ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Εγώ έχω κ για τα δύο όξω π#$!@$ες απ την παράγκα
Θα παρω αυτή του χειρουργείου να μπαίνω μέσα κ να με φωνάζουν τα κοτόπουλα κ τα κατσικάκια ντοκτορ Ελενα. είναι αλλιώς βρε παιδί μου
ετσι οπως το θετεις...δεν μπορω να πω τιποτα... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια!!!
Δες αυτό και πες μου, εγώ έχω τρελλαθεί: www.chalon.com.
Στα κάνουν και στα μέτρα σου αλλά...από τιμές, παίρνεις σπίτι με αυτά τα λεφτά...
Να με θυμίσεις όταν είναι να κατέβω Βόλο να φέρω κάτι περιοδικά που έχω να τα δεις να πάθεις...
Υ.Γ Άγγελλε, ΠΟΛΥ ωραίο το έπιπλο του μπάνιου. Από που? Ένα με απασχολεί, θα είναι γερό ή με τα νερά χαλάει αμέσως?
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σε βαλω να τριβεις ντουλαπια ολο το καλοκαιρι μαρη χαμενη,για να τους δωσουμε πλαιωμενη οψη!
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Δώρα έχουμε ακριβώς το ίδιο γούστο στην κουζίνα!!
Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια!!!
Δες αυτό και πες μου, εγώ έχω τρελλαθεί: www.chalon.com.
Στα κάνουν και στα μέτρα σου αλλά...από τιμές, παίρνεις σπίτι με αυτά τα λεφτά...
Να με θυμίσεις όταν είναι να κατέβω Βόλο να φέρω κάτι περιοδικά που έχω να τα δεις να πάθεις...
Υ.Γ Άγγελλε, ΠΟΛΥ ωραίο το έπιπλο του μπάνιου. Από που? Ένα με απασχολεί, θα είναι γερό ή με τα νερά χαλάει αμέσως?
μαλλον για γιωργο πηγενε αυτο αλλα μπερδευτικες...

moukelis
Επιφανές μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλλον για γιωργο πηγενε αυτο αλλα μπερδευτικες...![]()
Ουουουου, καλά, αυτό δεν είναι τίποτε, το'χουμε το Αλτζχάιμερ λέμεεεε!!!!!
Γιώργο, τι λες??
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοφια σε μισω,στο εχω πει προσφατως;Αν οχι,παρε ενα φρεσκο:ΣΕ ΜΙΣΩ!
Θα σε βαλω να τριβεις ντουλαπια ολο το καλοκαιρι μαρη χαμενη,για να τους δωσουμε πλαιωμενη οψη!
Α, no problem, τρίψει εγκώ φέτος ντικά σου, τρίψει εσύ του χρόνου ντικά μου!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγκω τριβει μονο Βολο,οκι Ορεστιαντα.![]()
Αν και του χρόνου το καλοκαίρι δεν έχω πάρει μετάθεση ή απόσπαση δεν θα τρίψεις τίποτε, μια και καλή στα σαράντα θάρθεις.....
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ουουουου, καλά, αυτό δεν είναι τίποτε, το'χουμε το Αλτζχάιμερ λέμεεεε!!!!!
Γιώργο, τι λες??
Eδω ειμαι
Μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι!Ειναι και πανακριβο 3000 ευρω.Και στο κατω μπανιο ξυλινο εχουμε σε χρωμα σαν της κουζινας
ψαχνω να βρω να βαλω φωτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eδω ειμαιΜεχρι στιγμης μια χαρα ειναι!Ειναι και πανακριβο 3000 ευρω.
Και στο κατω μπανιο ξυλινο εχουμε σε χρωμα σαν της κουζιναςψαχνω να βρω να βαλω φωτο
Ααααα, μάλιστα...
Πάμε παρακάτω.....
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ! και εγω μαζί σουΚαθολου δε μου αρεσει Ελενακι αυτο το στυλ,ειδικα την κουζινα τη θελω πολυ χαρουμενη και ρομαντικη...![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Καπως ετσι φανταζομαι την κουζινα μου στο μελλον..

Μοντερνα, απλη και με εντονα χρωματα!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
εμένα αντιθέτως δωσε μου ρομαντικούλι και πάρε μου την ψυχή.
Μόνο το καθιστικο θα ήθελα λίγο ποιο μοντερνο να είναι με εναν ωραίο μεγάλο ανετο καναπέ.
ruko
Διάσημο μέλος
Ωραία λύση για μικρούς χώρους:
Πολύ όμορφη κουζίνα, αλλά μάλλον δεν θα πάρω τη φωτοσοπαρισμένη τηλεόραση πάνω στο ψυγείο.
Το δικό σας παράθυρο θα βλέπει στο φωταγωγό.

Γραφείο τελετών "Ο αχρείαστος"
Ένα άγαλμα προσθέτει άλλον αέρα στην κουζίνα σας.
Γιατί οι υδρατμοί κάνουν καλό στο κρασί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool