Θηλάζει το αδερφάκι του!

• Thread starter Thread starter gatouni
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ηρεμιστικό για ποιο λόγο τους έδωσε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ακομα ενα προβλημα. Μου εδωσε κατι ηρεμιστικα να τους δωσω και οταν τα εδωσα κατι επαθαν. Τους ασπρισαν τα ματια και τους πηγαν οι κορες αριστερα δεξια νιαουριζουν συνεχεια.Ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αλλα ειναι πολυ ανησυχα.

Αυτα που περιγράφεις ειναι συμπτώματα Δηλητηρίασης:blink::blink::blink::blink:......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αν θες να ΖΗΣΕΙ..
παρτον ΤΩΡΑ σε άλλο κατά την γνώμη μου γιατρό.....:(

Θέλει πλύση στομάχου.....
έβγαλαν μάλλον το ¨τρίτο βλέφαρο¨που σημαίνει ΠΟΝΟΣ.....

Εχω ακομα ενα προβλημα. Μου εδωσε κατι ηρεμιστικα να τους δωσω και οταν τα εδωσα κατι επαθαν. Τους ασπρισαν τα ματια και τους πηγαν οι κορες αριστερα δεξια νιαουριζουν συνεχεια.Ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αλλα ειναι πολυ ανησυχα.
Μην το καθυστερείς καθόλου,πάρε έναν άλλο γιατρό επειδή ακούγεται πολύ σοβαρό.Μα καλά ποιος ο λόγος να τους δώσει ηρεμηστικό;Γρήγορα σε ένα γιατρό να τα προλάβεις!:|

Καλά είμαστε σοβαροί;;;;; ηρεμιστικό σε μωρά γατάκια;;; εδώ δίνουμε ηρεμιστικά σε μεγάλες γάτες και πάλι το κάνουμε με επιφύλαξη κι οταν υπάρχει σοβαρός λόγος!!!!!!

Πηγαινέ τα σε άλλο γιατρό τώρα! μην το καθυστερείς!!!!

τι ηλικια εχουν τα μικρα? και τι ηρεμηστικο τους έδωσε? συνήθως σε πολυ μικρα δεν δινουμε ηρεμηστικο:hmm:και μαλλον για να ειναι ανησυχα μαλλον ειναι μεγαλυτερη η δοση απο οτι πρεπει:hmm:

Κανένα νέο πώς είναι τα μικρά;Τα πήγες στον γιατρό;Αχ!Ας είναι καλά!:(

Χμμ σαν να μας δουλεύει lol....

Ακούς εκεί 'ερεθίστηκε'... lol

Τους ασπρισαν τα ματια και τους πηγαν οι κορες αριστερα δεξια νιαουριζουν συνεχεια.
και βλέπει κ πολλά κόμιξ

Τελικά τα γατάκια τι απέγιναν;;; είναι καλά;;

Καλα εγω θα ειχα πανικοβληθει αν εβλεπα κατι τετοιο. Σα να ταισα τα γκρεμλινς μετα τα μεσανυχτα!

Πλακα πλακα ελπιζω να ειναι καλα τα γατονια

Εχω δυο γατακια ενα αρσενικο ενα θυληκο που βρηκα παρατημενα. Το προβλημα ειναι πως το θυληκο αρχισε να ρουφαει το αρσενικο περνωντας το μοριο του για θυλη. Το αρσενικο εδω και δυο μερες πονα εκει και το γλείφει συνεχεια. Το πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε πως εχει μεγαλο προβλημα στην ουρηθρα και πως κατα 99% θα πεθανει σε καμια δεκαρια μερες. Τι να κανω;Δεν τον εμπιστευομαι και λεω να το παω σε αλλον. Προτεινετε κατι;
Όσα χρόνια ασχολούμαι με τα γατιά, πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα.
Τι ηλικία έχουν τα γατιά σου; Πόσο καιρό τα έχεις; Αφού υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, γιατί δεν πήγες αμέσως στον Αίλουρο που σου σύστησαν κάποια μέλη από την Αθήνα που τον έχουν δοκιμασμένο;

Δεν με πείθεις.
Δεν μιλάς καθόλου σαν πραγματικός/ή γατόφιλος/η.

Και μια λεπτομέρεια ακόμα: οι κτηνίατροι που πλάθουμε με τη φαντασία μας αποκλείεται να είναι εξυπνότεροι από εμάς τους ίδιους.

Όσα χρόνια ασχολούμαι με τα γατιά, πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα.
Δεν με πείθεις.
Δεν μιλάς καθόλου σαν πραγματικός/ή γατόφιλος/η.

γιατι να εγραφε ομως κατι τετοιο?
Κι εμενα μου ακουγεται εξωφρενικο, αλλα πολυ περισσοτερο το να μην ειναι αληθεια!

Κι εμενα μου ακουγεται εξωφρενικο, αλλα πολυ περισσοτερο το να μην ειναι αληθεια!
Δεν ξέρω, το ίντερνετ είναι αχανές και άγνωστες οι βουλές πολλών που μπαίνουν μέσα... Μπορεί απλώς να θέλει να σοκάρει, ξέρω 'γω;

Πάντως δεν μιλά σαν να έχει πραγματικό ζόρι. Μιλά σαν κάποιος που θέλει να πείσει τους άλλους ότι έχει πραγματικό ζόρι. Επίσης μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι, απ' όλους τους κτηνίατρους στην Αθήνα, αγνόησε τον δοκιμασμένο που του/της σύστησαν και πήγε και βρήκε τους δύο πιο σκιτζήδες... που μοιράζουν "κατά 99%" θανατικές καταδίκες και δίνουν ηρεμιστικά σαν να ήταν καραμέλες!

'Αβυσσος το μυαλό του Πόστερ (προσοχή στην προφορά)

Δεν ξέρω, το ίντερνετ είναι αχανές και άγνωστες οι βουλές πολλών που μπαίνουν μέσα... Μπορεί απλώς να θέλει να σοκάρει, ξέρω 'γω; !
Μάλλον είναι κάποιο αγοράκι στην εφηβία έπεσε πάνω στη σελίδα είδε ότι έχει κ πολλές γυναίκες κ άρχισε της χαζομάρες της ηλικίας του(συγνωμη για τους μικρότερους) ας μη δώσουμε περισσότεροι συνέχεια από όση αξίζει το συγκεκριμένο θέμα

Βρε παιδιά, επειδή το άτομο αυτό δεν μπαίνει συχνά στο ιντερνετ, δεν σημαίνει ότι μας κοροιδεύει κιόλας!!!
Κι εγώ όταν είχα πρωτογραφτεί στο mycat, μου λέγαν για τον Αίλουρο.. αλλά άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είναι η καλύτερη λύση κτηνιάτρου κι εν τω μεταξύ είχα πάει κι εγώ σε άλλον κτηνίατρο.
Μην είμαστε τόσο καχύποπτοι..

Βρε παιδιά, επειδή το άτομο αυτό δεν μπαίνει συχνά στο ιντερνετ, δεν σημαίνει ότι μας κοροιδεύει κιόλας!!!
Κι εγώ όταν είχα πρωτογραφτεί στο mycat, μου λέγαν για τον Αίλουρο.. αλλά άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είναι η καλύτερη λύση κτηνιάτρου κι εν τω μεταξύ είχα πάει κι εγώ σε άλλον κτηνίατρο.
Κανένας πραγματικός κτηνίατρος δεν λέει "το ζώο σου θα πεθάνει κατά 99%".

Επίσης το άτομο παραλείπει βασικά στοιχεία. Αν όντως είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα, θα μας είχε πει και τι χρώμα έχουν τα γατιά του.

Επί πλέον, δεν εκφράζεται σαν άτομο 30 χρονών (τόσο δηλώνει ότι είναι).
Μάλλον έχει διαβάσει τους κανόνες του site και τους παραβιάζει επίτηδες. Ένα άτομο 30 χρονών κατά 99% :) θα ζητούσε συγγνώμη και θα έγραφε το 2ο μήνυμά του κανονικά.

Τέλος, η επιφυλακτικότητα στο ίντερνετ είναι επιβεβλημένη. Αν το άτομο λέει αλήθεια, δεν τον/την έβρισε κανένας. Απλώς του ζητήθηκαν κάποια επί πλέον στοιχεία (που όπως πιστεύω εγώ, αν είχε πρόβλημα, θα τα είχε πει από την αρχή).

Αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο λέει, αποκλείεται να παρεξηγηθεί γι' αυτόν το λόγο.

Θα συμφωνησω, πειτε με αθώο, αγνο, αθεραπευτα ρομαντικο (:lol::lol::lol::lol:)
αλλα δεν ειμαι τοσο καχυποπτος.

Αθώε, αγνε, αθεραπευτα ρομαντικε Shakespeare:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back