neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τη διαρροια κανει καλο το ρυζονερο και το μαυρο τσαι βουνου αλλα ειναι επειγον αν εχει ηδη διαρροια παρτην αμεσα γιατι αφυδατωνονται κα μη τα ειδατε
Της τηλεφώνησα αλλά δεν το σήκωσε...Θα πάρω πάλι σε 5 λεπτά...Χτες δεν ήταν ούτε διάρροια ούτε σχηματισμένα και ήταν κίτρινα...ενώ του άλλου ήταν κανονικό χρώμα.Σήμερα ήταν τα ποδαράκια και των δύο πασαλειμένα με κάτι σαν ξεραμένα κακά(λίγα),καφέ χρώμα και επειδή ήταν στεγνά δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν διάροια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μόλις βρεις τη γιατρό, ζήτα της να τα πας από εκεί να τα δει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλό σου ταξίδι μωρό μου...Σ'αγαπώ...:cry::cry::cry:
ruko
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

melaslog
Δραστήριο μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να 'μαι πάλι και εγώ!Σας έλλειψα;;Η αλήθεια είναι ότι πέρασα δύσκολα αφού έφυγε η Μαριδούλα και μετά...
Εκλαιγα και την έψαχνα και δε σταματούσα με τίποτα παρά μόνο με το φαί!Έτσι πήρα τα πάνω μου και όπως όλοι μπορείται να δείτε είμαι ένας σκέτος κούκλος!Σήμερα είμαι 16 ημερών και πίνω 15 ml(καμιά φορά και 20 ml)γάλα!!!Θέλω να εξερευνήσω τον κόσμο αλλά ακόμα τρέμουν τα πόδια μου.Έτσι κάνω λίγα βήματα κάθε φορά αλλά παράλληλα φωνάζω πολύ δυνατά έτσι ώστε να μάθει όλη η γειτονιά το επίτευγμά μου!!!!!!
Σ'αυτή τη φώτο είμαι με μερικά άλλα μέλη της οικογένειας!Δεξιά μου ο Ρϊγκελ!Θα ήθελα πολύ να χωθώ στη γούνα του και να πάρω έναν υπνάκο αλλά δε μ'αφήνει...Με βρίσκει λέει "εξαιρετικά τρομακτικό" και μόλις τον πλησιάζω εξαφανίζεται...Βασικά πιστεύω ότι μ'αγαπάει πολύ γιατί προχθές που η προσωρινή μαμά μου σκούπιζε τον πισινούλη μου και εγώ έσκουζα(γιατί είναι ντροπής πράγμα να ασχολείται κάποιος άλλος με τον πισινό σου)ανέβηκε πάνω στον καναπέ και τη δάγκωσε 3 φορές στο χέρι(απαλά βέβαια και χωρίς δόντια)...
Ακριβώς από πίσω μου βρίσκεται το Χνούδι...Ξηρά τροφή να έχει μόνο και δεν το νοιάζει τίποτε άλλο...(μη νομίζεται πως με κοιτάει στη φώτο...είναι η σακούλα με το φαί του προς τα εκείνη την πλευρά...)
Ωχ!Τι είναι πάλι αυτό...Α!Ενδιαφέρον κουνιέται κιόλας...Τώρα θα σας αφήσω γιατί μικρό γατί είμαι και θέλω να παίξω...αλλά θα επανέλθω πολύ πολύ σύντομα με νέα και νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα!!!!
Καλό βράδυ σε όλους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπεροχος ειναι!!! Ο Ριγκελ ειναι ιδιος με το Benny και ο μικρουλης ειναι σαν τον Ροδη μου, ετσι τον ειχα βρει κι εγω...Τι ομορφη που ειναι η ζωο-οικογενεια σας! να τα χαιρεσαι και τα τρια, κουκλακια ειναι! Ο μικρουλης φυσικα κλεβει την παρασταση,ειναι πανεμορφος!![]()
Ευχαριστούμε οικογενειακώς!!!Τα μικρά πάντα είναι χαριτωμένα αλλά και τα μεγάλα έχουν άλλη χάρη!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
selina
Νεοφερμένο μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ενδιαφέρεσαι το τηλέφωνο μου είναι 6936906961 ή αλλιώς στείλε μου pm εδώ!
natalouko
Επιφανές μέλος

Καλή τύχη να έχει το γλυκό μωράκι!!!

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απιστευτο ζουζουνι!!
Ναι,είναι!!!!!Όμως νομίζω πως όλα όσα έχω βρει τελευταία είναι ένα και ένα!!!

Τι όμορφος που είναι!!!Καλή τύχη να έχει το γλυκό μωράκι!!!
![]()
Ευχαριστώ πολύ Ναταλία!!!Και τα δικά σου είναι κουκλάκια!Εγώ σαν τιγρομάνα έχω μια αδυναμία στην Αλίσια αν και απ'ότι έχω δει υπάρχει ένα κίνημα υπέρ του Λουκά!
Καλή τύχη και στα δικά σου!Εύχομαι σύντομα να βρουν ένα καταπληκτικό σπιτάκι!
selina
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε νέα σας.Μπορεί να σου φανεί υπερβολικό Selina αλλά αν υιοθετούσες και τα δύο μαζί, θα μεγάλωναν πολύ πιο εύκολα και καλύτερα.
selina
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool