ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Σήμερα το πρωί πήγα ΙΚΕΑ.Αν και καθημερινή είχε πολύ κόσμο και στο εστιατόρειο μετά βίας βρήκαμε ελεύθερο τραπεζάκι.
Μεταξύ άλλων πήρα για τα γατομωράκια μου επιτέλους το λαχανογαλάζιο κρεβατάκι σε σχήμα κορώνας και δύο παιχνιδάκια-μαριονέτες(τάρανδο και κροκόδειλο).Προς το παρόν τα κοιτούν απορημένα ...σαν να βλέπουν εξωγήινο!
Η τελευταία φωτό είναι λίγο υποβλητική και ατμοσφαιρική...γιατί ο Αρης κρύφτηκε στην χάρτινη σακούλα του ΙΚΕΑ.
Και εγώ σκέφτομαι να τους πάρω το λαχανογαλάζιο κρεβατάκι γιατί μου αρέσει πολύ!!!!Και δείχνει ακόμα πιο ωραίο με την Μυρτούλα μέσα!!!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από natalouko;444747 Και εγώ σκέφτομαι να τους πάρω το λαχανογαλάζιο κρεβατάκι γιατί μου αρέσει πολύ!!!!:P:P:P [U:Και δείχνει ακόμα πιο ωραίο με την Μυρτούλα μέσα[/U]!!!![]()
Παρε και μια Μυρτουλα τοτε!

natalouko
Επιφανές μέλος
Παρε και μια Μυρτουλα τοτε!![]()
Την συγκεκριμένη μπορώ?????

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Την συγκεκριμένη μπορώ?????![]()
Οχι! Είναι μοναδικό κομμάτι!

natalouko
Επιφανές μέλος
Οχι! Είναι μοναδικό κομμάτι!![]()
Το φαντάστηκα αλλά είπα να προσπαθήσω....

moukelis
Επιφανές μέλος

Μπηκαν στα υποψιν οι προτασεις σου για το Σαββατο που θα παμε κι εμεις Νικακι.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πηραμε μερικα φλις κουβερτακια για τα γατονια,λαμπακια με πετονια,κουπ πατ ταρανδους για μπισκοτα με νοημα
,ενα μπωλ για το Σειριο με μια κορωνα στον πατο (ειχε και ασορτι ανακλιντρο αλλα ειπαμε να μην του το παρουμε και ψωνιστει πολυ
),δυο σπιτακια gingerbread,κατι σετακια για το μπανιο,ενα κάρο κορνιζες,ταψακια για μάφινς,ενα ταρανδακι...ενα σωρό βλακειούλες δηλαδη.Ειχε φερει και χριστουγεννιατικα στολιδια,καποια πολυ καλαισθητα,οπως και πολλα λουτρινα που εδιναν ενα ευρω στη UNICEF αν τα αγοραζες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ζηλεύω, θέλω κι εγώ ΙΚΕΑ αλλά φοβάμαι να πάω μες στα Χριστούγεννα, είμαι σίγουρη ότι θα γίνεται της μουρλής από κόσμο...
moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αλλαδ εν παω συχνα γιατι υπαροχουν μερικα προβληματακια
1 δεν εχω αμαξι
2 δεν εχω χρημα(και εκει φευγει παιδια...πολυ ευκολα φευγει)
3 και να ειχα χρημα δεν εχω σπιτι
...οποτε που να τα βαλω?
αλλα εχει πολυ ωραια πραγματα...γουστοζικα!
sofiakosm
Νεοφερμένο μέλος
Πηγαμε το Σαββατο απλα να χαζεψουμε και πηραμε καμια 100 ευρω πραγματα...το ΙΚΕΑ και τα βιβλιοπωλεια ειναι δυο μερη οπου αφηνω ελευθερη την ανεξελεγκτη καταναλωτικη μου μανια.![]()
Εγώ που μένω 2 τετράγωνα μακριά, τι να πω? Τις τελευταίες 20 μέρες έχω πάει τουλάχιστον 3 φορές

Για μια ωρίτσα πεταχτήκαμε σήμερα και έφυγε ενα 70άρι (τα ψώνια στο κατάστημα τροφίμων και τα εξτρά χοτ ντογκ, παγωτά κτλ δεν περιλαμβάνονται)

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα δεν θα το έλεγα.Τι ωραία ψώνια, με γειά σας
Ζηλεύω, θέλω κι εγώ ΙΚΕΑ αλλά φοβάμαι να πάω μες στα Χριστούγεννα, είμαι σίγουρη ότι θα γίνεται της μουρλής από κόσμο...
Γιατί αυτές τις ημέρες ο κόσμος τρεχει σε Jumbo και στην αθήνα για ρούχα και δώρα. Εγώ πήγα την προηγούμενη Πεμπτη και ο κόσμος δεν θα έλεγα ότι ήταν πολύς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

εχει απιστευτα πραγματα και καθε φορα που παω θολωνει το ματι μου!

τα θελω ολα ολα ολα!!!

τωρα που θα μεινω μονη μου θα κανω επιδρομη!

Hlianna
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
..το μονο που πηρα ηταν σακουλες απορριματων για την παραγωγη της bailey

Hlianna
Διάσημο μέλος

τι ειχε για κατοικιδια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι καλε, 0.95 ξερεις τι ειναι να δινεις?πωπω πρεπει να καταξοδευτηκες ε?τι ειχε για κατοικιδια?

ειχε κρεβατακια και μπολακια, ολα τ αλλα ελλειψη..εφαγα και μελιτζανες με φετα, αρκετα ωραια, κεφτεδακια και γλυκο με αμυγδαλο!γιαμιιιιιι!!!
α! πηρα και ενα φωτιστικο, και πηγα μετα να παρω λαμπες και τις εριξα ολες κατω, και οι μισες σπασανε
ο φιλος μου που με εβλεπε απο μακρια ειχε λιωσει στο γελιο, ειχε γυρισει πανω μου απο τον θορυφο που πεφταν κατω και δεν μπορουσε να αναπνευσει απο το γελιο, μου ειπε οτι ειχα το υφος γατιου που εκανε ζημια και κοιτουσα ολο απορια τι εγινε

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool