ΙΚΕΑ

Xμμμ το γραφειο φοβερο αλλα ειδα κι ενα σωρο αλλα πραγματακια που πολυ μου αρεσαν και ανετα θα χωρουσαν στην τσαντα μου...:lol:
Το mousepad δε θα στο εκλεβα μην ανησυχεις!(σιχαινομαι τη σοκολατα:D)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλα που αν μας ερθεις επισκεψη δε θα σε ανεβασω στο δωματιο μου...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xμμμμ και το ξερα οτι ειπα πολλα παλι...:/:
:lol:

Να'το και...γεματο.:lol:
P9040319.jpg
Άρε Τζώνι..:P:lol::lol::up: Δώρα το mousepad δεν παίζεται!:lol::up::up:

Πολύ ωραίο το γραφείο Δώρα!!:) (χαρά στο κουράγιο σου να ξεσκονίζεις τόσα πράγματα :blink:)
Όσο για το mousepad... τι να πω, τον έχω ήδη εκφράσει τον θαυμασμό μου, με ολέθρια για τα κιλά μου αποτελέσματα (τώρα το έχω πάρει στη δουλειά, όπου τουλάχιστον ακόμα κι αν μου έρθει λιγούρα, είναι λίγο πιο δύσκολο να υποκύψω):rolleyes:

Αλικη δεν τα ξεσκονιζ,περνα η Breena αναμεσα τους και ειναι λες και τα περασες με το φτερο του swiffer.:lol:
Δε φταιω,εσενα σου αρεσε.Εξαλλου δεν εχεις αναγκη εσυ σουηδεζα μοδερατορα.:P

ikea-maniac here!Εχει πολλα πραγματα λιγο τσουζουν αν θελετε την γνωμη μου!
Αλλα ειναι τελεια!
Αυγγνωμη για το οφ αλλα μηπως καποιος μπορει να μου στελει σε πμ για να μην χαλαμε το θεμα που μπορουμε να βρουμε αυτο το "παιχνδι" που θα δειτε στο βιντεοhttps://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=291
Ευχαριστω

Αλικη δεν τα ξεσκονιζ,περνα η Breena αναμεσα τους και ειναι λες και τα περασες με το φτερο του swiffer.:lol:
Εμ βέβαια, κάπως θα έπρεπε να κερδίζει τις κροκέτες της κι αυτή :lol::lol:

Κι εγω τον τιτλο της κακια εκτροφεως,που βαζω τα γατια μου ΚΑΙ να δουλευουν για να βγαζουν τις κροκετες τους.:lol:

Σημερα πηγαμε στο ΙΚΕΑ της Λαρισας.Ηθελα να κανω εξασκηση στην Εθνικη.Κακιστη σημανση,διεσχισα ολη τη Λαρισα για να ανακαλυψωω οτι εκανα ενα εικοσαλεπτο δρομο τσαμπα.Ειναι λιγο χαοτικη η κατασταση...
Το καταστημα πολυ ωραιο και μεγαλο,μονο που δεν εχει shortcut για το εστιατοριο.Πηραμε ενα χαλακι για το δωματιο,φορμες για μαφινς,κατι δυχτακια για τακτοποιηση,και βαλαμε στο ματι ενα σωρο γατοπραγματα που δε μπορουσαμε να παρουμε επειδη ημασταν με τους γονεις.

Να ερθεις να παμε μαζι για γατοψωνια!!!;)

Καλορίζικα τα καινούργια πργματάκια από το ΙΚΕΑ.:)
Νομίζω ότι πολιτική του ΙΚΕΑ είναι να γυρίσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του(για να δελεαστείς για αγορές;)) και όχι να φας στο εστιατόρειο του. Αυτό απλά λειτουργεί "σαν κράχτης"
Μάλλον οι φίλοι μας οι Λαρισαίοι είναι λίγο "σωβινιστές" και θεωρούν δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουν καλά την πόλη τους;)Και εγώ τον Ιούλιο που είχα πάει για έναν γάμο, έτσι ακριβώς...κάναμε περιήγιση στην Λάρισσα για να βρούμε τον προορισμό μας.;);)
Υ.Γ Για τις γάτες είχε τίποτα ενδιαφέρον στο ΙΚΕΑ?:)

