Θεσσαλονικείς άντε...

Τώρα κατάλαβα πού πήγαινε η σπόντα της Raisa! :P
Δε θέλω να εμπλακώ σε τυχόν προσωπικό θέμα μεταξύ της Yasmin και της Raisa (που εύχομαι να μην υπάρχει),

Δεν υπάρχει σίγουρα από πλευράς μου, δε θα μπορούσε άλλωστε μιάς και τη yasmin την είδα για πρώτη φορά!

δε θεωρώ λιγότερο φιλόζωο κάποιον άνθρωπο που αγαπάει πράγματι τις γάτες και δεν τις θεωρεί απλώς μέρος της διακόσμησης στο σπίτι του

Σίγουρα δεν ανήκω σ' αυτούς, άλλωστε, πριν πάρω γάτα ράτσας πέρασαν από τα χέρια μου άπειρες αδέσποτες "κεραμιδόγατες"!!!

Ένας φιλόζωος που έχει γάτες αρκετό διάστημα, που τις αγαπάει και που δεν έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο το κέρδος και μέσο του την απάτη, δεν κάνει κάτι παράνομο ούτε ανήθικο ούτε αντιδεολογικό (σε σχέση με την ιδεολογία της φιλοζωίας) κατά τη γνώμη μου.

Σας πληροφορώ, και όποιος έχει ιδέα θα καταλάβει, ότι δεν βγάζεις κέρδος από όλη την ιστορία ως ιδιώτης, τα έξαδά σου βγάζεις (φάρμακα, ειδικές τροφές, εμβόλια, στείρωση, pedigree) Όσοι έχουν γάτες μπορούν να υπολογίσουν τα έξοδα αυτά επί 5 ή 6 γάτες!!!

Θα ήθελα, τέλος, να ρωτήσω από απορία μου και μόνο τη Yasmin, δύο πράγματα:
1) Πώς μπορεί να είναι τόσο απόλυτη σε αυτό το θέμα, ενώ η ίδια είχε (και έχει από ό,τι κατάλαβα) ακόμη περσικές γάτες!
2) Γιατί είναι τόσο αντίθετη σε εν γένει εμπορικές πράξεις με αντικείμενο τα ζώα, τη στιγμή που ένα επίσημο σωματείο έχει υποχρεωτικά εμπορική μορφή και, αν και μη κερδοσκοπικό, προϋποθέτει κίνηση κεφαλαίου και διαφόρων ειδών συναλλαγές. Επίσης, ο δεύτερος άντρας της παρέας στη συνάντηση είχε τονίσει στον Ε τα περί χρηματοδότησης του σωματείου από το δήμο.
Οπότε, τι είναι πιο "business" ? Το να αφήνεις τη γάτα σου να γεννάει και να πουλάς κάτι που ούτως ή άλλως σου κοστίζει σα διαδικασία και έχεις επενδύσει σ'αυτό χρόνο και χρήμα ή το να διοργανώνεις σωματείο με αναζήτηση ιδιωτικών πόρων από φιλόζωους, με marketing προώθηση + αναζήτηση δημοτικών πόρων;
Σίγουρα ο φιλοσοφία είναι διαφορετική... τα μέσα όμως, είναι στην κρίση σας πώς χαρακτηρίζονται στην εκάστοτε περίπτωση.

Τις ίδιες απορίες είχα και εγώ!!!

σίγουρα από την αγοραπωλησία ζώων από τα petshop προτιμώ έναν άνθρωπο σαν την Raisa ...που επειδή έχω δει και τον χώρο που μεγαλώνει τα ζώα της δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη φροντίδα. Μακάρι να μπορούσα να αποκτήσω και εγώ έναν αρσενικό σαν τον φιντελ (είναι κούκλος).....

Ευχαριστούμε πολύ!!!:redface:

Από την άλλη πρέπει να είμαστε και ανοιχτόμυαλοι και να καταλαβαίνουμε ότι όλοι δεν έχουμε την ίδια νοοτροπια με όλους......
και ούτε καθε φορά που κάποιος που διαφωνεί μαζί μου τον συμπαθώ λιγότερο από καποιον που συμφωνεί....

Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω και δεν το δέχομαι!!!

..... και όχι να κατηγοριοποιούμε σύμφωνα με το αν προτιμάει τις ράτσες από τα αδέσποτα.....σαν να λέμε εσύ που προτιμάς τις ξανθιές από τις μελαχρινές και το αντίστροφο δεν σε δυμπαθώ γιατί έχεις άλλα γούστα !!!!

