ΙΚΕΑ

• Thread starter Thread starter Felice
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγω οχι απλα θα επαιρνα,θα παρω!
Ειναι μια χαρα στρωματα,ειδικα αν παρεις και υποστρωμα τα βρισκω πολυ ανετα.
Εγω προσωπικά διστάζω γιατι μου εχουν πει οτι είναι τόσο μαλακά μέχρις σημείου να κάθεσαι και να βουλιάζεις. Πραγμα για εμενα οχι ωραιο. Εμενα μου αρέσει το στρώμα να είναι σε μια μεσαία κατάσταση. Σκληρό να μην βουλιάζεις και χάνεσαι αλλα και λίγο μαλακό.
Γιαυτο ρωτάω εάν υπάρχει κάποιος που εχει κοιμηθεί στου ΙΚΕΑ για να μας πει τι υπνο έκανε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν ειναι ολα τους τα στρωματα ιδια,εχεις επιλογη αναμεσα σε μαλακο,μεσαιο και σκληρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λεττα εγω εχω παρει στρωμα απο το εντος που ειναι στυλ ικεα..ειναι πολυ καλο και θα ξαναπαιρνα..επισης δεν υπαρχει μονο ενας τυπος στωματος εχει πολλα και διαλεγεις..

Εγώ έχω πάρει στρώμα απο τα ικέα και έχει και ο καλός μου.Ειδικά του Δημήτρη(ο καλός μου)είναι υπέροχο!Κοιμάμαι πολύ καλά.Βέβαια εγώ στην αρχή είχα πάρει κάτι τάβλες σαν οδοντογλυφίδες;) και δεν κοιμόμουν καλά αλλά μετά πήρα άλλες στοιβαρές και τελικά κοιμάμαι πολύ άνετα!:)

Ευχαριστώ!:D
:confused:Δεν το ήξερα οτι εχει και κατηγορίες .
υποσχομαι να το ψάξω το θέμα;) γιατι εχω και θέμα πρέπει να παρω καινούργιο στρώμα.

Πολύ όμορφος!! Με τι χρωμα κάλυμα? και βγήκε άνετος?

Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι? Θα αγοράζατε ποτέ στρώμα ύπνου απο αυτά του ΙΚΕΑ? Εμένα προσωπικά μου φαίνονται σαν ψεύτικα. Εκείνα που στρωναμε μικροί στον κήπο για στρωματσάδα.:P

Eιναι πολυ ανετος καναπες και γινεται και κρεβατι.Με ροζ καλυμα το ηθελε η κοπελα μου.
Εχει παρει η μητερα μου ενα κρεβατι με καγγελα (το εδειξαν στο greek idol οταν τραγουδουσε ο Στεργιος)
Και το στρωμα ειναι ΧΑΛΙΑ

εγω παντως εχω ακουσει οτι τα στρωματα του ικεα δεν ειναι καλα....τουλαχιστον μεχρι 2-3 χρονια πριν....
ερωτηση...που μπορω να δω ηλεκτρικες συσκευες ικεα?στον ονλαιν καταλογο δεν ειδα κατι.....

Χμ...πολυ μοντερνα για τα γουστα μου...αυτη που ειδα εγω ειναι ανθρακί,με μαντεμένια σχάρα και γκάζι.Γενικα η κουζινα θα γινει σε country στυλ,και ταιριαζει.Ειναι μεγαλη,με παλιους διακοπτες κτλ.Ψυγειο θελω σαν τα παλια τα "αμερικανικα" με τις στρογγυλεμενες γωνιες,αλλα δεν ξερω που θα βρω.:/:
Δώρα μια που θα αγοράσεις που θα αγοράσεις καινούρια ηλεκτρικά θα σου πρότεινα να πάρεις σε ινοξ κ να κάνεις μία κουζίνα με γυαλί μαυρό κ ασημι θα ήταν καταπληκτική:clapup:

Καθολου δε μου αρεσει Ελενακι αυτο το στυλ,ειδικα την κουζινα τη θελω πολυ χαρουμενη και ρομαντικη...:redface:

Αλλωστε τι Λόρα θα ήσουν αν δεν είχες κουζίνα "μικρό σπίτι στο λιβάδι";:teasing::teasing:

Κοροϊδευε χαμενο,δεν εχει σοκολατοπιτα για σενα.:P

Θα έρθω με την Λουσυ κ αν θέλεις μη ΜΑΣ δίνεις σοκολατόπιτα:angelnot:

H Λουσι εκπαιδευεται και θα γινει μια σωστη κυρια.:P
Δες τι ομορφη που ειναι,μια τετοια θα κανω κι εγω:
honeysuckle_kitchen.jpg

οοοοο πολύ όμορφη κ ο Δημήτρης θα είναι ο Μπιλι Μπομπ;:P
μπες κ στα Μουρανο https://www.ecucine.gr/?page_id=61 μήπως αλλάξεις γνώμη
murano5.jpg

Βάζω την κόκκινη επειδή είσαι ρομαντική ψυχη

Σόρυ για την παρέμβαση αλλά ΟΥΑΟΥ!Λατρεύω την κουζίνα γενικώς σαν χώρο του σπιτιού αλλά αν είναι και έτσι σαν την παραπάνω θα κοιμόμουν κιόλας εκει!!:P

Απαπα απαισια ειναι!:(:eek:

Εμενα μ αρεσει πολυ της Ελενας!!:D Δωρα η δικια σου οντως θυμιζει το μικρο σπιτι στο λιβαδι!! :P Τετοια εχει η γιαγια μου στην Κρητη!!:whistle:

assets_LARGE_t_1181_1555862_type11279.jpg
795_BIG_CRES_big.jpg
1015-15_11-1002005-01.jpg
εχω κ αυτές που είναι πολύ SCI FI
1015-15_11-1000378-01.jpg
κ αυτή την ταπεινή
9644.jpg
kitcen1.jpg

και αυτες που θυμίζουν σιμσ:)
Εμενα μ αρεσει πολυ της Ελενας!!:D
Οχι που δεν θα είχαμε το ίδιο γούστο;)

Σκέτη φρίκη...Εγω δε θα μπορουσα να μαγειρεψω σε τετοια κουζινα,θα ενιωθα σαν να κανω χειρουργειο.

H Λουσι εκπαιδευεται και θα γινει μια σωστη κυρια.:P
Δες τι ομορφη που ειναι,μια τετοια θα κανω κι εγω:
honeysuckle_kitchen.jpg
MANUELA1.jpg

Συγνώμη κορίτσια για την παρέμβαση, αλλά τι λέτε για το μοντελάκι σε χρωματάκι ......ΠΑΣΟΚ; ή κουζίνα σε χρώμα "μικρό σπίτι στο λειβάδι":hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back