Θεσσαλονικείς άντε...

:lol::lol::lol::lol:Τα φαινόμενα απατούν...:P:P:P:lol::lol::lol:

Σωστό και αυτό αλλά δεν νομίζω να ειναι έτσι μάλλον έπεσες θύ΄μα τον καταστάσεων:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α νωρίς γυρίσατε εγω τωρα μόλις γυρισα... ηταν οντως πολύ ωραια.. ο βασιλης boygr ειχε ερθει και μας εψαχνε αλλα το τηλ μου ειχε μεινει απο μπαταρια και δεν με βρηκε γι αυτο δεν ηρθε τελικατι κριμα δεν πειραζει την αλλη φορα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καμια φωτο βγαλατε??? γιατι οι δικες μας φωτο η κοκαλα εχουν η καηκε το φιλμ.........:hmm::lol:

Ήταν πολύ καλή για πρώτη -απ'τη δική μας πλευρά τουλάχιστον- συνάντηση!
Το μόνο ίσως αρνητικό, που κάπως δυσκόλεψε ομολογουμένως την επικοινωνία, ήταν η δυνατή μουσική στο μαγαζί... Εμείς που καθήσαμε στη μια άκρη δεν ανταλλάξαμε και πολλά πράγματα με τους απέναντι, αλλά με τους διπλανούς τα είπαμε μια χαρά!
Κρίμα για το Βασίλη, έπρεπε να μπει στο topic να δει το τηλέφωνο του μαγαζιού που είχε δώσει η Μάγισσα και να μας έβρισκε...
Εις το επανιδείν λοιπόν, σύντομα ξανά :)

HAVANA έχουμε βγάλει photo, λογικά θα αναρτηθεί!

Και εγω περασα τελεια αν και τραυματιας.Α και τωρα που ξυπνησα ειδα οτι εχω γρατζουνιες (νυχιες), ειχαμε και γατα μαζι μας?:hmm:
Τις φωτογραφιες τις περασα στον υπολογιστη, θα τις στειλω στον καθενα με e-mail και καποιες θα ανεβασω (αν τα καταφερω) στη gallery :)

Τι έγινε καλέ; Τι έχασα; Είχαμε μάχες;:blink:

Τι έγινε καλέ; Τι έχασα; Είχαμε μάχες;:blink:

Γιατί δεν διάβασες τα προηγούμενα πήγαινε λίγο πιο πίσω,και θα δείς....εγώ ας πούμε έχω κάτι σπασμένο (δεν θυμαμε τι?) Περάσαμε τέλεια......Εχασες!!!!

καλημερα και απο μενα.χθες τελικα δεν ηταν γραφτο να σας δω.ηρθα κατευθειαν απο το αεροδρομιο (η πτηση χαλια και με 2,5 ωρες καθυστερηση) στην πλατεια, επαιρνα τηλ την Ασημινα αλλα δεν ειχε μπαταρια το κινητο της οπως μου ειπε μετα και δεν ηξερα σε πιο μαγαζι καθοσασταν.ειχα να μπω στο σαιτ απο την τεταρτη.μαλλον καλα περασατε :up:

Γιατί δεν διάβασες τα προηγούμενα πήγαινε λίγο πιο πίσω,και θα δείς....εγώ ας πούμε έχω κάτι σπασμένο (δεν θυμαμε τι?) Περάσαμε τέλεια......Εχασες!!!!
:(:(:(
Δεν πειράζει, θα ξαναβρεθούμε, έτσι δεν είναι;

:(:(:(
Δεν πειράζει, θα ξαναβρεθούμε, έτσι δεν είναι;

Μα εννοείται!! Κι εγώ τέλεια πέρασα εχθές. Όντως julian δεν καταφέραμε να ανταλλάξουμε κουβέντα :( Την επόμενη φορά θα καθήσουμε αλλιώς:)
Ασημίνα, γιατί δε χάρηκες που γνώρησες τη Raisa?:hmm:

καλημερα και απο μενα.χθες τελικα δεν ηταν γραφτο να σας δω.ηρθα κατευθειαν απο το αεροδρομιο (η πτηση χαλια και με 2,5 ωρες καθυστερηση) στην πλατεια, επαιρνα τηλ την Ασημινα αλλα δεν ειχε μπαταρια το κινητο της οπως μου ειπε μετα και δεν ηξερα σε πιο μαγαζι καθοσασταν.ειχα να μπω στο σαιτ απο την τεταρτη.μαλλον καλα περασατε :up:

Καλά βρε και δεν μπηκες σε ένα interntet cafe στην πλατεία το τελευταιο μηνυμα που άφησα ήταν για το που κι πότε!!!! δεν πείράζει την άλλη φορά δν ήταν γραφτό να βρεθούμε αυτή την φορά!!!!!

Ασημίνα, γιατί δε χάρηκες που γνώρησες τη Raisa?:hmm:[/quote]

Μαρία γιατί το ρωτάς αυτό έγινε τίποτε; και τι; δεν κατάλαβα;!!!! ειπώθηκε κάτι;

μην το κανετε θεμα ειναι γνωστες οι θεσεις μου για οσους πουλανε γατακια εστω και ρατσας.. απλα τη συμβουλεψα να γινει εκτροφεας.. παρολα αυτα εαν δεν υπηρχαν πωλησεις απο πετ σοπ δεν θα ερχονταν η ιδεα σε πολλους να αναπαραγουν και να πουλανε γατακια

Τώρα κατάλαβα πού πήγαινε η σπόντα της Raisa! :P
Δε θέλω να εμπλακώ σε τυχόν προσωπικό θέμα μεταξύ της Yasmin και της Raisa (που εύχομαι να μην υπάρχει), χθες εμείς (εγώ και ο Ε) ρωτήσαμε τη Raisa για το θέμα της "γέννας" και πώλησης γατιών ράτσας. Οπότε τώρα, νιώθω ότι υπάρξαμε κάτι σαν... "ηθικοί αυτουργοί" :hmm:

Εϊναι σεβαστή η άποψη της Yasmin περί "κατάληψης" θέσεων για κατοικίδια σε σπίτια από τα "τυχερά" που είναι ράτσας (και ουσιαστικά τα αδέσποτα να μένουν στο δρόμο). Ωστόσο, δε θεωρώ λιγότερο φιλόζωο κάποιον άνθρωπο που αγαπάει πράγματι τις γάτες και δεν τις θεωρεί απλώς μέρος της διακόσμησης στο σπίτι του (ξέρουμε πολλούς που δεν "καταδέχονται" ούτε καν να ταίσουν αδέσποτο, πόσο μάλλον να το υιοθετήσουν, ωστόσο σε μία γάτα ράτσας που θα ταίριαζε με το χρώμα των καναπέδων τους και θα τους ανέβαζε το prestige δε θα λέγανε όχι!).
Είχα και σχετική συζήτηση με τη Μάγισσα, με μένα να υποστηρίζω ότι τα γατάκια ράτσας είναι άλλη κατάσταση, μόνο και μόνο γιατί έχουν αποδεδειγμένα υψηλότερη αντίληψη (γονιδιακά κλπ).

Από τη στιγμή που το ισχύον οικονομικό σύστημα είναι ο καπιταλισμός και πραγματικότητα το ελεύθερο εμπόριο, ο καθένας είναι ελεύθερος να πωλεί ακόμη και ζώα (τη στιγμή που θεωρούνται ως "πράγματα" από τη νομοθεσία μας, όσο παράλογο κι αν είναι αυτό, το ξέρω ότι φρικάρετε και φρικάρουμε όλοι μας!)
Δεν το βρίσκω καθόλου μεμπτό, εφόσον το κάνει με αγάπη, φροντίζει και προσέχει τα ζώα που δίνει, δεν είναι "έμπορος" με την κακή έννοια του όρου. Προσωπικά, θα εμπιστεύομουν περισσότερο έναν τέτοιο ιδιώτη για να αγοράσω μία γάτα ράτσας, εφόσον μου έδινε πιστοποιητικό για pedigree, γενεολογικό δέντρο κλπ (δηλαδή ΕΓΓΥΗΣΗ κατά κάποιο τρόπο), διότι θα ήξερα ότι αν μη τι άλλο υπάρχει το ανθρώπινο ενδιαφέρον για τα πλάσματα που δίνει (εφόσον μεγάλωσε τους προγόνους του). Τα pet shop έχουν καθαρά εμπορικό σκοπό, κακό όνομα σε αυτό και ψωνίζει από εκεί ανυποψιάστος απλός κόσμος, που δεν είναι μέσα στα πράγματα. Οι ιστορίες είναι γνωστές, μην τις ανακυκλώνουμε (για ζώα με αρρώστιες, ανεμβολίαστα κλπ).
Ένας φιλόζωος που έχει γάτες αρκετό διάστημα, που τις αγαπάει και που δεν έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο το κέρδος και μέσο του την απάτη, δεν κάνει κάτι παράνομο ούτε ανήθικο ούτε αντιδεολογικό (σε σχέση με την ιδεολογία της φιλοζωίας) κατά τη γνώμη μου.
Τη στιγμή μάλιστα, που όλοι ξέρουμε ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό θέλει για κατοικίδιο του ένα αδέσποτο. Επομένως, οι θέσεις οι κενές δεν προορίζονται γι'αυτά, εκ των πραγμάτων, κατά την πλειονότητά τους.

Θα ήθελα, τέλος, να ρωτήσω από απορία μου και μόνο τη Yasmin, δύο πράγματα:
1) Πώς μπορεί να είναι τόσο απόλυτη σε αυτό το θέμα, ενώ η ίδια είχε (και έχει από ό,τι κατάλαβα) ακόμη περσικές γάτες!
2) Γιατί είναι τόσο αντίθετη σε εν γένει εμπορικές πράξεις με αντικείμενο τα ζώα, τη στιγμή που ένα επίσημο σωματείο έχει υποχρεωτικά εμπορική μορφή και, αν και μη κερδοσκοπικό, προϋποθέτει κίνηση κεφαλαίου και διαφόρων ειδών συναλλαγές. Επίσης, ο δεύτερος άντρας της παρέας στη συνάντηση είχε τονίσει στον Ε τα περί χρηματοδότησης του σωματείου από το δήμο.
Οπότε, τι είναι πιο "business" ? Το να αφήνεις τη γάτα σου να γεννάει και να πουλάς κάτι που ούτως ή άλλως σου κοστίζει σα διαδικασία και έχεις επενδύσει σ'αυτό χρόνο και χρήμα ή το να διοργανώνεις σωματείο με αναζήτηση ιδιωτικών πόρων από φιλόζωους, με marketing προώθηση + αναζήτηση δημοτικών πόρων;
Σίγουρα ο φιλοσοφία είναι διαφορετική... τα μέσα όμως, είναι στην κρίση σας πώς χαρακτηρίζονται στην εκάστοτε περίπτωση.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με κανέναν άλλον από ότι με σένα.....Αγαπώ κάθε τί που έχει ζωή και που αναπνέει!!!!!
Οπως είπες δεν υπάρχει περίπτωση αυτος που θέλει συγκεκριμένη ράτσα να πάρει αδέσποτο και σίγουρα από την αγοραπωλησία ζώων από τα petshop προτιμώ έναν άνθρωπο σαν την Raisa ...που επειδή έχω δει και τον χώρο που μεγαλώνει τα ζώα της δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη φροντίδα. Μακάρι να μπορούσα να αποκτήσω και εγώ έναν αρσενικό σαν τον φιντελ (είναι κούκλος).....

Από την άλλη πρέπει να είμαστε και ανοιχτόμυαλοι και να καταλαβαίνουμε ότι όλοι δεν έχουμε την ίδια νοοτροπια με όλους......ούτε μπορώ να πω ότι η Raisa είναι λιγότερο φιλόζωη από εμένα που έχω αδέσποτο γιατί εκείνη έχει ράτσας....ξέρω πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη έχει την ίδια αγάπη για τα γατιά με εμένα....μην είμαστε ρατσιστες είναι ΛΑΘΟΣ και όπως είπες αυτός που θέλει ένα ζώο ράτσας ποτέ δεν θα πάρει ένα αδέσποτο γιατί δεν τον ενδιαφερει!!!!
και ούτε καθε φορά που κάποιος που διαφωνεί μαζί μου τον συμπαθώ λιγότερο από καποιον που συμφωνεί....
(πχ τον Ε) τον συμπάθησα και ας έχει άλλη άποψή από εμένα αυτό και είναι το ωραίο να διαφωνούμε για να έχει και ενδιαφέρον ο διάλογος .....τώρα όλο αυτο είναι και κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε μέσα μας και να αγαπάμε και τον άνθρωπο μαζί με τα ζώα, και όχι να κατηγοριοποιούμε σύμφωνα με το αν προτιμάει τις ράτσες από τα αδέσποτα.....σαν να λέμε εσύ που προτιμάς τις ξανθιές από τις μελαχρινές και το αντίστροφο δεν σε δυμπαθώ γιατί έχεις άλλα γούστα !!!!
Εγώ είμαι κάθετη σε αυτό σε αυτό τον κόσμο τον καλό όλοι οι καλοί χωράνε και το μόνο που χρειάζεται είναι ή διάθεση να του δώσουμε λιγο χώρο... αυτού που έχει διαφορετική άποψή από την δική μας!!!!!

μην το κανετε θεμα ειναι γνωστες οι θεσεις μου για οσους πουλανε γατακια εστω και ρατσας.. απλα τη συμβουλεψα να γινει εκτροφεας.. παρολα αυτα εαν δεν υπηρχαν πωλησεις απο πετ σοπ δεν θα ερχονταν η ιδεα σε πολλους να αναπαραγουν και να πουλανε γατακια

Και εγώ απάντησα ότι το ψάχνω το θέμα σχετικά με το εκτροφείο, εξάλλου είχα ανοίξει και σχετικό θέμα στο σαιτ, βλέπε :https://www.mypetz.gr/threads/%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%B7.221577/

Παρόλα αυτά, το θεωρώ τουλάχιστον άδικο, αν όχι αγενές, να κρίνεις ή μάλλον να κατακρίνεις, θα έλεγα, ένα άτομο από μία μόνο ματιά, χωρίς να ξέρεις ποιός είναι και τι πιστεύει.:down:
Τέλος πάντων, τη δέχομαι την κριτική από άτομα, τα οποία ξέρουν να κάνουν και να δέχονται κριτική!!!!

Kι εγώ δεν κατάλαβα σε τι αναφερόταν το σχόλιο και απλώς συνέχισα αυτό που -νόμισα- ότι ηταν πλάκα (για τραυματισμούς κλπ) χωρίς καμία πρόθεση να χουλιγκανίσω στο άσχετο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν είχα ιδέα. (Εννοείται ότι αυτό που είπα για το ότι κουφάθηκα από τον θόρυβο, ισχύει!!!)
Όσον αφορά τις πωλήσεις γατιών ράτσας... Νομίζω ότι αυτός που παίρνει ράτσα για το πρεστίζ, όπως πολύ σωστά λέει η Τζούλιαν, δεν θα έπαιρνε τίποτα άλλο ούτε θα έδινε σπιτάκι σε αδέσποτο. Αυτός που παίρνει ράτσα γιατί του γουστάρει το συγκεκριμένο χρώμα, φάτσα κλπ αλλά είναι όντως γατόφιλος, θα φροντίσει και κάνα αδεσποτάκι όσο περνάει απ΄' το χέρι του. Κι όπως ανέφερε χτες η ΡαΪσα, στη Γερμανία πουλάνε ακόμα και τις ...κοπρίτισσες (Τέτοια έχω κι εγώ, εντάξει; Μην με παρεξηγήσετε που τις αποκαλώ έτσι. Στη δική μου λέω και χειρότερα), με την λογική ότι αν έχεις πληρώσει κάτι το σέβεσαι. Αυτή η άποψη έχει λόγο ύπαρξης. ΔΥστυχώς, όντως αν πληρώνεις κάτι το προσέχεις παραπάνω. ΘΥμήθηκα και τον μακαρίτη τον Μάνο Χατζιδάκι που έλεγε ότι μόνο όσοι πληρώνουν στη συναυλία του τον σέβονται, ενώ όσοι έχουν πάει με πρόσκληση, πάνε για την πασαρέλα. Ο ίδιος, βέβαια, υποκλινόταν στους τζαμπατζήδες έξω από το θέατρο Δάσους που άκουγαν με θρησκευτική ευλάβεια.

Αλλαγή θέματος: Μου έστειλε η Νίκη κάτι φωτογραφίες. Αν συμφωνείτε να αναρτηθούν, θα τις προωθήσω σε κάποιαν που να το κατέχει το άθλημα (π.χ. μάγισσα ή όποια άλλη μου πει -μου στέλνε με π.μ. το μέιλ σας) και φροντίζει να τις ανεβάσει.
Γι' αυτές που έχω τώρα στα χέρια μου "χρειαζόμαστε" άδεια από Τζούλιαν,Ε, Μάγισσα, Άνιμα, Μια_μ, Ραϊσα.
Στις δύο που έβγαλα εγώ -αν ποτέ καταφέρω να τις περάσω- είναι επίσης τα ίδια άτομα, οπότε θεωρώ ότι όποια δώσει άδεια ισχύει και για εκείνες και τις προωθώ αντιστοίχως.

Κι επειδή μέχρι να γράψω, χτύπησε και το τηλέφωνο κι απάντησαν εντωμεταξύ άλλοι δύο.... μου ξαναγεννήθηκε η απορία: Πότε τα είπατε όλα αυτά;;; Πού ήμουν εγώ;;; Απάντηση: ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ! (φωνάζω για να ακουστώ πάνω από τη μουσική, ντε).

Raisa, αν έχεις βίδεο της συνεύρεσης με Φιντέλ θα ήθελα να το μοιραστείς, καθαρά για επιστημονικούς σκοπούς.:baby: (Δεν θα σου κλέψουμε τη συνταγή):whistle:, Μαγίσσα και εγώ σε συμπάθησα αλλά αυτά άλλη φορά πριβέ με το αντίστοιχο συνοδευόμενο υλικό. Ήσασταν όλες συμπαθείς, ασχέτως αν μίλησα μόνο με τις τρεις σας.

ΓΕια σου, ρε Ευάγγελε κι έχει και φοβερό υφάκι το άβαταρ!:up:
Άδεια για τη φωτό δίνεις;:hmm:
ΤΙς προωθώ στην μάγισσα που κατέχει καλύτερα τα τεχνικά ζητήματα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back