Δεν το έκανα ποτέ αυτό!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Raisa, αν έχεις βίδεο της συνεύρεσης με Φιντέλ θα ήθελα να το μοιραστείς, καθαρά για επιστημονικούς σκοπούς.:baby: (Δεν θα σου κλέψουμε τη συνταγή):whistle:,

Τι εννοεί ο ποιητής...:blink::blink::blink::blink: Ροζ βιντεο μου ζητάς;;;;:blink::blink::blink:
Να το παίξω Ζαχόπουλος τώρα;;;;;:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΓΕια σου, ρε Ευάγγελε κι έχει και φοβερό υφάκι το άβαταρ!:up:
Άδεια για τη φωτό δίνεις;:hmm:
ΤΙς προωθώ στην μάγισσα που κατέχει καλύτερα τα τεχνικά ζητήματα...

Αγαπητή κυρία Marmanga,

θα συμβουλευτώ τον δικηγόρο μου και θα σου απαντήσω εντός 15 εργάσιμων ημερών. Εντωμεταξύ συμπλήρωσε την πενταπλότυπη αίτηση που σου απέστειλα στο πριβέ.

Ευχαριστώ
Ευάγγελος

Παρακαλούμε να μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα. Δημιουργείται αυτόματα από τα συστήματα μας και οποιαδήποτε απάντηση δε θα δοθεί σε φυσικό πρόσωπο.
Οι περιεχόμενες στο παρόν πληροφορίες είναι απόλυτα εμπιστευτικές και
προορίζονται για αποκλειστική και προσωπική χρήση του παραλήπτη που
αναγράφεται. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είσθε ο αναγραφόμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον αποστολέα και να διαγράψετε το παρόν από όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα.

Ολράιτ!!!:P

Τι εννοεί ο ποιητής...:blink::blink::blink::blink: Ροζ βιντεο μου ζητάς;;;;:blink::blink::blink:
Να το παίξω Ζαχόπουλος τώρα;;;;;:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Y NOT? :|

Τα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα.:
  1. The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
AΔΜΙΝΑ: τς τς τς Sony και καλάσνικωφ να γράψουμε τουλάχιστον 10 σάρακτερς.

Πάω να καθήσω στον υπολογιστή και μου λέει ο Evangelos "τι, πας να μου απαντήσεις κι εσύ; Αφού έχουμε ενδο-απάντηση!":lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Καλέ τι πάθατε;σας μάτιασα;ΟΧΙ πάλι φασαρίες γιατί:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Καλέ τι πάθατε;σας μάτιασα;ΟΧΙ πάλι φασαρίες γιατί:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Πόπι, δεν μας κάνεις κανένα ξεμάτιασμα;;; Ξέρεις ε; το αντίθετο απ' το μάτιασμα...μην κάνεις πάλι λάθος!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ, μην ανησυχείς...δνε τρέχει τίποτε...:)

:):):):):)Καλέ είμαι εξπερ στο ξεμάτιασμά 3 έκανα σήμερά στη δουλεία και γύρισα με ένα κεφάλι καζάνι, και εκεί που έλεγα θα γελάσει το χειλάκι μου:(
Όλο το site θα ξεματιάσω γιατί είδα και άλλη φωτιά:(.
Raisa δεν έπρεπε να μου το κάνεις εμένα αυτό:(:(:(ξέρεις γιατί λέω,για τις ανάρμοστες φωτογραφίες που ανάρτησες,χωρίς προειδοποίηση:lol::lol::lol::lol::lol:επιδόρπιο ήταν αυτό;

:lol::lol::lol::lol: Είδες, Πόπι, επιδόρπιο;;;;;;....:lol: Και που να δεις το κερασάκι στην τούρτα:P....εκεί θα βάλω προειδοποίηση, μη στενοχωριέσαι....:D που είσαι!! έχε κανένα χάπι δίπλα στον Η/Υ για καλό και για κακό;)....δεν ξέρεις καμιά φορά....:P:P:lol:

:(Το μόνο σίγουρο.:lol::lol::lol:

Καλά καλέ 1 ώρα έλειψα και έγινε καταστροφή πήγα για πρόβα στην λίμνη των κύκνων και γυρνώ στο site και βλέπω ότι έχουν φύγει οι κύκνοι και έχει μείνει ή λίμνη!!!!:hmm::hmm::hmm: Θάλασσα τα κάνατε; Ευάγγελε τι κάνεις είσαι καλά;

Και συ βρε Μαρίνα γιατί δεν μου είπες ότι σε ενοχλούσε η μουσική ο υπεύθυνος μου είπε ότι θα την κατέβαζε την ένταση από το δικό μας ηχείο!!!!

Και Δανάη μου πείτε μου ποτε θα βρεθούμε σε πριβε κατάσταση για να τελειώσουμε αυτό που αφήσαμε στην μέση.....

την Κυριακή πρέπει να πάω στις 7.30 στις εκλογές του οργανισμού διεθνοποίησεις της ελληνικής γλωσσας πρέπει να υποστηρίξω την πρόεδρο μας αλλά από νωρίς και αργά το Σάββατο είμαστε ελεύθεροι!!!!

και παρακαλώ να μαζευτούν οι αιτήσεις για την ανάρτηση των φωτογραφιών και να μου αποσταλούν οι φωτο για να τις ανεβάσω.....

ευχαριστώ
Μετά τιμής
Μάγισσα

Και συ βρε Μαρίνα γιατί δεν μου είπες ότι σε ενοχλούσε η μουσική ο υπεύθυνος μου είπε ότι θα την κατέβαζε την ένταση από το δικό μας ηχείο!!!!

Ε, δε θα του διαλύαμε το μαγαζί για μας. Εξάλλου, μη μου πείτε ότι μόνο εγώ δεν άκουγα γιατί τότε πρέπει να πάω να το κοιτάξω σοβαρά!

Και εγω εχω κεραμιδογατα που την βρηκα μωρακι κατω απο καδο σκουπιδιων ,ταιζω αδεσποτα αλλα σε καμια περιπτωση αυτο ΔΕΝ με καθιστα πιο φιλοζωη απο καποιον που εχει η αναπαραγει καθαροαιμη ρατσα.Η Raisa εζησε για πολλα χρονια στην Γερμανια οπου δεν υπαρχουν αδεσποτα στους δρομους παρα σε ασυλα και για να υιοθετησεις καποιο πληρωνεις αντιτιμο.Ουσιαστικα η διαφορα τους με τα καθαροαιμα ειναι η διαφορα στην τιμη.Αυτο βαβαια δεν σημαινει οτι εμεις οι Ελληνες ειμαστε πιο φιλοζωοι απο τους Γερμανους.Ισως ο διαφορετικος τροπος σκεψης να οφειλεται και στο οτι η δεξαμενη των αδεσποτων στους δρομους στην Ελλαδα ειναι πραγματικα ανεξαντλητη.
ΥΓ.Ολα αυτα που εγραψα για γρατζουνιες και νυχιες πιο πανω ηταν καθαρη πλακα.Δεν καταλαβα οτι προεκηξε καποιο θεμα αν και καθομουνα αναμεσα στη Raisa και Yasmin,νομιζα οτι απλα συζητουσαν μεταξυ τους και ειχαν διαφορετικες αποψεις:hmm:

Καλά καλέ 1 ώρα έλειψα και έγινε καταστροφή πήγα για πρόβα στην λίμνη των κύκνων και γυρνώ στο site και βλέπω ότι έχουν φύγει οι κύκνοι και έχει μείνει ή λίμνη!!!!:hmm::hmm::hmm: Θάλασσα τα κάνατε; Ευάγγελε τι κάνεις είσαι καλά;

Και Δανάη μου πείτε μου ποτε θα βρεθούμε σε πριβε κατάσταση για να τελειώσουμε αυτό που αφήσαμε στην μέση.....

την Κυριακή πρέπει να πάω στις 7.30 στις εκλογές του οργανισμού διεθνοποίησεις της ελληνικής γλωσσας πρέπει να υποστηρίξω την πρόεδρο μας αλλά από νωρίς και αργά το Σάββατο είμαστε ελεύθεροι!!!!

και παρακαλώ να μαζευτούν οι αιτήσεις για την ανάρτηση των φωτογραφιών και να μου αποσταλούν οι φωτο για να τις ανεβάσω.....

ευχαριστώ
Μετά τιμής
Μάγισσα

Etsiiiiii....... Angela Μην ανησυχείς βρε το κανονίζουμε και μαζί το πριβέ
η Δανάη έχει μέσα δουλειά. Μην την ενοχλούμε τώρα ε? :up:

Etsiiiiii....... Angela Μην ανησυχείς βρε το κανονίζουμε και μαζί το πριβέ
η Δανάη έχει μέσα δουλειά. Μην την ενοχλούμε τώρα ε? :up:

Σωστό και αυτό πείτε πότε και εγώ μέσα είμαι!!! Τα λέμε λοιπόν πείτε που και πότε και πιο ΣΚ!!!!

Παιδια μιας και συναντηθήκαμε live και μιας και τα οσα ειπώνονται μεταξύ δυο προσώπων ειναι καλυτερα να αφορουν τα ιδια τα πρόσωπα και να μενουν μεταξύ τους και εξίσου επειδη ειναι αλλιώς οταν λες κατι με ελαφρύ αστειο τρόπο στην παραγματικότητα σε καποιον που γνωρισες πρωτη φορα κι αλλιως μπορει να ερμηνευτει στο internet απο καποιον που δεν προσεχε την συζήτηση οποτε ας το αφησουμε καλύτερα για οταν ξαναβρεθούμε.

Οσο για τις θεσεις μου εχω αναθεωρησει πολλα απο τοτε που πηρα την πρωτη μου γαα απο πετ σοπ γιατι δεν την επερνε καεις επειδη γρατσουνουσε ολο τον κκοσμο και χρειαστκε εστω και ρατσας να την κραταω αγγαλια ενα μηνα για να συνελθει. Εξισου για οσους δεν το ξερουν τα σωματεια εστω και οσα δεχονται χρηματοδότηση απο δημους ειναι υποχρεωμενα να δινουν λογαριασμο και τα χρηματα πανε στα ζωα μονο δεν εχουν σκοπο το κερδος οι μη κερδοσκοπικες και μπορουν να δεχονται μονο δωρεες και αυτο μονο για τον συγκεκριμενο σκοπο της στειρωσης η περιθαλψης με σκοπο την προωθηση ενος εργου που ειναι για το κοινο καλο δεν τι θεται θεμα business επουδενι λόγω γιατι εαν ειχα τη παραμικρη υποψια για κατι τετοιο δεν θα συμετειχα σε σωματειο.
Ελπίζω να εγινα κατανοητη θα χαρω πραγματικα να τα ξαναπουμε με ολους σας

Λοιπόν, ανέβασα τις φωτο που έστειλε η αγαπητή Νίκη, αναμένουμε να τις εγκρίνει η Michelle.

Σωστό και αυτό πείτε πότε και εγώ μέσα είμαι!!! Τα λέμε λοιπόν πείτε που και πότε και πιο ΣΚ!!!!

Τι έγινε βρε παιδιά, έχουμε κανένα νέο.....:hmm:

[quote]

Λοιπόν γειά σας! Μόλις επέστρεψα. Έψαξα να δω εντυπώσεις από τη συνάντηση αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι. Είσαστε καλά όλες? Πρέπει να πω ότι μου άρεσε η συνάντηση και θα ήθελα να εκφράσω και από αυτή τη θέση τις ευχαριστίες μου στη Μάγισσα για τη φροντίδα της και τις πρωτοβουλίες της.

Μια που είδα ένα θέμα και αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα επιτρέψτε μου να πω κάτι:

Μπίζνες "ελληνιστί" δεν σημαίνει απλά απασχόληση αλλά κερδοσκοπική απασχόληση.

Προσοχή!!Μη μπερδεύετε τον οικονομικό σκοπό με τον σκοπό Κέρδος. Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα από νομική άποψη αλλά και από ουσιαστική. Ο δικηγόρος της παρέας μπορεί να πει λίγα λόγια γι αυτό.

Είναι άλλο να κάνεις μια ενέργεια πώλησης προϊόντος ή υπηρεσίας ή εργατικής δύναμης με στόχο και σκοπό το κέρδος και είναι άλλο να λαμβάνεις επιδότηση ή χορηγία από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα για να κάνεις εκδηλώσεις που προάγουν το κοινωνικό σου έργο ως σωματείο ή ως ΜΚΟ.

Άν θέλετε το συζητάμε καμιά φορά με παρουσία δικηγόρου, αλλά μην μπαίνετε ατεκμηρίωτα σε τέτοια συζήτηση γιατί μόνον την καρδιά σας χαλάτε!

Γι αυτούς που νομίζουν ότι όλα πουλιούνται κι αγοράζονται και ότι κανένας δεν κάνει τίποτε "για την ψυχή της μάνας του". Έχω να πω ότι αυτή είναι αντίληψη του καιρού μας, αμερικανόφερτη, κατά την οποία όλα είναι αναλώσιμα και άρα πουλιούνται και αγοράζονται.

Και βέβαια υπάρχουν πράγματα που κάνουμε για "την ψυχή της μάνας μας" κι αυτά είναι τα πιο ακριβά, τα πιο πολύτιμα με τιμή που δε μετρά σε φτηνό χρήμα.

Άλλο όμως είναι να μιλάς για ανταλλαγή και άλλο να μιλάς για συναλλαγή. Προσέξτε το αυτό!

Προσοχή λοιπόν όταν γίνονται προσεγγίσεις αυτού του τύπου. Ας μη λέγονται πράγματα με ελαφριά καρδιά γιατί πονάνε χωρίς λόγο. Αυτοί που προσφέρουν, προφανώς κερδίζουν κάτι άυλο, μια ικανοποίηση, ένα συναίσθημα, μια δόξα, μια συγχώρεση, μια καλή εικόνα στα ίδια τους τα μάτια κ.ά. γιατί όπως ξέρετε πολύ καλά τη στιγμή που δίνεις κάτι, πέρνεις μέσα σου πολλά περισσότερα.

Μπήκαν πολλά θέματα γι αυτό σταματώ εδώ κι όποτε θέλετε επανερχόμαστε ίσως μς διακριτή θεματολογία.

Χαίρομαι που σας ξαναβρήκα όλες και χαίρομαι που γνωριστήκαμε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back