Θηλυκή γατίσια ανατομία

Εύχομαι να μην είναι η γάτα σου στην φώτο...:redface: γιατί βγάζουν μάτια!!!:lol:

Ανέβασε μια... έτσι για την περιέργεια.....:rolleyes::cat:

Όσο για την ώρα της στείρωσης θα ήταν καλό όταν κλείσεις ραντεβού, να ξέρεις να πείς τί θα φέρεις....:lol: Θα φανεί κάπως.... γιατρέ θα σας φέρω "κάτι" για στείρωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω θα συμφωνησω οτι το πιο πιθανο ειναι να μην εχουν κατεβει. Οταν θα τον στειρωσεις θα μαθεις σιγουρα. Θηλες παντως εχουν και τα αρσενικα, απο εκει δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα οτι ειναι θηλυκο :blink::blink::blink:

νομιζω πως η αποψη σου ειναι καπως υπερβολικη:πως μπορεις να ψηλαφεις κατι που δεν..εχει κατεβει ακομα;ας μην ανακυκλωνουμε τα ιδια..ας λεμε και κατι καινουργιο καθε φορα!

ηδη εχουν αρχισει τα 'καλεσματα 'απ΄οτι ακουω..αλλα ακομη ειναι νωρις για τον γατουλινιους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοεις translocation τμηματος του Y που περιεχει το SRY στο Χ; Εμενα μου φαινεται πιο πιθανο να εχει γονοτυπο ΧΧΥ (kleinefelter's syndrome) που ειναι πιο συνηθισμενο και συνηθως εχουν μικρους ορχεις. Με εξεταση του καρυοτυπου σιγουρα θα μαθεις τι ειναι :P

επιστημονισσα της βιολογιας εισαι μηπως;κλαινεφερτερ..τι μου θυμισες τωρα!το διδασκα προ ετων σε βιολογια κατευθυνσης γ λυκειου!

Εύχομαι να μην είναι η γάτα σου στην φώτο...:redface: γιατί βγάζουν μάτια!!!:lol:

Ανέβασε μια... έτσι για την περιέργεια.....:rolleyes::cat:

Όσο για την ώρα της στείρωσης θα ήταν καλό όταν κλείσεις ραντεβού, να ξέρεις να πείς τί θα φέρεις....:lol: Θα φανεί κάπως.... γιατρέ θα σας φέρω "κάτι" για στείρωση...

υγ.δεν το βρισκω καλη ιδεα να φωτογραφησω τα αποκρυφα του γατουλη και δη το πουλακι του σε στυση!δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα

Καλησπέρα. Κατ΄αρχήν να τον χαίρεσαι τον (την) γατούλη (α) σου!!! Σιγουρα ειναι το παρεάκι σου όποιου φύλου κι αν ειναι! Το αν θα τον φωτογραφίσεις ή όχι στα απόκρυφά του σημεια σίγουρα ειναι δικό σου θέμα και άλλωστε δεν εχει και έννοια να το συζητήσουμε και να πούμε τις γνώμες μας. Βάλε καμμια όμορφη φωτο να δουμε το φατσονι του και να τον καμαρώσουμε. Τώρα κι εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να τον στειρώσεις για να τον έχεις κοντά σου γερό και χωρίς αγωνίες και κίνδυνο της ζωής του. Καλή τύχη στο μικρό σου παρεάκι και καλά να περνάτε!:):)

υγ.δεν το βρισκω καλη ιδεα να φωτογραφησω τα αποκρυφα του γατουλη
Γιατί όμως; Φοβάσαι μήπως δεν μπει στη λίστα για βουλευτής;;;; :rolleyes: :P:lol::lol:

φωτογραφικη ανασκοπηση 1ου πενταμηνου θα γινει προς το τελος του μηνα
και εφοσον εχω αγορασει καινουργια ψηφιακη μηχανη
τα εξωτερικα οργανα ειναι 100% αγοριστικα..για περαιτερω δεν μπορω να ξερω!

φωτογραφικη ανασκοπηση 1ου πενταμηνου θα γινει προς το τελος του μηνα
και εφοσον εχω αγορασει καινουργια ψηφιακη μηχανη

τα εξωτερικα οργανα ειναι 100% αγοριστικα..για περαιτερω δεν μπορω να ξερω!

χμμμ, απορια...
η καινουρια μηχανη τι σχεση εχει με την ανασκοπηση των 5 πρωτων μηνων του γατου σου; :hmm:Εννοω οτι με την καινουρια μηχανη δεν θα μπορεσεις να βγαλεις φωτο οταν τον γατακι σου ηταν 2 μηνων :blink:

πολυ πρεμουρα βρε παιδι μου για το να ειναι θηλυκο ή αρσενικο....τελος παντων ζωακι ειναι...

υγ.δεν το βρισκω καλη ιδεα να φωτογραφησω τα αποκρυφα του γατουλη και δη το πουλακι του σε στυση!δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα
Η στυση δεν παιζει κανενα ρολο στην αναγνωριση του φυλου...ειναι απλο,εχει ορχεις,ειναι αγορι,δεν εχει,ειναι κοριτσι.Τι ηλικια εχει;Σιγουρα δεν ειναι η ιδεα σου οτι ειναι μικροι οι ορχεις για την ηλικια του;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back