Θεσσαλονικείς άντε...

:hmm: ναι το προσεξα αυτο , αλλα εκανα την ευγενικη.. βρε παιδακι μου ομως δεν εχω ξαναδει τοση πολυ κυταρριτιδα στα αυτια:confused: :blink: .. κληρονομικο ειναι??? :D ;) :lol: :lol:

Εκτος πλακας τωρα φυσικα θα παμε κανενα σαββατοκυριακο που μπορουμε ολοι και θα το πουμε καμια βδομαδα πιο πριν, οχι τιποτ αλλο αλλα να προλαβουμε να φτιαξουμε πετσετες θαλασσης που να λενε mycat :lol: χαχαχχαχαχχα

Γιασμίν μάλλον δεν πρόσεξες κάλά! Η κυτταρίτιδα
είναι όλη συσσωρευμένη στον εγκέφαλο!:P :P :lol: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιασμίν μάλλον δεν πρόσεξες κάλά! Η κυτταρίτιδα
είναι όλη συσσωρευμένη στον εγκέφαλο!:P :P :lol: :up:
Ομοιοπαθούσα κι εσύ????:blink: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααα θα σας μαλωσω, αυτα δε διορθονονται.. αν εχετε κυταριτιδα στον εγκεφαλο δεν φευγει παιδια ειναι σοβαρο , μονο η αλλη στους γοφους θεραπευεται...!! Στη χειροτερη βαζε ι κανεις τη γατα του να κλαει κι ολοι προσεχουν.. τη γατα:D ;) :lol:

:hmm: Εκτος πλακας τωρα φυσικα θα παμε κανενα σαββατοκυριακο που μπορουμε ολοι και θα το πουμε καμια βδομαδα πιο πριν, οχι τιποτ αλλο αλλα να προλαβουμε να φτιαξουμε πετσετες θαλασσης που να λενε mycat :lol: χαχαχχαχαχχα
:cry: :cry: :cry: :cry: φτου σας να λετε τετοια πραγματα και να τα βλεπει μια μανα με 3 παιδια και μια γατα

Μην ανυσυχεις καλε .. για τη γατα...:D :lol:

:cry: :cry: :cry: :cry: φτου σας να λετε τετοια πραγματα και να τα βλεπει μια μανα με 3 παιδια και μια γατα
:cool: :cool: :cool: :cool: πως με πιανεις τελικα,,,,,

Τι θα γινει; Δεν θα κανουμε μια καινουργια συναντηση;

Αμε ποτε θελετε? την αλλη παρασκευη απογεμα? το αλλο σαββατο πρωι?? για να ερθεις κι εσυ και αλλα μελη καινουργια το λεω το παρασκευη.. ισως σαββατο φευγουν καποιοι για μπανιο...

ΠΑρασκευη καλα ειναι!

αντε βρε παιδια!!! Ελατε!

μεσα για παρασκευη αυριο θα δουμε αν βολευει κι αλλους, αν θυμαμαι μπορει και η λαιφ παρασκευες

Η Παρασκευη πλησιαζει. Τι γινεται; ΘΑ παμε για καφε;

Η Παρασκευη πλησιαζει. Τι γινεται; ΘΑ παμε για καφε;
:/: εγω λυπαμαι αλλα δεν μπορω,,θα ειμαι σπιτι με τα παιδια-μου συμβαινουν παρα πολλα τις τελευταιες μερες που δεν ξερω ποτε θα μπορεσω-οποτε μην με υπολογιζεται-μονο επισκεψεις κατ'οικον θα δεχομαι και αυτο οταν ειμαι σπιτι...

Κριμα λαιφ και ηλπιζα να τα λεγαμε δεν πειραζει, αιορα μου εμεις οι δυο θα παμε σιγουρα δεν ξερω ποιος αλλος θα ερθει ηθελε και η στελλα απο το αργος. Τι λες για τις 7? καλα ειναι? Παιδια πειτε κι εσεις αν σας βολευει

Κριμα λαιφ και ηλπιζα να τα λεγαμε δεν πειραζει, αιορα μου εμεις οι δυο θα παμε σιγουρα δεν ξερω ποιος αλλος θα ερθει ηθελε και η στελλα απο το αργος. Τι λες για τις 7? καλα ειναι? Παιδια πειτε κι εσεις αν σας βολευει
σε οποιον και να το πω δεν θα με πιστευει,,,εχει προγραμματισει ο μπαμπας μου να μπει παρασκευη στο 424 για αφαιρεση πολυποδα την τριτη][απο το εντερο[ειχε αλλους 3 που βγηκαν με πιο ανωδυνο τροπο ομως αυτος ειναι σε ζορικο σημειο και χρειαζεται να κοπει και κομματι εντερου και να κατσει 10-12 μερες μεσα--και ξαφνικα βρισκεται και η μανα μου με φουλ ακροαστικα εδω και μερες 1 βημα για πνευμονια και μαλλον αυριο κανει εισαγωγη κ αυτη στο ιδιο νοσοκομειο-ο αδερφος μου ψιλοχτυπησε το χερι του και δεν μπορει αυτες τις μερες να οδηγησει ουτε το μηχανακι-τα σχολεια κλεινουν παρασκευη-πεθερικα δεν εχω οποτε σταματαω αυριο απο το γραφειο και εγω και τρεχωωω εγω και ο αντρας μου-ενας ενας γιατι ενας πρεπει να κραταει παιδια κ γατα

Πωπωωωωω τρεχεις και δεν προφταινεις ε? κριμα δεν πειραζει κουραγιο.

Κανεις αλλος θελέι να ερθει παιδια??? Ελενη , Βασιλη? Εβελινα?

Εμενα με βολευει. Ειμαι μεσα!:)

Αντε! Ελατε κι αλλοι! ΜΕτα εγω θα φυγω και θα σας ξαναδιαβασω ή δω μετα απο 3 μηνες!

Εμενα με βολευει. Ειμαι μεσα!:)

Αντε! Ελατε κι αλλοι! ΜΕτα εγω θα φυγω και θα σας ξαναδιαβασω ή δω μετα απο 3 μηνες!
:/: κριμα που δεν μπορω να ερθω και εγω-αλλα προβληματα-και δεν εχω και που να αφησω τα παιδια παεασκευη..σπιτι θα ειμαι:( και μενουμε και οι 2 δυτικα απο οτι βλεπω...παντως καλα να περασετε

:/: κριμα που δεν μπορω να ερθω και εγω-αλλα προβληματα-και δεν εχω και που να αφησω τα παιδια παεασκευη..σπιτι θα ειμαι:( και μενουμε και οι 2 δυτικα απο οτι βλεπω...παντως καλα να περασετε

Που μενεις;

Που μενεις;
εμενα νεαπολη αλλα τα τελευταια 3 χρονια πηγαμε στους ανθοκηπους στην ευκαρπια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back