Θυμός!!!

Είδες; Αν φροντίσεις να διαθέτεις σταθερά λίγο παραπάνω χρόνο για παιχνίδι, ούτε δαγκώματα ούτε τίποτα. Θα πέφτει ξερός για ύπνο και θα είναι και πιο χαρούμενος επειδή ασχολείσαι μαζί του! :D

Το προσπαθώ όσο γίνεται. Ο καλός καιρός και το ότι δεν δουλεύω ( οπότε έχω χρόνο το πρωί με το φως), μας κάνει να βγαίνουμε έξω στην αυλή, κάτι που θέλει πολύ.
Και είχα δουλειές έξω, απλά αυτός έτρεχε πέρα-δώθε. Θέλει να βρίσκεται έξω για να ξεδίνει και να είναι καλά και αλίμονό μου το χειμώνα τι θα κάνω...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρε ένα σκοινί και κούνα το πέρα δώθε!! Σαν τρελό θα το κυνηγάει!! Ο δικός μου έπαιζε έτσι με τις ώρες όταν ήταν μικρός!! Ακόμα του αρέσει!!
Μερικές φορές το έδενα και στο τραπέζι όταν κουραζόμουνα ή βαριόμουν και παρ' όλα αυτά ο Πίπης συνέχιζε να παίζει: παραμόνευε και του ορούσε, το τράβαγε, το μασούλαγε προσπαθούσε να το κλωτσήσει...Και μετά κοιμότανε κατάκοπος!!
Όσο γα το δάγκωμα, το βλέπει σαν παιχνίδι...Κι ο Πίπης δάγκωνε και δαγκώνει...Όταν με πονάει του τραβάω ελαφρά το αυτάκι και με αφήνει αμέσως και δεν το ξανακάνει...
Υπομονή θέλει! Το γατάκι σου δεν είναι κακό! Είναι μικρούλι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ολη συμπεριφορα του γατουλη μου θυμιζει το γατο της ξαδερφης μου. Ειναι αγριογατο, απο πολυ μικρο, και καθεται μονο σε κεινη. Φυσικα και την ταραζει στο γρατζουνισμα, αλλα εχει και στιγμες τρυφερες που παει και χουχουλιαζει στην αγκαλια της.
Παντος ειναι δυσκολο να εχεις ενα τετοιο γατο... Βλεπω οτι τον αγαπαει αλλα απο την αλλη φαινεται οτι πολυ θα ηθελε να ηταν ημερος. Γι αυτο και πηρε και δευτερο γατακι....
Για εμας που παμε σπιτι της βεβαια, ο Ζιζου ειναι φοβος και τρομος.. μπορει να καθεσαι και να σου επιτεθει στα καλα καθουμενα!
Παλιογατο.... (και το λεω εγω που τα λατρευω τα γατια!!) :/:

Κατερίνα, παλιόγατο δεν θα τον χαρακτήριζα γιατί τον λατρεύω, αλλάόντως θα ήθελα να είναι ήρεμος και χαδιάρης. :(

Κατερίνα, παλιόγατο δεν θα τον χαρακτήριζα γιατί τον λατρεύω, αλλάόντως θα ήθελα να είναι ήρεμος και χαδιάρης. :(

Μην τρελαίνεσαι Κατερίνα μου! Ο Πίπης μου μέχρι τα 8 του περίπου είχε έρθει αγκαλιά μου μόνο δύο ή τρεις φορές!! Είχε αποφασίσει ότι ήμουνα το παιχνίδι του!! :lol: Και τώρα δεν ξεκολλάει από πάνω μου!
Ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με το μικρό σου!

Μην τρελαίνεσαι Κατερίνα μου! Ο Πίπης μου μέχρι τα 8 του περίπου είχε έρθει αγκαλιά μου μόνο δύο ή τρεις φορές!! Είχε αποφασίσει ότι ήμουνα το παιχνίδι του!! :lol: Και τώρα δεν ξεκολλάει από πάνω μου!
Ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με το μικρό σου!

Εννοείς μέχρι 8 μηνών ή μέχρι 8 χρονών; :blink::(

Εννοείς μέχρι 8 μηνών ή μέχρι 8 χρονών; :blink::(

Χαχα!! Χρονών δυστυχώς!!! :hmm:
Απλώς είχε αποφασίσει ότι ήμουν το παιχνίδι του και ότι δεν ήθελε κάτι παραπάνω...Τώρα είμαι και το παιχνίδι και το κρεβάτι του!!

Μερικά γατιά είναι όντως... καρβουνοκίνητα! Περνάει καιρός μέχρι να μάθουν να εκτιμούν τις χαρές του χαδιού. Ο δικός μου ο Beeb μερικές φορές με πιάνει με τα δόντια όταν στην πραγματικότητα θέλει να τον χαϊδέψω...
Αλλά τελικά όλα συνέρχονται. Λίγη υπομονή θέλει μόνο, και να τους αποσπάς την προσοχή με άλλα παιχνίδια όταν βλέπεις ότι ζουρλαίνονται! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back