Ανοργανωτοι το δεχομαι αλλα οχι και σωβινιστες!!!:mad::rolleyes:

Να και το λατρεμενο μου γραφειο απο το ΙΚΕΑ:
346214054_789ed94a16.jpg

Μιλαμε για ερωτα,το κουβαλησα τρεις οροφους (ειναι περιπου 30 κιλα) και το συναρμολογησα μονη μου,χωρις τρυπανι (οι βιδες βιδωνουν πανω στο ξυλο,το οποιο ειναι μασιφ και δεν εχει τρυπες).Την επομενη μερα βεβαια δε μπορουσα να κουνηθω.:lol:

Σάυτη τη φωτο φαινεται,στην αλλη με ενα δις πραγματουλια επανω δεν φαινεται τιποτα,εχει εξαφανιστει το καημενο.:P

:lol::lol::lol::lol:
Τέλειο το mousepad πάντως!!!
Οτι πρεπει για καιρο διαιτας.:rolleyes:

Xμμμ το γραφειο φοβερο αλλα ειδα κι ενα σωρο αλλα πραγματακια που πολυ μου αρεσαν και ανετα θα χωρουσαν στην τσαντα μου...:lol:
Το mousepad δε θα στο εκλεβα μην ανησυχεις!(σιχαινομαι τη σοκολατα:D)
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
τι σοι γυναικα εισαι εσυ;;;

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
τι σοι γυναικα εισαι εσυ;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: λες να αρχισω να το ψαχνω; γιατι ολοι κατι τετοιο μου λενε κι εχω αρχισει να ανησυχω!

Ψαξτο δεν ειναι νορμαλ!!!:lol:
Μολις εφαγα 2 κομματακια...:redface:

Ψαξτο δεν ειναι νορμαλ!!!:lol:
Μολις εφαγα 2 κομματακια...:redface:

Ναι πολυ εφαγες! Φτου σου δε ντρεπεσαι και θα παρεις κανενα γραμμαριο πισω απο τα αυτια!:lol:
Παντως οταν το λεω με κοιτανε λιγο παραξενα, αφενος γυναικα οπως ειπες, αφετερου σου λεει "και τη σιλουετα που την κονομισες;":lol::lol::lol: Αρα θα το ψαξω οπωσδηποτε ...αι στο καλο!Τους κτηνιατρους επρεπε να ρωτησω και ξεχαστηκα!:/:

Εγω ειμαι πονηρη,τρωω την μαυρη (74%κακαο) που δεν παχαινει!:bleh::bleh::bleh:

Εγω ειμαι πονηρη,τρωω την μαυρη (74%κακαο) που δεν παχαινει!:bleh::bleh::bleh:

αυτο παλι δεν το καταλαβα ποτε!Να τρως μια σοκολατα που πικριζει:blink::blink::blink::blink:

Α ωραία υπάρχει και άλλος γιατί και εγώ σιχαίνομαι τη σοκολάτα.:redface:

Α ωραία υπάρχει και άλλος γιατί και εγώ σιχαίνομαι τη σοκολάτα.:redface:

ΟΥΑΟΥ! Πρωτη φορα βρισκω αλλη ανωμαλη περα απο εμενα:lol: λοιπον κανονισε ή παμε μαζι για εξετασεις να δουμε τι παει στραβα ή δημιουργουμε κλαμπ!

:lol::lol::lol:Μην το βλέπεις έτσι!Εμείς είμαστε οι φυσιολογικές και όλοι οι άλλοι οι ανώμαλοι:P:P

:lol::lol::lol:Μην το βλέπεις έτσι!Εμείς είμαστε οι φυσιολογικές και όλοι οι άλλοι οι ανώμαλοι:P:P

Μ αρεεεεεεεσει η σκεψη σου! ;) Ειναι που δεν τρως αυτη την αηδια:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back