Θηλυκή γατίσια ανατομία

Γατέχων

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ρε τι εκπληξη ηταν αυτη;
προ ολιγου που συνελαβα την γατουλα μου να γλειφεται σε μερη αποκρυφα ειδα να προεξεχει ενα πραγμα να! μετα συγχωρησεως
οκ και οι γατες εχουν ..κλειτοριδα..αλλα αυτο ηταν κοτζαμ παλουκι (συγνωμη και παλι)
τι διαολο γινεται; ορχεις δεν βρηκα παντως..ρε μπας και δεν εχουν κατεβει στο οσχεο;ο κτηνιατρος παντως δεν μου ειπε κατι επ αυτου
ρε μυστηρια πραγματα

για τις υαινες ηξερα οτι εχουν ψευδοπεος αλλα και οι γατες; ημαρτον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως ειναι αρσενικος και ειναι κρυπτορχης; Στειρωση της/του εχετε κανει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως ειναι αρσενικος και ειναι κρυπτορχης; Στειρωση της/του εχετε κανει;

οχι!διοτι δεν ειναι ουτε τριων μηνων!ηθελα να "την" ψαξω με προσοχη πριν λιγο αλλα αντιδρουσε.."σακουλακι" παντως δεν βρηκα διοτι εκει κατω το τριχωμα ειναι καταμαυρο

λες να εχουμε ιστοριες; οι αδενες δεν μου φαινεται καλο να παραμενουν μεσα στο σωμα..αλλα τοτε πως να τους αφαιρεσεις χωρις παρενεργειες!θα ειναι δυσκολο σαν τις ωοθηκες
να παρει..λες να εχω γατο και να το μαθαινω τωρα; απογοητευτηκα καπως

η ιδεα να εχω γατο ευνουχο δεν μου αρεσει καθλου λεμε!αλλα και παλι σαν ερθει ο καιρος να μου ψεκαζει τοσ σπιτι θα μου ερχεται να του τα κοψω ο ιδιος θαρρω

χμμ σαν να πιανω κατι στρογγυλα πραγματακια εκει κατω..φωναζει και το γατουλινι οταν το αγγιζω..πρεπει να ειναι μικροι ορχεις

ωχ ρεζιλι γιναμε
θα πεσει δουλεμα τωρα!

ρε παιδια το αρσενικο του Τερεζα ποιο ειναι;;

μαλλον γατος ειναι..επαθα πολιτισμικο σοκ τωρα..θηλυκο υιοθετησα αρσενικο μου βγηκε;και ελεγα τι καλα που θα υπαρχει και ενα θηλυκο στο σπιτι

Μην ανησυχείς, και μια φίλη μου είχε ένα γατάκι και ο κτηνίατρός της τους έλεγε ότι είναι κοριτσάκι. Στα δύο χρόνια κατάλαβαν ότι είναι τελικά αγόρι.
Καμιά φορά και οι κτηνίατροι δεν καταλαβαίνουν:)

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ:)

εμενα δεν το εθιξε καν..διοτι δεν το εκρινε αναγκαιο..στενοχωριεμαι ομως διοτι οταν στειρωθει θα ειναι πολυ πιο επιρρεπης σε ουρολιθιαση σε σχεση με τα θηλυκα...να παλι δεν στειρωθει θα "μοσχοβολα" το σπιτι κατουρλιο

πως θα τον φωναζω τωρα μου λετε;ονομα "θηρέσιος" δεν υπαρχει

υπαρχει ομως ο
'αλεπους" ,ο "βιδας", ο "ταναλιας" (παρατσουκλια)ο Πανουργιάς (ονομα κι επιθετο)ο Ελένης ,ο Κοπελιάς (επωνυμα!)

και γιατι οχι; ο τερεζας κλητικη "τερεζα"
και τι εγινε; τον αλλο τον λεγανε εριχ μαρια ταδε

απορια: ο γάτος θελει να ζευγαρωνει συνεχως απο γεναρη ως οκτωβρη η εχει συγκεκριμενα διαστηματα καθε τοσο οπως η θηλυκια;

οι γατοι θελουν να ζευγαρωνουν συνεχως. Αν ειναι οντως γατος (μαλλον ειναι αν ειδες το ματσουκι του :lol:), πρεπει να τον στειρωσεις θες δεν θες για να αφαιρεθουν οι ορχεις του γιατι δεν πρεπει να βρισκονται εκει που βρισκονται τωρα (νομιζω υπαρχει αυξημενος κινδυνος για καποιες παθησεις/ατυχηματα).

οι γατοι θελουν να ζευγαρωνουν συνεχως. Αν ειναι οντως γατος (μαλλον ειναι αν ειδες το ματσουκι του :lol:), πρεπει να τον στειρωσεις θες δεν θες για να αφαιρεθουν οι ορχεις του γιατι δεν πρεπει να βρισκονται εκει που βρισκονται τωρα (νομιζω υπαρχει αυξημενος κινδυνος για καποιες παθησεις/ατυχηματα).

το φοβομουν αυτο αλλα πιθανοτατα ειναι στη θεση τους..διοτι ενιωσα κατι στρογγυλα στην αφη βλ παραπανω

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ:)

απορια: τοσον καιρο δεν καταλαβαν κατι απο τον οιστρο του;;;

το τραγικοτερο ολων ειναι οτι δεν εχουν πια τοσο γουστο οι χαριτωμενιες και τα γουτσου γουτσου με το γατουλινι..παει να χαριεντιζεσαι με το γατογιο,δεν παει!
λετε να το καταλαβει και να πληγωθει;

Τα αρσενικά δεν έχουν οίστρο. Δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη εποχή που ζευγαρώνουν. Αν μυρίσουν θηλυκή σε οίστρο, μπορεί και θα την κοπανήσουν, θα πηδήξουν απο μπαλκόνια και παράθυρα (αν τους απαγορεύσουμε να βγούν) .

Θα μαλώσουν άσχημα με άλλα αρσενικά για το/τα θηλυκά, και για την προστασία της "περιοχής" τους. Στις μάχες αυτές, εκτός του ότι τραυματίζονται και σοβαρά, το σημαντικότερο είναι οι αρρώστιες που μεταδίδονται (aids, λευχαιμία) οι ίδιες επίσης μεταδίδονται και κατα το ζευγάρωμα με "αδέσποτες" θηλυκές.

Επίσης θα αρχίσει να μαρκάρει, θα κατουράει δηλ σε γωνίες, έπιπλα κλπ.. και μυρίζει ΠΟΛΥ άσχημα.

Εαν αγαπάς το ζωάκι σου, και θέλεις το καλό του θα σου έλεγα να ενημερωθείς για την στείρωση, και όλα της τα καλά, και να μην το βλέπεις σαν άνδρας, προς άνδρα....
Παρακάτω σου βάζω ένα άρθρο σχετικό.:redface:
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/

Όσο για το σοκ της αλλαγής φύλου, το έχουν πάθει πολλοί δεν είναι τίποτα.:lol:.. (και εγώ νόμιζα ότι ο Σκύλος μου είναι Ο Φάνης, και τελικά έγινε Η Λου...):D

Εδώ μπορείς να δεις πώς ξεχωρίζουμε τις γάτες από τους γάτους :P
Σε πολύ μικρές ηλικίες είναι όντως λίγο δύσκολο, και καμιά φορά μπορεί να μπερδευτεί ακόμα και κάποιος έμπειρος από γάτες. Αν το δικό σου όμως είναι τριών μηνών, τότε θα πρέπει να είναι αρκετά σαφή τα πράγματα.
Όσον αφορά τη στείρωση, τα οφέλη για τη σωματική και την ψυχική υγεία ισχύουν τόσο για τα θηλυκά όσο και για τα αρσενικά.
Και για τα χαριεντίσματα, το φύλο του γατιού δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο, ίσα ίσα που συνήθως τα αγοράκια είναι πολύ πιο χαδιάρικα ;)

Κι εμενα απο Σειριος εγινε Μόιρα...και ειχαμε παρει και κερασί λουράκι.:lol:
Οπως τα λεει η Τζουλια ειναι,δεν εχει καμια διαφορα στη συμπεριφορα ενας στειρωμενος αρσενικος,δε θα αλλαξει τιποτα δηλαδη εκτος του οτι δε θα θελει να ζευγαρωσει και να καυγαδισει με αλλα αρσενικα.

μολις ειδα το βιβλιαριο του γατου..ο κτηνιατρος με βαση τα λογια μου το καταχωρησε ως θηλυκο...μια απορια ομως εμφανιστηκε:

η λεκανη η η κοιλια του μου φανηκε καπως φαρδια σαν την παρατηρησα τον πρωτο καιρο ..πες οτι επεσα σε πλανη
αλλα σημερα που το ξαναειδα..τα αρσενικα εχουν ρωγες..ανενεργες οπως οι ανδρες;;τωρα δεν τις εντοπιζω ευκολα -διοτι προ μηνω φαινονταν- ευκολα λογω τριχοφυιας στον...Τειρεσια/Τερεζα
αλλα κατι βλεπω να προεξεχουν...

τελικα οι θηλες με μπερδεψαν..δεν εξηγειται αλλιως..οποιος και να τις εβλεπε σε γατακι θα την παταγε..ειδικα αν δεν ειχε δει ποτε γεννητικη περιοχη θυλυκου!

οσον αφορα τον ευνουχισμο του γατου..οι γυναικες ποτε δεν θα μας καταλαβουν
μπορουν ομως να κατανοησουν και τον οιστρο του θηλυκου;,μπα!

Κι εμενα απο Σειριος εγινε Μόιρα...και ειχαμε παρει και κερασί λουράκι.:lol:
Οπως τα λεει η Τζουλια ειναι,δεν εχει καμια διαφορα στη συμπεριφορα ενας στειρωμενος αρσενικος,δε θα αλλαξει τιποτα δηλαδη εκτος του οτι δε θα θελει να ζευγαρωσει και να καυγαδισει με αλλα αρσενικα.

αποκλειεται παντως να μου βγει ευνουχος στην συμπεριφορα; τοσοι ανδρες ειναι τετοιοι!ξερετε εσεις!

Tι εννοεις ευνουχος στη συμπεριφορα;Σου επαναλαμβανω οτι κρινεις με ανθρωπινα δεδομενα το γατακι σου,κι αυτο ειναι λαθος.Βαζεις στη θεση του γατου τον εαυτο σου.Ειπαμε,δεν αλλαζει τιποτα στη συμπεριφορα τους.

Tι εννοεις ευνουχος στη συμπεριφορα;Σου επαναλαμβανω οτι κρινεις με ανθρωπινα δεδομενα το γατακι σου,κι αυτο ειναι λαθος.Βαζεις στη θεση του γατου τον εαυτο σου.Ειπαμε,δεν αλλαζει τιποτα στη συμπεριφορα τους.

να μην εχει ορμες λογω μεταλλαξης λχ κατι ξερει ο φυσικος λεμε!
βασικα με απασχολει το θεμα της ισοβιας διατροφης..οι ειδικες τροφες για στειρωμενα θα ειναι κομματι ακριβες σωστα;τουλαχιστον η στειρωση θα στοιχισει λιγοτερο στα αρσενικα
την στειρωση την εκτιμουμε ιδιαιτερως στα αρσενικα γουρουνια..αν δεν ευνουχιστουν το κρεας εχει μια βαρια μυρωδια...

υγ.μα να εχουν και τα αρσενικα θηλες;κατι πραγματα..ο δικος μου παντως δε φαινεται να εχει και πολλες
αχχ τυχερα τα ανθρωποειδη ..αυτα μπορουν και αυνανιζονται τουλαχιστον

να μην εχει ορμες λογω μεταλλαξης λχ κατι ξερει ο φυσικος λεμε!
βασικα με απασχολει το θεμα της ισοβιας διατροφης..οι ειδικες τροφες για στειρωμενα θα ειναι κομματι ακριβες σωστα;τουλαχιστον η στειρωση θα στοιχισει λιγοτερο στα αρσενικα
την στειρωση την εκτιμουμε ιδιαιτερως στα αρσενικα γουρουνια..αν δεν ευνουχιστουν το κρεας εχει μια βαρια μυρωδια...

υγ.μα να εχουν και τα αρσενικα θηλες;κατι πραγματα..ο δικος μου παντως δε φαινεται να εχει και πολλες
αχχ τυχερα τα ανθρωποειδη ..αυτα μπορουν και αυνανιζονται τουλαχιστον
Βασικα δεν παθαινει μεταλλαξη η γατα με τη στειρωση.Δεν αλλαζει το DNA της,αφαιρειται ενας αδενας.Ορμες δε θα εχει,αφου δε θα εχει αδενες να παραγουν τις αναλογες ορμονες.Οι τροφες για στειρωμενα κοστιζουν το ιδιο με τις καλης ποιοτητας τροφης για αστειρωτα ζωα.Τα περισσοτερα αρσενικα στο ζωικο βασιλειο εχουν θηλες,οπως αλλωστε και οι ανθρωποι.

να μην εχει ορμες λογω μεταλλαξης
Η στείρωση είναι μια χειρουργική επέμβαση, καμία δουλειά δεν έχει με το dna του γάτου σου και σε τίποτα δεν θα τον μεταλλάξει.
οι ειδικες τροφες για στειρωμενα θα ειναι κομματι ακριβες σωστα;
Ακριβές είναι οι τροφές καλής ποιότητας, άσχετα από το αν προορίζονται για στειρωμένα ή όχι γατιά. Υπάρχουν και φθηνές και ακριβές τροφές για στειρωμένα, ακριβώς όπως υπάρχουν φθηνές και ακριβές για μη στειρωμένα.
μα να εχουν και τα αρσενικα θηλες;κατι πραγματα..
Ναι, όπως όλα τα θηλαστικά άλλωστε.

Όσο για όλα τα υπόλοιπα, δες αυτό που σου έγραψε πιο πάνω η Δώρα και κάνε μια προσπάθεια να απεμπλακείς από τα ανθρώπινα μέτρα, όσον αφορά το γάτο σου. Θα πάρεις πολύ καλύτερες αποφάσεις για εκείνον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back