cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή τους τύχηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπιζω να βρουν σπιτακι τα μωρουλινια ή προσωρινη φιλοξενια απο καποιο αλλο ατομο γιατι στενευουν τα χρονικα ορια γαι την μετακομιση μου!!
ruko
Διάσημο μέλος
Επίσης, βάλε αγγελίες και σε αυτά τα σάιτ. Εύχομαι να είναι καλότυχα τα μικρά!
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
cat protector, πρόσθεσα τις φωτογραφίες στο μήνυμα, γιατί τα λινκ που είχες βάλει δεν δούλευαν. Ελπίζω να έβαλα τα σωστά γατάκια.![]()
Επίσης, βάλε αγγελίες και σε αυτά τα σάιτ. Εύχομαι να είναι καλότυχα τα μικρά!
Σε υπερευχαριστω ruko δεν εχω λογια

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χουρχουρίτσα είναι μπλε τάμπυ; Όλα τους πανέμορφα....Βάλτε και σε άλλα σάιτ αγγελία, βάλτε και αγγελία για φιλοξενία αν δεν μπορείτε να τα κρατείσετε...![]()
η χουρχουριτσα ειναι τιγρε-σταχυ-μπεζ.Το εχω πει και στην αρχη της αγγελιας για το θεμα της φιλοξενιας μακαρι χιλιες φορες να μπορουσα εγω αλλα δεν μπορω

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χουρχουρίτσα είναι μπλε τάμπυ; Όλα τους πανέμορφα....Βάλτε και σε άλλα σάιτ αγγελία, βάλτε και αγγελία για φιλοξενία αν δεν μπορείτε να τα κρατείσετε...![]()
Τελικα εχεις δικιο οσο μεγαλωνει μπλεδιζει λιγο το χρωματακι της χουρχουριτσας.Τουλαχιστον αν μπορει καποιος να τα φιλοξενησει τα λατρευω τα μωρα και κανω οτι μπορω τα ταιζω στις 6:00 το πρωι πριν φυγω για δουλεια μετα αναγκαστικα στις 5:00 το απογευμα που γυρναω ,μετα 7:00 το απογευμα που αμεσως παω για την αλλη δουλεια μετα 11:00 το βραδυ που γυρναω ,συνεχιζουμε στις 2:00 το πρωι μετα 4:00 και μετα παλι 6:00 το πρωι .Δεν μου ειναι ταλαιπωρια προκειμενου να τα σκοτωσει κανενα αυτοκινητο ή να τα φανε σκυλια ή οτιδηποτε χειροτερο γιαυτο και τα πηρα αλλα ειναι στη μεση το θεμα της μετακομισης που με καιει και ψαχνω και αλλου μηπως γινει τιποτα..μακαρι
Θα προσπαθησω μπας και παρατεινω λιγο ακομα το θεμα της μετακομισηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΙΚΗ.Κ
Νεοφερμένο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου θα βρεθουν γονεις για τα μωρα το πιστευω για ολα τα μωρακια υπαρχει και καποιος που θα τα υιοθετησει εδω βρεθηκαν εξι υπεροχοι ανθρωποι για τα δικα μου δεν θα βρεθουν για τα μωρακια σου?Μαζι με τα δικα μου που εμειναν που ψαχνω θα βοηθησω οσο μπορω και για τα δικα σου ξεροντας την κατασταση σου μην αγχωνεσαι![]()
Σε ευχαριστω βρε κικη μου μακαρι...
τι να πω μακαριΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο είναι τώρα τα μικρά? δεν τρώνε μόνα τους? σε ρωτάω μήπως κ μπορούσες να μειώσεις τη συχνότητα του ταϊσματος γιατί λίγο πολύ όλοι μας δουλεύουμε πολλές ώρες![]()
Τα μωρα ειναι περιπου 1 μηνος εχω προσπαθησει να φανε μονα τους αλλα δεν μπορουν ακομα τα ζουζουνια να φανταστεις σημερα τα ταισα στις 6:00 το πρωι και θα ξαναφανε παλι στις 18:00 το απογευμα εντωμεταξυ υπαρχει περιπτωση η ζουζουνα πανθηρουλα να υιοθετηθει

natalouko
Επιφανές μέλος

Αφού είναι 1 μήνα νομίζω μπορούν να φάνε και μόνα τους...

Μπορείς να τους βάλεις λίγες κροκετούλες για μωρά...Έτσι τις ώρες που λείπεις αν πεινάσουν να φάνε... Και νεράκι...

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο είναι τώρα τα μικρά? δεν τρώνε μόνα τους? σε ρωτάω μήπως κ μπορούσες να μειώσεις τη συχνότητα του ταϊσματος γιατί λίγο πολύ όλοι μας δουλεύουμε πολλές ώρες![]()
Τα μωρα ειναι περιπου 1 μηνος εχω προσπαθησει να φανε μονα τους αλλα δεν μπορουν ακομα τα ζουζουνια να φανταστεις σημερα τα ταισα στις 6:00 το πρωι και θα ξαναφανε παλι στις 18:00 το απογευμα εντωμεταξυ υπαρχει περιπτωση η ζουζουνα πανθηρουλα να υιοθετηθει

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω έτσι πιστεύω,δοκίμασε αυτό που σου λέει η Ναταλία.Μακάρι να παει η μικρή στο καινούργιο της σπιτάκιΤα μωρα ειναι περιπου 1 μηνος εχω προσπαθησει να φανε μονα τους αλλα δεν μπορουν ακομα τα ζουζουνια να φανταστεις σημερα τα ταισα στις 6:00 το πρωι και θα ξαναφανε παλι στις 18:00 το απογευμα εντωμεταξυ υπαρχει περιπτωση η ζουζουνα πανθηρουλα να υιοθετηθει![]()

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιλαμε δεν μπορειτε να φανταστειτε ...με εχουν πιασει τα κλαματαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλεια νέα!!!Θα το κανω γιατι με το γαλατακι αντι να βγαλουν γλωσσακι και να γλυψουν το ρουφανε απο τη μυτουλα μαλλον δεν εχουν μαθει ακομα.Μολις με πηραν τηλεφωνο για τη τιγρουλα χουρχουριτσα και ναι την θελουν!!!!!!!!!Μιλαμε δεν μπορειτε να φανταστειτε ...με εχουν πιασει τα κλαματα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool