neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαστε 2 μικρούτσικα αγγελούδια ούτε 5 ημερών...Ο ομφάλιος λώρος μας έχει πέσει αλλά τα ματάκια μας είναι ακόμα καλά κλειστά...Δεν καταλαβαίνουμε και πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω μας...Σήμερα το πρωί ένα παιδάκι που μας είδε και μας ήθελε έδιωξε μακριά τη μανούλα μας και μας άρπαξε...Μας μετέφερε αλλού οπότε η μανούλα μας δεν μπόρεσε να μας βρει...Ευτυχώς μας βρήκε μια κοπέλα και μας πήρε μαζί της...Μετά ψάξαμε για τη μανούλα αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τη βρούμε...Η μαμά μας ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου.Μας φρόντιζε πολύ,μας είχε καλά ταισμένα,καθαρά και περιποιημένα
γι'αυτό ψάχνουμε ένα αντίστοιχο σπιτάκι με μια μανούλα ή έναν πατερούλη που θα μας αγαπά και θα μας φροντίζει πολύ...Προς το παρόν είμαστε πολύ ήσυχα παιδιά,δεν κλαίμε καθόλου,τρώμε 2 ml γάλα κάθε 3 ώρες και κάνουμε και τσισάκια(με βοήθεια)!Α!Η κοπέλα έχει και έναν γάτο που καθόλου δε μας συμπάθησε και κάνει σε εμάς αλλά και σε εκείνη κχχχχχχχχχχχχ και μετά γρυλίζει σαν τσομπανόσκυλο...Γι'αυτό μαμά ή μπαμπά ελάτε να μας πάρετε γρήγορα...
Και τώρα να σας συστηθούμε:
Εγώ είμαι ή αρσενικός ή θηλυκός και με λένε Φασολάκι(ξεραμένο)
και από δω η αδερφή μου(αυτή είναι σίγουρα θηλυκή)η Μαρίδα
Σε περίπτωση που θέλετε να μας υιοθετήσετε καλέστε στο 6936906961!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα σας και από μας!!Μόλις φάγαμε!Εγώ,το ξεραμένο φασολάκι έφαγα 5 ολόκληρα ml,η αδερφή μου η Μαρίδα με το ζόρι 3...χιχιχι...Βέβαια εκείνη κατουράει περισσότερο και εγώ με το ζόρι 2 σταγόνες...Εγώ λέω στην κοπέλα που μας βρήκε ότι δεν κατουράω πολύ γιατί το κρατάω για να γίνει μπόι αλλά εκείνη με έχει κατσιάσει στο πλύσιμο(ξέρετε που)μήπως κατουρήσω λίγο ακόμη...Α ρε μάνα,που είσαι;;;
Α εσυ δεν εισαι που ειχες βρει το ψιτ περυσι??? πολύ ωραια τα μικρα σσυ
Ναι,εγώ είμαι αυτή!Είχα βρει τον Ψιτ και άλλα πολλά ακόμα και φέτος πάω για τη νέα γενιά!!
Είναι όντως πολύ όμορφα και μικροσκοπικά και ευτυχώς προς το παρόν φαίνονται και αρκετά δυνατά...Φαίνεται να έκανε καλή δουλειά η μαμά τους!Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνουν 2 υγιέστατα γατούλια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτά είναι προς το παρόν τα νέα μας αλλά θα επανέλθω σύντομα και μπορεί να αφήσω και την αδερφή μου να μιλήσει καμιά φορά αν και πολύ μου αρέσει αυτό το δέσιμο που έχουμε αρχίσει και αποκτούμε...(Φασολάκι+Forum=L.F.E.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευχομαι γρηγορα να βρουν σπιτακι οι ψυχουλες!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εύχομαι γρήγορα ένα καλό σπιτάκι!!!

kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλε τι μωρα ειναι αυτα για δαγκωμα![]()
ευχομαι γρηγορα να βρουν σπιτακι οι ψυχουλες!
Φανταστικά μωράκια!!!
Εύχομαι γρήγορα ένα καλό σπιτάκι!!!![]()
αχ να σου ζήσουν τα μικρουλάκια σου...καλή τους τύχη...
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!Ναι,είμαστε κουκλιά,μόνο για αγκαλίτσες και φιλάκια!!!Φασολάκι
Προς το παρόν θα μείνουν λίγο μαζί μου να μεγαλώσουν και μόλις πάρουν για τα καλά τα πάνω τους τότε θα πάνε σε οικογένειες καθώς δε θέλω να τα χωρίσω από τώρα γιατί έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη το ένα το άλλο...Ειδικά η μικρή Μαρίδα δε νομίζω ότι θα τα καταφέρει χωρίς το Φασολάκι!Πάντως η γιατρός μας μας είπε σήμερα πως αν αντέξουν τις επόμενες 5 μέρες μετά μάλλον θα τα καταφέρουν οπότε μετράμε αντίστροφα!!
Καληνύχτα κι από μένα!Πάω για ύπνοοοοοοοοο!!!Τα λέμε αύριο με νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα!!!!!Φασολάκι(Ξεραμένο)
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χτες το βράδυ ζυγιστήκαμε για πρώτη φορά!
Φασολάκι:200γρ
Μαρίδα:165γρ
Βγάλαμε και καινούριες φωτογραφίες!
Εδώ το φασολάκι εν ώρα δράσης!Αρπάζει το μπιμπερό και το ρουφάει μέχρι που η πιπίλα διπλώνεται καθώς δεν έχει καθόλου αέρα και έτσι δεν τρέχει πια γάλα...αν προσπαθήσεις να το βοηθήσεις τραβώντας λίγο προς τα έξω την πιπίλα νευριάζει,παρατάει την πιπίλα,βάζει τα κλάματα και μετά θυμωμένος συνεχίζει το κλάμα και δε θέλει να πιει...Βέβαια μετά από λίγο του περνάει!
Και εδώ η γλυκιά,ήσυχη μαρίδα!Ειδικά για τις ανάγκες της φωτογράφισης αποφάσισε να πιάσει την πιπίλα και να να φάει από μόνη της και χωρίς βοήθεια!!!

Και από εκείνο το γεύμα και έπειτα έμαθε πως λειτουργεί το μπιμπερό,τρώει όλο της το γάλα,κάνει τσισάκια και μετά ήσυχα ήσυχα πέφτει για ύπνο!
Αυτά από εμάς προς το παρόν!Θα επανέρθουμε όμως σύντομα και με φωτογραφίες και με νέα...3 και σήμερα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
παναγιτσα μου....το κουφετακια ειναι αυτα!!!!!!!!!...ευχομαι τα καλυτερα για αυτα τα μωρουδακια!!![]()
Εγώ και η αδερφή μου σας ευχαριστούμε πολύ!!!

ΦασολάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι κουκλακιαααααααααα!!!!!!!! καλη τους τυχη ευχομαι!![]()
Σ'ευχαριστούμε πολύ!!!!
Λοιπόν τα νέα μας από το πρωί είναι συγκλονιστικά!!!
Το Ξεραμένο Φασολάκι έκανε κακά και άνοιξε το μισό δεξί του ματάκι!!!!!

Όσο για τη Μαρίδα δεν έκανε κακά αλλά άνοιξε το μισό αριστερό της ματάκι!!!
ruko
Διάσημο μέλος

Τώρα που άνοιξαν και το καθένα από μισό μάτι, ποιος τα πιάνει!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απίθανα μωρά! Και τα ονόματά τους είναι τέλεια!
Τώρα που άνοιξαν και το καθένα από μισό μάτι, ποιος τα πιάνει!Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Ευχαριστούμε!!!!Είναι πάντως απίθανο συναίσθημα να βλέπεις να ανοίγουν τα ματάκια τους!!!
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χτες το βράδυ την πήρα αγκαλιά και μου έκανε πατουσάκια και χουρχούριζε...
ruko
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχει κανένα άλλο σύμπτωμα; Έχω την εντύπωση πως είχε μια μικρή δυσκοιλιότητα, αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται. Έχε την κοντά σου και ρώτα κανέναν κτηνίατρο αν μπορείς να της δώσεις τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
παρεπιπτοντως το ψιτ ακομη μου το ζηταει κοσμος...

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχει κανένα άλλο σύμπτωμα; Έχω την εντύπωση πως είχε μια μικρή δυσκοιλιότητα, αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται. Έχε την κοντά σου και ρώτα κανέναν κτηνίατρο αν μπορείς να της δώσεις τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσει.
Έκανε κακά χτες και μάλλον και σήμερα.Χτες μαλακά και σήμερα διάρροια.Θα πάρω και τη γιατρό μου τώρα απλά ήθελα μια συμβουλή επειδή πολλοί από εσάς έχετε μεγαλώσει πολλά μωρά.
Α τη καημενουλα θελει ζεστη και να την πας σε γιατρο αν δεν εχεις πες μου... ειχαμε κι εμεις 6 πριν δυο βδομαδες τοσο μωρα και τελικα εμεινε ενα ζευγος παρομοιο και χτες απεμεινε μονο το κιτρινακι δυστυχως.. με τα μωρα ειναι πολύ δυσκολο παρολες τις φροντιδες ειδα τα ταιζεις ρουαγιαλ κανιν.
παρεπιπτοντως το ψιτ ακομη μου το ζηταει κοσμος...![]()
Έχω γιατρό,αν δεν την βρω θα σου ζητήσω να μου πεις.Είναι τα πρώτα μου μωρά και πολύ θα στεναχωρεθώ αν πάθουν κάτι...

Ειδικά αυτή η μικρή την έχω μεγάλη αδυναμία.Για φαντάσου ο ψιτ ζήτηση...Ο οποίος παρεπιπτόντως έγινε ψίταρος με ένα τρίχωμα σαν μετάξι!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool