Θεσσαλονίκη-2 νεογέννητα περίπου 5 ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Eιναι σουπερ! πανεμορφο! λυπαμαι πολυ για την αδερφουλα του:(
Καλοτυχο να ειναι αυτο το φασολακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φσολάκι μου είσαι πανέμορφο και σ'εχω αγαπήσει πάρα πολύ:) Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεσαι σε ολοδικό σου σπιτάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πανέμορφο!! Καλή τύχη μικρούλι μου!!

Απιστευτος εχει γινει!

Λιλόφατσα είναι. Έτσι ήταν ο δικός μου μικρός:)

Eιναι σουπερ! πανεμορφο! λυπαμαι πολυ για την αδερφουλα του:(
Καλοτυχο να ειναι αυτο το φασολακι

Φσολάκι μου είσαι πανέμορφο και σ'εχω αγαπήσει πάρα πολύ:) Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεσαι σε ολοδικό σου σπιτάκι.

Είναι πανέμορφο!! Καλή τύχη μικρούλι μου!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και ελπίζω σύντομα να σας γράφω απ'το εντελώς κατάδικό μου σπιτάκι!!!!
Φασολάκι

p1020706k.jpg

Ποια είναι η ηλικία του τώρα; Φαίνεται κάπως πιο μεγάλος :)

Ποια είναι η ηλικία του τώρα; Φαίνεται κάπως πιο μεγάλος :)

Είναι 5 εβδομάδων και 3 ημερών μάλλον,αν υποθέσουμε ότι την 6η μέρα της ζωής του άνοιξε τα ματάκια του(εγώ έτσι το υπολογίζω πάντως)!!!!Ίσως λόγω φωτογραφίας να φαίνεται μεγάλος.Όταν επιστρέψω στο σπίτι θα βάλω μια φωτογραφία που είναι μαζί με τον γάτο μου(ενός έτους) για να κάνεις τη σύγκριση!:)

καλα η αυτο το γατι στην προηγουμενη ζωη του ηταν μοντελο, η εσυ εισαι πολυ καλη φωτογραφος !!!:) τελειες ολες οι ποζες του!!!

καλα η αυτο το γατι στην προηγουμενη ζωη του ηταν μοντελο, η εσυ εισαι πολυ καλη φωτογραφος !!!:) τελειες ολες οι ποζες του!!!

:D:D:D:D:DΕίναι ένας συνδυασμός και των 2!!!Βέβαια είναι και το γατί κουκλί και έχω πάτημα!

Φάτε μεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

p1020695l.jpg

Ναι,ο καναπές είναι μες στην τρίχα επειδή ο ετεροθαλής αδερφός μου μαδάει αλλά δε νομίζω κανείς σας να το πρόσεξε,ε;;;
p1020710a.jpg

Αχχχχχχχχχχχχχ!Νύσταξα!
p1020705u.jpg

Μέτρο σύγκρισης!!!
p1020660e.jpg

Ρίγκελ:Πως τολμάς και τρως κονσέρβα ενώ εγώ πρέπει να φάω ξηρά τροφή;;;Δε θα μείνουμε μετά μόνοι;;;Θα σου πω εγώ...
p1020658c.jpg

Γλυκό μου φασολάκι, εύχομαι πολύ σύντομα να βρίσκεσαι στο μόνιμο σπιτάκι σου!!!

Γλυκό μου φασολάκι, εύχομαι πολύ σύντομα να βρίσκεσαι στο μόνιμο σπιτάκι σου!!!

Απ'το στόμα σου και στου γατογονέα μου το αυτί!:P

Είναι 5 εβδομάδων και 3 ημερών μάλλον,αν υποθέσουμε ότι την 6η μέρα της ζωής του άνοιξε τα ματάκια του(εγώ έτσι το υπολογίζω πάντως)!!!!Ίσως λόγω φωτογραφίας να φαίνεται μεγάλος.Όταν επιστρέψω στο σπίτι θα βάλω μια φωτογραφία που είναι μαζί με τον γάτο μου(ενός έτους) για να κάνεις τη σύγκριση!:)

:D:D:D:D:DΕίναι ένας συνδυασμός και των 2!!!Βέβαια είναι και το γατί κουκλί και έχω πάτημα!

