Θεσσαλονίκη-2 νεογέννητα περίπου 5 ημερών

• Thread starter Thread starter neli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νeli, αν με το καλο γινω η μανουλα του (χιχι) να εισαι σιγουρη οτι θα γινει οτι πρεπει για να εχει αυτο το μικρουλι ενα ζεστο σπιτικο κ μια υγιή ζωη! Ειναι γλυκα το σκασμενο!!!!

Αυτό θέλω και εγώ για το φασολάκι μου!Ένα ζεστό σπιτικό και μια υγιή ζωή...Γι'αυτό θα περάσεις από ανάκριση για να τον πάρεις!:P

Neli & Selina μακάρι το συνοικέσιο να δέσει:) Περιμένουμε νέα σας.
Μπορεί να σου φανεί υπερβολικό Selina αλλά αν υιοθετούσες και τα δύο μαζί, θα μεγάλωναν πολύ πιο εύκολα και καλύτερα.

Δυστυχώς η μικρή κουκλίτσα μου δεν τα κατάφερε...:(Έκανα ότι μπορούσα αλλά δυστυχώς έφυγε μια βδομάδα πριν:(...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και από εμάς!!!Μερικές νυσταγμένες φωτογραφίες μας!!!

Φασολάκι με φόντο το mycat!

p1020562.jpg

Φασολάκι περιπατητής-αναριχητής ή αλλιώς Φασολάκι walker!

p1020567e.jpg

Καληνύχτα!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί μου το κάνετε αυτό??????? Neli με τα πορτοκαλόγατα έχω μεγάλο έρωτα:redface:
Εύχομαι το καλύτερο σπιτάκι για το φασολάκι.

καλε τι παιδι ειναι αυτο?τωρα διαβασα το θεματακι.τι ωραια που τα γραφεις ολα :) ο μικρος ειναι σκετη καραμελα..κουκλος απιστευτος..και αυτη η τελευταια φωτο ειναι τοοοοοσο ομορφη.. σιγουρα θα βρει καλο σπιτακι

Σας ευχαριστώ πολύ που σας αρέσω!!!!

p1020540c.jpg

Ευχαριστούμε οικογενειακώς!!!Τα μικρά πάντα είναι χαριτωμένα αλλά και τα μεγάλα έχουν άλλη χάρη!

Αυτη η φοτο με εχει τρελλανει, ειναι τελεια την εχω στειλει με μαιλ σε ολους οσους ξερω!!!!! ειναι τελεια!! παει καρτ ποσταλ....το φασολακι~!!!!! τελειος ειμαι σιγουρη οτι ειναι τυχερος και με αστρο!!!! συγχαρητηρια ...εκανες πολυ καλη δουλεια!!!!

Γιατί μου το κάνετε αυτό??????? Neli με τα πορτοκαλόγατα έχω μεγάλο έρωτα:redface:
Εύχομαι το καλύτερο σπιτάκι για το φασολάκι.

Σ'ευχαριστούμε πολύ Voula!Είναι oμορφόγατο το μικρό μου και ελπίζω να έχει και μια καλή τύχη!

καλε τι παιδι ειναι αυτο?τωρα διαβασα το θεματακι.τι ωραια που τα γραφεις ολα :) ο μικρος ειναι σκετη καραμελα..κουκλος απιστευτος..και αυτη η τελευταια φωτο ειναι τοοοοοσο ομορφη.. σιγουρα θα βρει καλο σπιτακι

Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεε:)

Αυτη η φοτο με εχει τρελλανει, ειναι τελεια την εχω στειλει με μαιλ σε ολους οσους ξερω!!!!! ειναι τελεια!! παει καρτ ποσταλ....το φασολακι~!!!!! τελειος ειμαι σιγουρη οτι ειναι τυχερος και με αστρο!!!! συγχαρητηρια ...εκανες πολυ καλη δουλεια!!!!

Να και διάσημο το Φασολάκι!!Σε λίγο θα μου το ζητάνε απ'τη Vogue για φωτογράφιση!Τρέξτε να προλάβετε τη διασημότητα!!!

Φασολάκι speaking:Αχ!Για μένα τα λέτε όλα αυτά;;;Ντρέπομαιιιιιιιιιιιι γι'αυτό θα κρυφτώ πίσω απ'τη μηχανή!Κούκου τζααααααααααα!!!:redface::redface::redface::redface:

p1020537mk.jpg

Να 'μαι και εγώ!!!!Σας έλλειψα;;;Πριν από λίγο ζυγίστηκα και σας πληροφορώ ότι έχω γίνει κιόλας 325γρ.!!!!!!!!!!!!!!!Επίσης έπαιξα με τα χέρια της προσωρινής μαμάς,τρίφτηκα επάνω της,χουρχούρισα και κατούρησα τον καναπέ!Ε,εντάξει γι'αυτό το τελευταίο δεν καμαρώνω αλλά τι να κάνω;;Μικρό γατί είμαι χάρηκα και μου έφυγαν...
Η μαμά με τρέλανε στις φωτογραφίες οπότε λογικά θα ανεβάσει μπόλικες σε λίγο!!

