Θεσσαλονικείς άντε...

• Thread starter Thread starter Elunitta
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παιδιά καλημέρα!! Όποιος από εσάς μπει στο site ας μου στείλει με προσωπικό μήνυμα το κινητό του για να μπορέσω να σας βρω εκεί που θα καθήσετε. Έχω μαγαζί και κλείνω στις 2.30. Αρχικά δεν ήταν πρόβλημα γιατί θα κρατούσε το μαγαζί ο Δημήτρης. Όμως κάτι προέκυψε, δεν μπορεί και έτσι εγώ δεν μπορώ να ξεμυτίσω πριν τις 2.30.. Αχ ελπίζω να το δει κάποιος το μήνυμα:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά περάσαμ χαρμα, φανταστειτε τοσο απορροφηθηκαμε απο τη συζητηση που κατσαμ ως τις 5 και δεν τραβήξαμε φωτο:P παντως η passionatta di totti ειναι ιδανικο μερος για καλοκαιρινο καφε, λουλουδακια χρωματιστες λαμπες, χρωματιστα ποτηρια.. θα ξανασυναντηθουμε συντομα;) . Αφηστε που δυο (δε λεω ποιοι)γραφτηκαν και στο σωματειο.. αντε αθηναιοι οργανωθειτε , εμεις οι θεσσαλονικεις θα κανουμε δυναμικη ομαδουλα ...εν μερει πλακα εν μερει αληθεια αχαχαχα:D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δε βγάλατε φωτογραφίες???:( :( :(
Τσουρέκι θυμηθήκατε τουλάχιστον να πάρετε?:bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

Ποιοι ησασταν?:confused:

Βρε αθηναία λιχούδια εμεις τσουρεκια τρωμε και καθε μερα αν θελουμε. Tι να κανουμε λιγο οι διαιτα, λιγο οι ενδιαφερουσες συζητησεις.. εδω μειναμε ολο το μεσημερι μ εναν καφε, τοσο μας αρεσε, που τα ξεχασαμε τα φαγητα!!:)
Ηταν ολοι εκτος απο την aiorasky

τι ωραια που περασατε καλα! Στεναχωρεθηκα που δεν τα καταφερα. Ειχα ενα θεμα με τα ραματα της Οπρας και επρεπε να μεινω σπιτι να την προσεχω. Τα πειραξε καπως και τις εδεινα φαρμακα και μιλουσα με την κτηνιατρο. πρεπει να την προσεξω πολυ για καποιες μερες γιατι εκανε αιμοραγια στο χειρουργειο.Και εχομε και την παρενοχληση απο τον κυριο ΦΕλιξ.

ΚΑι κοιτουσα την ωρα και ηθελα να ερθω.....
ΝΑ το κανονισουμε συντομα ξανα, να ερθω και γω που θελω πολυ. ΤΑ κοριτσια στην Αθηνα τα γνωρισα, και εστω και για λιγο ηταν καλα. Τωρα οποτε μιλαμε, εχω στο μυαλο μου τα προσωπα τους.

Και εν α εχω να πω: Εχει ωραια κοριτσια το Mycat! :)

τι ωραια που περασατε καλα! Στεναχωρεθηκα που δεν τα καταφερα. Ειχα ενα θεμα με τα ραματα της Οπρας και επρεπε να μεινω σπιτι να την προσεχω. Τα πειραξε καπως και τις εδεινα φαρμακα και μιλουσα με την κτηνιατρο. πρεπει να την προσεξω πολυ για καποιες μερες γιατι εκανε αιμοραγια στο χειρουργειο.Και εχομε και την παρενοχληση απο τον κυριο ΦΕλιξ.

ΚΑι κοιτουσα την ωρα και ηθελα να ερθω.....
ΝΑ το κανονισουμε συντομα ξανα, να ερθω και γω που θελω πολυ. ΤΑ κοριτσια στην Αθηνα τα γνωρισα, και εστω και για λιγο ηταν καλα. Τωρα οποτε μιλαμε, εχω στο μυαλο μου τα προσωπα τους.

Και εν α εχω να πω: Εχει ωραια κοριτσια το Mycat! :)

:up: :up: :up:

Τώρα το είδα οτι κανονίσατε για εχθές τελικά :(..αλλά και πάλι δεν μπορούσα γιατί μόλις γύρισα από ταξίδι. Περάσατε ωραία βλέπω...!!!Μακάρι να μπορέσω να έρθω στην επόμενη συνάντηση (αλλά θα πάμε πρώτα από τον Ελενίδη για ένα τριγωνάκι, έτσι για προθέρμανση!).

φτου σας καλε σταματηστε κ μου φαινετε θα ερθω πανω κ δεν θα αφησω γλυκο για γλυκο:mad: :mad: :mad: :lol:

Να ερθεις, τι καθεσαι??? Ακομα εκει εισαι??? Τα τριγωνα ψηνονται και μοσχομυρίζουν καλε...θα τα αφησεις ετσι???αχαχαχχαχχα:D :lol:

Ολιβια ετσι που καλοπερασαμε συντομα θα το ξανακανουμε , να ερθεις.

φτου σας καλε σταματηστε κ μου φαινετε θα ερθω πανω κ δεν θα αφησω γλυκο για γλυκο:mad: :mad: :mad: :lol:
Και όμως αποδειχτήκαμε κυρίες και κύριοι!!!Δε φάγαμε γλυκά, καφέ ήπιαμε!!Διότι έφθασε το καλοκαίρι και η δίαιτα πάει κατά διαόλου!:lol: :lol: :lol:

:cool: :cool: :cool: :cool: αχχ,,καλα ηταν...τωρα ομως παλι δουλεια΄΄΄΄΄΄τα ωραια πραγματα κραταν για λιγο..θα μου πειτε τι λιγο ηταν αυτο -καφες απο τις 1,30 ως τις 5 παρα,,αφου οταν γυρισα σπιτι μου την ειπε η κορη μου ''μπα βρηκες το δρομο''κανε παιδια να δεις χαιρι σου λενε μετα...:lol:

Αντε!!! Να το κανονονισουμε ξανα!!!!!!

Καποιο πουλακι που το λενε σε ..υνα προτεινε και για μπανιο να παμε.. Τωρα αναμεσα απο τα αρχικα τριγωνα της ολιβια και το μπανιο της εβελυνας πως θα τα καταφερουμε.. αλλο αυτο .. αχαχαχχα:lol: παντως οποτε θελετε ευχαριστως να τα ξαναπουμε εμενα πολυ μ αρεσε.

Ωραία ήτανε!!

Αχ ωραίο ήτανε το καφεδάκι, αν και για να πω την αλήθεια εμένατο passionati di totti δεν είναι ακριβώς το καφέ του τύπου μου... Αλλά με καλή παρέα...Να το ξανακάνουμε. Yasmin, μπορείς να μου πεις το όνομα απο αυτές τις σταγόνες που μου έλεγες που είναι για την τριχότωση?:)

Μπραβο παιδια που περασατε καλα!!!!
:up: :up: :up: :up:
Μεγαλο πραγμα να βρισκει κανεις ατομα για να το κανει αυτο!!!

Glavaderm εχει αφιερωμα στη κεντρικη, που θα θελες να παμε νξτ ταιμ??

Καποιο πουλακι που το λενε σε ..υνα προτεινε και για μπανιο να παμε.. Τωρα αναμεσα απο τα αρχικα τριγωνα της ολιβια και το μπανιο της εβελυνας πως θα τα καταφερουμε.. αλλο αυτο .. αχαχαχχα:lol: παντως οποτε θελετε ευχαριστως να τα ξαναπουμε εμενα πολυ μ αρεσε.

Αχ ναι κορίτσια για μπάνιο!:) Αλλά να μου το πείτε λίγες μέρες νωρίτερα , για να προλάβω να αγοράσω μαγιό, αλλά και να πασαλειφθώ με αντικυτταριδικά από το κεφάλι εώς τα πόδια! Κυρίως στο κεφάλι!!!:D

:hmm: ναι το προσεξα αυτο , αλλα εκανα την ευγενικη.. βρε παιδακι μου ομως δεν εχω ξαναδει τοση πολυ κυταρριτιδα στα αυτια:confused: :blink: .. κληρονομικο ειναι??? :D ;) :lol: :lol:

Εκτος πλακας τωρα φυσικα θα παμε κανενα σαββατοκυριακο που μπορουμε ολοι και θα το πουμε καμια βδομαδα πιο πριν, οχι τιποτ αλλο αλλα να προλαβουμε να φτιαξουμε πετσετες θαλασσης που να λενε mycat :lol: χαχαχχαχαχχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back