Φάτε μεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

p1020695l.jpg

Ναι,ο καναπές είναι μες στην τρίχα επειδή ο ετεροθαλής αδερφός μου μαδάει αλλά δε νομίζω κανείς σας να το πρόσεξε,ε;;;
p1020710a.jpg

Αχχχχχχχχχχχχχ!Νύσταξα!
p1020705u.jpg

Μέτρο σύγκρισης!!!
p1020660e.jpg

Ρίγκελ:Πως τολμάς και τρως κονσέρβα ενώ εγώ πρέπει να φάω ξηρά τροφή;;;Δε θα μείνουμε μετά μόνοι;;;Θα σου πω εγώ...
p1020658c.jpg

Απ'το στόμα σου και στου γατογονέα μου το αυτί!:P

Με πολλή όρεξη και περισσή ευχαρίστηση να σε φάω γλυκό μου φασολάκι :redface::D Είσαι γλύκα , έχεις τέλεια χρώματα , φοράς και καλτσάκια :P ζηλεύω τον γατογονέα που θα σε υιοθετήσει!!:redface::) Αλλά και ο Ρίγκελ είναι γάταρος! Μοιάζει πολύ με τη δική μου , τα τιγράκια είναι καταπληκτικά !!
On topic τώρα ας υποθέσουμε ότι το φασολάκι είναι 1 μήνα και κάποιων ημερών σωστά; Είναι μικρούλι ακόμα :inlove::bigarmhug:huglove::-* Του εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη!!

Tι ομορφα που ειναι και τα δυο αγορακια...Αντε φασολακι,να πας σπιτι σου,να μη σπερνεις οικογενειακες εριδες.:P

Είναι πολύ όμορφο και γλυκό το φασολάκι!!!:P:P:D:DΕύχομαι σύντομα να πάει στο δικό του σπιτάκι!!!:):):D:D

Tι ομορφα που ειναι και τα δυο αγορακια...Αντε φασολακι,να πας σπιτι σου,να μη σπερνεις οικογενειακες εριδες.:P

Μακάρι,μακάρι...Αν και για να πω την αλήθεια έχω πατήσει πόδι σ'αυτό το σπίτι...Τους έχω στρώσει όλους και τον Ρίγκελ τον έχω διώξει απ'όλα τα μέρη που σύχναζε και άραζε και κάθε απόγευμα μου κάνει ένα μπανάκι απ'την κορφή μέχρι τα νύχια(πολύ πλύσιμο ρε παιδί μου,εμένα μ'αρέσει και λίγο η μπίχλα...)και την προσωρινή μαμά έχω στρώσει(με το που μπαίνει στο σπίτι πατάω μια στριγγλιά για να τρέξει στην κουζίνα να μου βάλει να φάω)...Ανησυχώ μήπως χάσω αυτό το έμφυτο ταλέντο μου μέχρι να βρω καινούριο σπίτι:hmm: και μετά άντε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη...

Είναι πολύ όμορφο και γλυκό το φασολάκι!!!:P:P:D:DΕύχομαι σύντομα να πάει στο δικό του σπιτάκι!!!:):):D:D

Κι εγώ κι εγώ το εύχομαι...Ακούει κανείςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;
Φασολάκι

p1020709c.jpg

Βρε φασολάκι, μήπως εκεί που είσαι τώρα περνάς μια χαρά και δεν θες να φύγεις;:whistle:

Ένα μεγάλο ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ για να βρεθείτ ο καλύερο σπιτάκι για το φασολάκι μας:)

Βρε φασολάκι, μήπως εκεί που είσαι τώρα περνάς μια χαρά και δεν θες να φύγεις;:whistle:
Η προσωρινή μου μαμά λέει πως μαζευτήκαμε πολλοί σ'αυτό το σπίτι και πως πρέπει να αρχίσουμε να αραιώνουμε γιατί σε λίγο δε θα χωράει εκείνη...Εγώ καλά περνάω εδώ αλλά προσαρμόζομαι και εύκολα...Όπου και να με πάνε θα κατακτήσω τα πλήθη,θα οικοιοποιηθώ τα πάντα χωρίς να ρωτήσω απλά και μόνο με τη γοητεία μου...το μόνο που θέλω είναι να με βουτάει κάποιος και να τρίβει το κεφάλι μου στο μαγουλό του:worry:(εντάξει είμαι φετιχιστής τι να κάνουμε;; ):redface:

Ένα μεγάλο ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ για να βρεθείτ ο καλύερο σπιτάκι για το φασολάκι μας:)
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ εις την ν!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back