την ημερα αλλα και ταυτοχρονα ψαχνω για αλλο σπιτι να παρακαλεσω αν καποιος μπορει να τα φιλοξενησει και κατ επεκταση να υιοθετηθουν θα ηταν ευχη θεου απο το να καταληξουν καπου χειροτερα .Τα μωρα ειναι ,ενα τιγρε αγορακι με λευκο σαγονακι, ενα τιγρε -σταχυ κοριτσακι και ενα σκουρο τιγρε-μαυρο κοριτσακι παρακληση σε οποιον μπορει να κανει κατι το τηλεφωνο μου ειναι 6949190508.Αυριο θα βαλω και φωτογραφιες απο τα μωρα.Ευχαριστω πολυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ευτυχώς που τα μαζέψατε.Βάλτε φωτογραφίες από τα γατάκια, θα βοηθήσουν...:) Καλή τους τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ναι εδω ειμαστε θαυμαστε μας ποσο μεγαλα ειμαστε γιατι οταν βρεθηκαμε ειχαμε το μεγεθος καρφιτσας αλλα η προσωρινη μας μαμα μας εφτασε εδω που ειμαστε.

Η Χουρχουρίτσα

Η ζουζούνα πανθηρούλα

Ο ναζιάρης

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σε ευχαριστω κιττυ

Ελπιζω να βρουν σπιτακι τα μωρουλινια ή προσωρινη φιλοξενια απο καποιο αλλο ατομο γιατι στενευουν τα χρονικα ορια γαι την μετακομιση μου!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
cat protector, πρόσθεσα τις φωτογραφίες στο μήνυμα, γιατί τα λινκ που είχες βάλει δεν δούλευαν. Ελπίζω να έβαλα τα σωστά γατάκια.:redface:
Επίσης, βάλε αγγελίες και σε αυτά τα σάιτ. Εύχομαι να είναι καλότυχα τα μικρά!

cat protector, πρόσθεσα τις φωτογραφίες στο μήνυμα, γιατί τα λινκ που είχες βάλει δεν δούλευαν. Ελπίζω να έβαλα τα σωστά γατάκια.:redface:
Επίσης, βάλε αγγελίες και σε αυτά τα σάιτ. Εύχομαι να είναι καλότυχα τα μικρά!

Σε υπερευχαριστω ruko δεν εχω λογια:(

Η Χουρχουρίτσα είναι μπλε τάμπυ; Όλα τους πανέμορφα....Βάλτε και σε άλλα σάιτ αγγελία, βάλτε και αγγελία για φιλοξενία αν δεν μπορείτε να τα κρατείσετε...:worry:

Η Χουρχουρίτσα είναι μπλε τάμπυ; Όλα τους πανέμορφα....Βάλτε και σε άλλα σάιτ αγγελία, βάλτε και αγγελία για φιλοξενία αν δεν μπορείτε να τα κρατείσετε...:worry:

η χουρχουριτσα ειναι τιγρε-σταχυ-μπεζ.Το εχω πει και στην αρχη της αγγελιας για το θεμα της φιλοξενιας μακαρι χιλιες φορες να μπορουσα εγω αλλα δεν μπορω :(

Τελικα εχεις δικιο οσο μεγαλωνει μπλεδιζει λιγο το χρωματακι της χουρχουριτσας.Τουλαχιστον αν μπορει καποιος να τα φιλοξενησει τα λατρευω τα μωρα και κανω οτι μπορω τα ταιζω στις 6:00 το πρωι πριν φυγω για δουλεια μετα αναγκαστικα στις 5:00 το απογευμα που γυρναω ,μετα 7:00 το απογευμα που αμεσως παω για την αλλη δουλεια μετα 11:00 το βραδυ που γυρναω ,συνεχιζουμε στις 2:00 το πρωι μετα 4:00 και μετα παλι 6:00 το πρωι .Δεν μου ειναι ταλαιπωρια προκειμενου να τα σκοτωσει κανενα αυτοκινητο ή να τα φανε σκυλια ή οτιδηποτε χειροτερο γιαυτο και τα πηρα αλλα ειναι στη μεση το θεμα της μετακομισης που με καιει και ψαχνω και αλλου μηπως γινει τιποτα..μακαρι:(Θα προσπαθησω μπας και παρατεινω λιγο ακομα το θεμα της μετακομισης

Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου θα βρεθουν γονεις για τα μωρα το πιστευω για ολα τα μωρακια υπαρχει και καποιος που θα τα υιοθετησει εδω βρεθηκαν εξι υπεροχοι ανθρωποι για τα δικα μου δεν θα βρεθουν για τα μωρακια σου?Μαζι με τα δικα μου που εμειναν που ψαχνω θα βοηθησω οσο μπορω και για τα δικα σου ξεροντας την κατασταση σου μην αγχωνεσαι:)

Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου θα βρεθουν γονεις για τα μωρα το πιστευω για ολα τα μωρακια υπαρχει και καποιος που θα τα υιοθετησει εδω βρεθηκαν εξι υπεροχοι ανθρωποι για τα δικα μου δεν θα βρεθουν για τα μωρακια σου?Μαζι με τα δικα μου που εμειναν που ψαχνω θα βοηθησω οσο μπορω και για τα δικα σου ξεροντας την κατασταση σου μην αγχωνεσαι:)

Σε ευχαριστω βρε κικη μου μακαρι...:( τι να πω μακαρι

Τουλαχιστον δεν λεω καποιος να παρει και τα τρια μαζι προς θεου ενα ενα αν μπορουν, καιγομαι τι να κανω...:(

Δυστυχώς επειδη εχω μεγαλο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω υπάρχει καποιο ατομο που μπορει να τα φιλοξενησει τα μωρουλια ειναι κριμα γιατι μενουν ατάιστα παρα πολλες ωρες πλεον δεν μπορω να κανω διαφορετικα τι να κανω?:(

Πόσο είναι τώρα τα μικρά? δεν τρώνε μόνα τους? σε ρωτάω μήπως κ μπορούσες να μειώσεις τη συχνότητα του ταϊσματος γιατί λίγο πολύ όλοι μας δουλεύουμε πολλές ώρες:/:

Πόσο είναι τώρα τα μικρά? δεν τρώνε μόνα τους? σε ρωτάω μήπως κ μπορούσες να μειώσεις τη συχνότητα του ταϊσματος γιατί λίγο πολύ όλοι μας δουλεύουμε πολλές ώρες:/:

Τα μωρα ειναι περιπου 1 μηνος εχω προσπαθησει να φανε μονα τους αλλα δεν μπορουν ακομα τα ζουζουνια να φανταστεις σημερα τα ταισα στις 6:00 το πρωι και θα ξαναφανε παλι στις 18:00 το απογευμα εντωμεταξυ υπαρχει περιπτωση η ζουζουνα πανθηρουλα να υιοθετηθει:clapup::clapup::clapup:

Μακάρι να πάει στο δικό της σπιτάκι το πανθηρόνι!!!:P:P:D:D
Αφού είναι 1 μήνα νομίζω μπορούν να φάνε και μόνα τους...:):)Μπορείς να τους βάλεις λίγες κροκετούλες για μωρά...Έτσι τις ώρες που λείπεις αν πεινάσουν να φάνε... Και νεράκι...:):):)

Τα μωρα ειναι περιπου 1 μηνος εχω προσπαθησει να φανε μονα τους αλλα δεν μπορουν ακομα τα ζουζουνια να φανταστεις σημερα τα ταισα στις 6:00 το πρωι και θα ξαναφανε παλι στις 18:00 το απογευμα εντωμεταξυ υπαρχει περιπτωση η ζουζουνα πανθηρουλα να υιοθετηθει:clapup::clapup::clapup:

και γω έτσι πιστεύω,δοκίμασε αυτό που σου λέει η Ναταλία.Μακάρι να παει η μικρή στο καινούργιο της σπιτάκι:clapup:

Θα το κανω γιατι με το γαλατακι αντι να βγαλουν γλωσσακι και να γλυψουν το ρουφανε απο τη μυτουλα μαλλον δεν εχουν μαθει ακομα.Μολις με πηραν τηλεφωνο για τη τιγρουλα χουρχουριτσα και ναι την θελουν!!!!!!!!!:) Μιλαμε δεν μπορειτε να φανταστειτε ...με εχουν πιασει τα κλαματα

Θα το κανω γιατι με το γαλατακι αντι να βγαλουν γλωσσακι και να γλυψουν το ρουφανε απο τη μυτουλα μαλλον δεν εχουν μαθει ακομα.Μολις με πηραν τηλεφωνο για τη τιγρουλα χουρχουριτσα και ναι την θελουν!!!!!!!!!:) Μιλαμε δεν μπορειτε να φανταστειτε ...με εχουν πιασει τα κλαματα
Τέλεια νέα!!!:P:P:P:D:D:D :clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back