Θεσσαλονικείς άντε...

Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:(:cry:

Αααχ, γμτ, γιατί;.....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά)
Ευχαριστώ! Ο λόγος του ταξιδιού είναι η επαγγελματική διαστροφή, πάω να παρακολουθήσω μια παράσταση όπερας στη... Λάρισα!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ! Ο λόγος του ταξιδιού είναι η επαγγελματική διαστροφή, πάω να παρακολουθήσω μια παράσταση όπερας στη... Λάρισα!:blink:

Αφού είναι έτσι, έχεις την άδειά μας:P:lol:...καλά να περάσεις, εμείς πάντως θα περάσουμε ...ΤΕΛΕΙΑ:up:

τι παίζει;

Τραβιάτα με μια πολύ καλή μου φίλη στο ρόλο της Βιολέτας. Δε μπορώ να το χάσω!:)

Ορίστε κι ένας χάρτης που δείχνει στο περίπου που θα πάμε!

Είναι κοντά στο εκκλησία. Αν έρχεστε με λεωφορείο, πάρτε το 32 (το σκέτο όχι το Α) και κατεβείτε στη στάση εκκλησία, θα δείτε και την εκκλησία, μετά από κει και πέρα είναι εύκολο να το βρείτε;):D

Συνημμένα

• ir_b3eb-.gif
    ir_b3eb-.gif
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 14
Τραβιάτα με μια πολύ καλή μου φίλη στο ρόλο της Βιολέτας. Δε μπορώ να το χάσω!:)
Eννοείται πως όχι! Μη λέμε βλακείες τώρα!
Απλώς απορώ... ανέβασμα τοπικού ωδείου? 'Η πηγαίνει και τουρνέ στη Λάρισα. Μακάρι, δηλαδή, να μπαίνουν στο πρόγραμμα και οι μικρότερες πόλεις...
:up:

Μηπως η φιλη ειναι η Γκλοριανα??? .. πανε πανε ωραια θα ειναι

Αντε κορίτσια όποια θέλει διευκρινήσεις ας μου στείλει pm και θα τις στείλω το κινητό μου για οδηγίες:up::up::up::up:

Ναι, το είχε ανακοινώσει και ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του.
Καλή επιλογή, Desdemona! Κρίμα βέβαια που συνέπεσε με τη συνάντηση....

Αντε κορίτσια όποια θέλει διευκρινήσεις ας μου στείλει pm και θα τις στείλω το κινητό μου για οδηγίες:up::up::up::up:

:):):):):)Ερώτηση!σήμερα είναι η συνάντηση;
Αν ναι ''κλείνω και έρχομαι έρχομαι φτάνω,με το πρώτο το αεροπλάνο:lol::lol::lol::lol:
Τι νόμιζες μόνο σε σένα αρέσει να πειράζεις κόσμο:lol::lol:

Eννοείται πως όχι! Μη λέμε βλακείες τώρα!
Απλώς απορώ... ανέβασμα τοπικού ωδείου? 'Η πηγαίνει και τουρνέ στη Λάρισα. Μακάρι, δηλαδή, να μπαίνουν στο πρόγραμμα και οι μικρότερες πόλεις...
:up:
Η παραγωγή αυτή είναι μυστήριο πράγμα. Πρόσφατα η φίλη μου τραγούδησε την Τραβιάτα στην Όπερα της Ρώμης (μιλάμε για χλίδες, σκηνοθεσία Τζεφιρέλι και τέτοια) και ο δήμος της Λάρισας την κάλεσε στη γενέτειρά της για να τους/μας ανοίξει λίγο τα μάτια. Νομίζω είναι συμπαραγωγή της όπερας της Ρώμης και του δήμου.

Μηπως η φιλη ειναι η Γκλοριανα??? .. πανε πανε ωραια θα ειναι
Όχι, η κοπέλα λέγεται Μυρτώ Παπαθανασίου και κάνει εξαιρετική καριέρα στο εξωτερικό (φυσικά:/:)

:):):):):)Ερώτηση!σήμερα είναι η συνάντηση;
Αν ναι ''κλείνω και έρχομαι έρχομαι φτάνω,με το πρώτο το αεροπλάνο:lol::lol::lol::lol:

Νααααιιιιιιιιι σήμερα στις 17.00 στον Εύοσμο!
Τι ώρα είπες φτάνεις;;; Σε περιμένω αεροδρόμιο και μετά σφαίρα για τρελή γατοπαρέα...:P:lol::lol::lol:

Νααααιιιιιιιιι σήμερα στις 17.00 στον Εύοσμο!
Τι ώρα είπες φτάνεις;;; Σε περιμένω αεροδρόμιο και μετά σφαίρα για τρελή γατοπαρέα...:P:lol::lol::lol:

Μη με προκαλείς εμένα:P:PΘα έρθω,αρκεί να έχετε και όλα τα κουκλογατά σας:lol::lol:Είπαμε κάτι σκέφτηκα:whistle::whistle::whistle::bleh::bleh:
Μαλλόν θα έρθω μόνιμα προς τα πάνω.:happy::happy:

Μη με προκαλείς εμένα:P:PΘα έρθω,αρκεί να έχετε και όλα τα κουκλογατά σας:lol::lol:Είπαμε κάτι σκέφτηκα:whistle::whistle::whistle::bleh::bleh:

Ναι, ναι, ναι,:up: να έρθεις να γίνουμε πολλές.....γατοτρελαμένες:lol::lol::lol:

ουαουυυυυυυ!!!!! γουστάρω και άλλη Αθηναία στην Θεσσαλονίκη ναι κυρίες και κύριοι μετά την Marmanga και την Μάγισσα τώρα και η Πόπι λέγε λέγε πότε έρχεσαι να βρόυμε μεταφορική και σπίτι, Εννοείτε στον Εύοσμό βέβαια για να είμαστε κοντά πατριωτάκη;
Γιούπιιιιιιιιιι!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

και ακόμα και για σήμερα προλαβαίνεις ακόμα και με αυτοκίνητο να έρθεις!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol:

ακόμα και με αυτοκίνητο να έρθεις:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλέ με παρατήσανε μόνη με το μικρό :hmm::hmm::hmm:να διακτινιστώ;θα πιάσει;:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

ακόμα και με αυτοκίνητο να έρθεις:lol::lol::lol::lol:
Καλέ με παρατήσανε μόνη με το μικρό :hmm::hmm::hmm:να διακτινιστώ;θα πιάσει;:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

τι να σου πώ και έχασα και την σελιδα με τα μάγια που αναφέρει το ξόρκι του διακτινισμού.....
έπαιζε μία μέρα η Κλειώ με το βιβλίο και κάτι έκανε στην σελίδα......άντε να βρω τώρα που την έκρυψε δεν μου λέει το σκασμένο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh::bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back