Εντελώς αντικειμενικά τώρα...Δεν είμαι για φίλημα και για πολλά χαδάκια;;Όχι πείτε...

p1020610i.jpg

Σαν με κοιτάααααααααααας
ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου ,φωτιάαααα
καίγομαι μέσα στη δική σου τη ματιάααα
λιώνω σαν φλόγα την αυγή σαν με κοιτάααααααας...
(Α ρε προσωρινή μάνα...σάλεψες...)

p1020611b.jpg

Είναι το όμορφο και τρυφερό το φασολάκι!!!!:P:P:P

τι ομορφο μωρουλακι!:baby::baby::baby: μεγαλος ερωτας τα πορτοκαλογατα... καλοτυχο να ναι το γλυκουλι μου!

Είναι το όμορφο και τρυφερό το φασολάκι!!!!:P:P:P

Ναι,αυτό ακριβώς είναι!Όμορφο,μικρό και τρυφερό και σήμερα είναι 3 εβδομάδων!!

τι ομορφο μωρουλακι!:baby::baby::baby: μεγαλος ερωτας τα πορτοκαλογατα... καλοτυχο να ναι το γλυκουλι μου!

Μακάρι να είναι καλότυχο!

Από χτες κάνουμε τσίσια στην άμμο μας!!!!!!!!!Και είμαστε μόλις 3 εβδομάδων και μιας ημέρας!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Από χτες κάνουμε τσίσια στην άμμο μας!!!!!!!!!Και είμαστε μόλις 3 εβδομάδων και μιας ημέρας!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Μπράβο:clapup::clapup::clapup:τι όμορφος πορτοκαλόγατος είναι αυτός.Τυχερός όποιος τον πάρει;)

Έσκασαν μύτη τα δοντάκια μας!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Έσκασαν μύτη τα δοντάκια μας!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:
Neli, please, βγάλε κι άλλες φωτογραφίες από το φασολάκι. Θέλω να δω το φατσάκι του πάλι:D

Καλημέρα!Χτες δεν είχα ίντερνετ και δεν μπόρεσα να ενημερώσω για τις εξελίξεις μας.Λοιπόν σήμερα είμαστε 3 εβδομάδων και 6 ημερών.ζυγίζουμε 370 γρ.,χρησιμοποιούμε κανονικά την τουαλέτα μας και δε λερώνουμε ποτέ έξω,μας αρέσει να εξερευνούμε το σπίτι(αν και καμιά φορά χανόμαστε),πίνουμε γάλα από μπωλ(δεν καταδεχόμαστε το μπιμπερό),βγάλαμε για τα καλά τα δοντάκια μας,από χθες δοκιμάζουμε την κονσέρβα με μεγάλη επιτυχία,χουρχουρίζουμε ασταμάτητα και λατρεύουμε να κουρνιάζουμε στην αγκαλιά της προσωρινής μας μαμάς και να κοιμόοοοοοοοοοοοοομαστε!:)

Neli, please, βγάλε κι άλλες φωτογραφίες από το φασολάκι. Θέλω να δω το φατσάκι του πάλι:D

Ορίστε και μερικές καινούριες φωτογραφίες μας!

p1020638h.jpg

Μαμά,δεν έπλυνες τα χέρια σου;;;Μισό να στα καθαρίσω εγώ...Σλουρπ...
p1020630s.jpg

Απίστευτα όμορφο είναι το φασολάκι!!!:D:D:P:P:P

Ευχαριστούμε Ναταλία!!!!:):)

Καλημέρα!Εδώ Φασολάκι!Λοιπόν εξαφανίστηκα για ένα μικρό χρονικό διάστημα καθώς η προσωρινή μαμά δεν είχε χρόνο αλλά να 'μαι πάλι!!!!Να σας πω τα νέα μου;;;Σήμερα είμαι 5 εβδομάδων και 2 ημερών!Ζυγίζω πλέον 600γρ!Πηγαίνω κανονικά στην τουαλέτα μου,σκάβω και κάνω την ανάγκη μου(έχω ένα μικρό θεματάκι με το σκέπασμα αλλά το παλεύω ηρωικά!Τρώω πλέον μόνο κονσέρβα ανακατεμένη με κροκετούλες(δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω ότι η κροκέτες είναι φαγητό γι'αυτό και όταν τις βλέπω μόνες τους γυρνάω από την άλλη)!Έχω αποπαρασιτωθεί εξωτερικά(2 φορές)και εσωτερικά και είμαι πανέτοιμο να πάω στο καινούριο μου σπίτι!Γι'αυτό αγαπημένοι μου καινούριοι γονείς ελάτε να με πάρετε τώρα!!!Το μόνο που ζητάω είναι μια ζεστή αγκαλιά,να ζω μέσα στο σπίτι και όταν μεγαλώσω αρκετά να με στειρώσετε και εγώ θα σας δώσω όλη μου την αγάπη και πολλά χουρχουρίσματα!!!!!

Να 'μαι!!

p1020711hk.jpg

Μμμμμμμμμ...Νόστιμο!

p1020661x.jpg

Ουπς!Μ'έπιασες!
p1020681i.jpg

Αμάν!Τι φαγούρα είναι αυτή;;
p1020691g.jpg

Καλέ τι κούκλος που είμαι!!!!Αγαπητοί μελλοντικοί γατογονείς τρέξτε να με προλάβετε!!!!!

p1020695n.jpg

Απιστευτος εχει γινει!

Λιλόφατσα είναι. Έτσι ήταν ο δικός μου μικρός:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back