ΙΚΕΑ

Τι σ'ενα μηνα μανδαμ ανενημερωτη...14 Οκτωβρη,ααααχχχχ,το 'χετε και δεν το εκτιματε...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω καλε,δεν θεωρησα οτι χρειαζεται να πω και την ακριβη ημερομηνια!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σ' αυτό συμφωνούμε συμπεθέρα, κρίμα που δεν μένουμε κοντά θα δίναμε ραντεβού στο ΙΚΕΑ ...για φαγητό!;):D:D

:lol::lol::lol::lol:
Ασε ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά μια χαρά έχω εξελιχθεί σε καταναλωτικό όν.:redface:
Πράγματι και γω πιστεύω ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Και όσο η επικοινωνία μας συνεχίζεται, τόσο πιστεύω ότι συμφωνούμε περισσότερο. Πράγματι, κρίμα που μένουμε μακριά. Και νάσαι σίγουρη ότι δεν θα πηγαίναμε μόνο στο ΙΚΕΑ για.....όργια (καταναλωτικά εννοώ):)

Και γενικά τώρα που βλέπω κ εγώ τι αγόρασες από εκεί νομίζω πως ΕΙΣΑΙ το ΙΚΕΑ:lol:

παραρτημα Χαλανδριου:lol:

υπεθυνη καταστηματος 3lbereth :lol::lol::lol:
ψαχνετε υπαλληλους? :hmm:

:lol: Έλυωσα...! Μα είναι πειρασμός! Πηγαίνω μιά φορά στους 3 μήνες, αλλά με τους ρυθμούς που ανανεώνουν το στοκ τους, όλο και κάτι θα βρω να πάρω. Είμαι ένα καταναλωτικό κτήνος oink-oink!

Κάτσε να ανοίξει και στη Λάρισα και θα με θυμηθείτε!:P

Και εγώ μανιακή, και έχω μελετήσει ήδη τον νέο κατάλογο...:D

το θέμα είναι:
ΓΙατί στην Ελλάδα το ΙΚΕΑ είναι πιο ακριβό απο την Γερμανία ΚΑΙ την Ελβετία (τσεκαρισμένα και τα 2) μπορεί ναι είναι και αλλού...:/::mad::down:

οεο???

Και εγώ μανιακή, και έχω μελετήσει ήδη τον νέο κατάλογο...:D

το θέμα είναι:
ΓΙατί στην Ελλάδα το ΙΚΕΑ είναι πιο ακριβό απο την Γερμανία ΚΑΙ την Ελβετία (τσεκαρισμένα και τα 2) μπορεί ναι είναι και αλλού...:/::mad::down:

οεο???

Προφανώς Julia για τους ίδιους λόγους που τα ελληνικά προιόντα όταν εξάγωνται στην Γερμανία πωλούνται μέχρι 30% φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα.:mad:
Είναι που έχουμε την παγκόσμια αποκλειστικότητα ως χώρα, τα μεταφορικά να ...μειώνουν την τιμή!:blink::mad:

Και άλλη μανιακή ΙΚΕΑ δηλώνω παρούσα:up:όλο το σπίτι μου είναι από τα ΙΚΕΑ και οι βολτούλες είναι 1 φορά στις 15 σίγουρα, το έχουμε και κοντά!;)

Πότε μπήκε αυτό το θεσπέσιο θέμα?! Τώρα το πήρα πρέφα!:P

Δηλώνω κι εγώ μανιακή! Όλο μου το σπίτι καθώς και το δωμάτιο μου στο πατρικό που ανακαίνησα πρόσφατα!

Έχω μάθει απ' έξω κιόλας όλο τον κατάλογο του 2010!:up:

Οι φίλοι μου μου είπαν ότι έχω ψύχωση και μου πρότειναν να πάω σε ψυχίατρο για να ηρεμήσω λιγάκι, καθότι είμαι και διακοσμήτρια και παθιάζομαι λιγάκι παραπάνω από το κανονικό....:hmm:

Λατρεύω τη mousse σοκολάτα στο εστιατόριο και τα ταρανδάκια μακαρόνια:up: στο σουηδικό σούπερ μάρκετ!

Κι εγω εχω παρει ταρανδακια μακαρονια!:up:
Δεν περνανε οι μερες λεμεεεεεε να ανοιξει και σε μας να παμε!

:lol: :lol: :lol: ΙΚΕΑ maniacs

όποις θέλει ας ανεβάσει και φώτο από πραγματα ικεα που έχει:)

Τώρα είδα το θεματάκι αυτο! Δηλώνω μεγάλη fan του ΙΚΕΑ!:inlove::inlove: Τα περισσότερα έπιπλα και πράγματα του σπιτιού μου είναι από εκεί αγορασμένα. Επίσης μου αρέσει πολύ που σου δίνουν ιδέες διακόσμησης ενός χώρου και πώς μπορείς να συνδυάσεις διάφορα επιπλάκια μεταξύ τους. Για τα γατούνια μου έχω πάρει την περιβόητη σκηνούλα, κουβερτούλες, μπολάκια κεραμικά και σίγουρα αν είχε κι άλλα για κατοικίδια, θα τα είχα πάρει όλα!:D:D:D Από πλευράς φαγητού, τρελαίνομαι για τα hot dogs και τα σουηδικά κεφτεδάκια!

Καλέ μια χαρά ειναι τα έπιπλα του ΙΚΕΑ.
Οταν ακούω τις ψωνάρες να λένε για την κακή "ποιότητα" φρικάρω εντελώς. Εχεις παιδι κυρία μου;;;; Εχεις γατί, σκυλί ;;;; Τι να τον κάνεις το Βαράγκη καλή μου;; Που εγώ έτσι κι αλλιώς κάθε τόσο βαριέμαι τα έπιπλα και θέλω να τα αλλάζω...αλλά με κάτι απο τα ανωτέρω ενας λόγος παραπάνω...Εγω θέλω να σοριάζομαι στον καναπέ μου χωρις να σκέφτομαι οτι "φθειρω" τα μαξιλάρια του. Ωχουυυυυυυυυυ

Πες τα χρυσόστομη!!!!
Που ζούνε περιορισμένοι σε δύο δωμάτια να μη χαλάσουν τα έπιπλα. Που δεν αφήνουν τα παιδιά να μπουν στο σαλόνι. Που τσιρίζουν σαν υστερικές. Που πήρε άσπρο καναπέ και δεν άφηνε τον άντρα της να κάτσει να δει τηλεόραση μη τον λερώσει και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να πάει να αγοράσει μια πολύθρόνα δικιά του να κάθεται(εννοείται ότι αυτοί χωρίσανε)!!!!
Στο κάτω- κάτω αν το βαρεθώ το καίω και δε με νοιάζει κιόλας.
Σπίτια φοιτητικά, νεανικά, παιδικά-εφηβικά δωμάτια, εξοχικά, νιόπαντρα ζευγάρια, με μικρά παιδιά, με ζώα ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
Αν έχεις πια τόσα λεφτά που δε σε νοιάζει να ξεράσει το παιδί στη μπουχάρα ή να σου ξύσει το ζώο τον Τσέστερφηλντ δώστα, ειδάλλως ΙΚΕΑ και ξερό ψωμί!!!!

πρακτικο το ΙΚΕΑ αλλα ημουν με τον πατερα μου απο το πρωι μεχρι το απογευμα να φτιαξουμε ενα κρεβατι και μια ντουλαπα!!η ποιοτητα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο..η ποιοτητα του ξυλου του πρακτικερ ειναι τελεια σε σχεση με του ΙΚΕΑ!δεν το συζητω...απο κει και περα στο ΙΚΕΑ βρισκεις Ο,ΤΙ θελεις και αυτο ειναι που μετραει...;)

Εμενα παντως ειδικα η ποιοτητα του ξυλου απο το praktiker μου φαινεται τρισαθλια σε σχεση με τα επιπλα του ΙΚΕΑ.

Ε όχι και η ποιότητα του PraKtiker καλύτερη. Καμμία σχέση.

Σε μας ανοιγει σ'ενα μηνα κι εχω ενθουσιαστει απο τωρα!!!:up:
Aληθεια!!!!!!!!!!!!!!ανοιγει στη λαρισα? προ τα που σε σχεση με την εθνικη αθηνων θεσαλοννικης?

Το ΙΚΕΑ έχει διάφορες σειρές, με διαφορετική ποιότητα η κάθε μία. Βρίσκεις δηλαδή και φτηνοκατασκευές αλλά και πάρα πολύ καλά έπιπλα. Ό,τι είναι πάντως φτιαγμένο από μασίφ ξύλο (όχι φορμάικες-νοβοπάν όπως π.χ. στη neoset) μας έχει βγει πολύ καλό. Έχω βιβλιοθήκη από το 2003, φορτωμένη κάργα, έχει φάει και μια μετακόμιση (τη λύσαμε και την ξανασυναρμολογήσαμε -και μάλιστα με διαφορετική διάταξη απ' ό,τι την είχαμε στο παλιό σπίτι) και είναι σαν καινούργια.
Με το Praktiker το ΙΚΕΑ δεν έχει καμία σχέση. Πέρα από την ποιότητα, η αισθητική τους απέχει έτη φωτός.

δεν συγκρινω!και εγω τα επιπλα μου απο ΙΚΕΑ τα πηρα.απλα πηρα ενα τραπεζι απο πρακτικερ και το ξυλο ηταν πολυ πιο καλοδουλεμενο..δεν ξερω μπορει να ετυχε..

Δηλαδή τι θεωρείται καλύτερο έπιπλο, για ποιότητα, ikea or praktiker?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back