ruko
Διάσημο μέλος
H Λουσι εκπαιδευεται και θα γινει μια σωστη κυρια.
Δες τι ομορφη που ειναι,μια τετοια θα κανω κι εγω:
![]()
Ναι, αλλά πώς θα φτάνεις τα κατσαρολικά που κρέμονται απ' το ταβάνι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα, το γούστο σου στις κουζίνες είναι πολύ πληθωρικό και έχει και τα μαχαίρια πρώτο πλάνο, μου αρέσει.
Είδα τοσες φωτο που έχετε βάλει....η καλύτερη κουζίνα είναι αυτή που έκανα ΕΓΩ!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Που τα μαχαιρια ειναι σε πρωτο πλανο δεν ειναι καλο,ξερεις τι νευρα εχω;
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Για κοίτα κ εδώ https://www.aredi.gr//kouzina/monterno/kouzina01.html έχει για όλα τα γουστα κλασικά μοντερνα
κοντο-φθαλμα

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν ήρθε η ώρα για την κουζίνα και τις ντουλάπες, πήγα στο ΙΚΕΑ. Δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρεις. Αυτό όμως που ξέρω, είναι πως έχω εγγύηση για 15 χρόνια και ότι αν χαλάσει κάτι, πάω και το αντικαθιστώ την ίδια μέρα και όχι να περιμένω 40 και 60 μέρες από την Ιταλία και ΑΝ υπάρχει. Κάτι άλλο σημαντικό είναι πως μπορείς να κάνεις αλλαγές άμεσα και χωρίς μεγάλο κόστος αν θες π.χ. να αλλάξεις το χρώμα των ντουλαπιών. Για παράδειγμα. Ενα μαγαζί απο αυτά της Κηφισίας που σου παίρνουν το σκαλπ και αντιπροσώπευε έναν ιταλικό οίκο, έκλεισε πριν μερικούς μήνες. Μέση τιμή κουζίνας εκεί, περίπου 10.000 ευρώ. Σόρρυ, αλλά τόσα εγώ δεν δίνω για κουζίνα παρόλο που αυτή που έχω είναι σε πλήρη συνέχεια με καθιστικό τραπεζαρία και γραφείο μου. Επίσης, η διακοσμητική μου άποψη ήταν να μην υπάρχει συνέχεια του στυλ σε όλους τους χώρους, είναι αυτή η mix and match νοοτροπία που δίνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
Για τις ντουλάπες, διάλεξα αυτές με συρόμενες μαύρες γυάλινες πόρτες και είναι τρομερά λειτουργικές και μπορείς άνετα να κάνεις μεταβολές (προσθήκες, αφαιρέσεις κλπ.).
Η ώρα της αλήθειας.
Κουζίνα κόστος (με μέτρηση, μεταφορά και τοποθέτηση), 4000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του πάσου.
Ντουλάπες (με μέτρηση, μεταφορά και συναρμολόγηση), 1800 ευρώ.
Δεν λέω ότι οι άλλες κουζίνες δεν είναι καλές, είδα μία Miele τις προάλλες και μου έπεσε το σαγόνι, όμως κοστίσε 18.000 χωρίς την τοποθέτηση. Ο καθένας βάζει τις προτεραιτότητες.
Από το ΙΚΕΑ ψωνίζω από το 1995 (πήγαινα αρκετά στη Σουηδία παλιότερα) και ήξερα τι είναι και μάλιστα από τους ίδιους που τα χρησιμοποιούν πολλά χρόνια τώρα.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ναι, αλλά πώς θα φτάνεις τα κατσαρολικά που κρέμονται απ' το ταβάνι;![]()
To εχει η μανα μου 100 ευρω το εχει παρει ξυλο σκουρο και το βρηκε σε μαγαζι που πουλουσε κεραμικα

Η μανα μου ειναι 1.55 οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να το πιασει!!!ετσι εχει κρεμασει ολω των ειδων τα σουροτιρια!!!!

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
φωτο? φωτο?Ηλεκτρικές συσκευές ΙΚΕΑ μόνο στο μαγαζί ή θα περιμένουμε τον κατάλογο του Αυγούστου φέτος.
Δώρα, το γούστο σου στις κουζίνες είναι πολύ πληθωρικό και έχει και τα μαχαίρια πρώτο πλάνο, μου αρέσει.
Είδα τοσες φωτο που έχετε βάλει....η καλύτερη κουζίνα είναι αυτή που έκανα ΕΓΩ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη εάν εγω δεν το κατάλαβα , αλλα ποια εχεις βάλει εσύ?
Εχει πουθενά φωτό και δεν την βρίσκω εγώ?

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ή πες μας σελίδα στον κατάλογοΌχι, δεν έχω βάλει....χμμμμ....ίσως να βάλω![]()
, για να καταλάβουμε γιατί στύλ μιλάς και εσύ.

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω
μεγάλο πλαστικό μπαούλο για τον κήπο, οπου εκει μεσα βαζουμε τα μαξιλαρια της κουνιας?????Μήπως εχει τέτοιο το ΙΚΕΑ?
Χτες πήγα στο Praktiker και αυτο που βρήκα μου φάνηκε μαπα. Σαν μια μεγάλη ορθογώνια γλαστρα ήταν . Αφου ούτε τα μαξιλαρια της κουνιας δεν χωρουσαν μεσα.

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΜειδα προσφατα στο καρφουρ τετοιο μπαουλο...!

Ευχαριστω Αγγελε

για την ιδεα.θα το εχω υπόψιν μου να περάσω και απο εκει να το δω.
Μα δεν μπορω να καταλαβω με ποια σκεπτικη τα φτιαχνουν!!?!!!
Αφου υποτιθεται οτι γινονται για τα μαξιλαρια του κηπου ,πως γινεται να μην τα χωρανε μεσααα!!!!! τα νεύρα μουυυυυυ!!!
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ να'σαι καλα.αυτο που ειδα εγω ηταν μεγαααλο...νομιζω ηταν γιαυτο το σκοπο...αν θυμαμαι..δεν το προσεξα και πολυ...ηταν διπλα σε κατι αλλο που εβλεπα...

Το σαββατο θα παω να το ψάξω

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστώ να'σαι καλα.
Το σαββατο θα παω να το ψάξω![]()
θα πας ικεα Λεττα το Σαββατο?? Θα με παρεις μαζι σου??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool