Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!!
Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ εννοείται μέσα !
Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!!
Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!!
αυτες τις φωτο μου τις στέλνουν οι φίλοι μου με το κιλό..

γιατί ξέρουν την τρέλα μου !! εγω όσες γάτες έχω -2πλέον- είναι αδεσποτάκια, αλλά εξίσου τσαχπίνικα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλημέρα γατομάνες..
Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης..
και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!!
Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω..![]()
Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη!Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!!![]()
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη!
Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω

Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!!

natalo9
Δραστήριο μέλος
Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!!![]()
Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή!
Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε
ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω!Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!!![]()
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω!
Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!!
Τα λέμε την Κυριακή!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου?
μαγισσα
Διάσημο μέλος
nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο
Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση
που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!!
Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!!

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Kαλημέρα.
Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο.![]()
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας)Ήθελα κι εγώ να έρθω...![]()
Desdemona
Διάσημο μέλος
Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας)
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool