moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι και γω πιστεύω ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Και όσο η επικοινωνία μας συνεχίζεται, τόσο πιστεύω ότι συμφωνούμε περισσότερο. Πράγματι, κρίμα που μένουμε μακριά. Και νάσαι σίγουρη ότι δεν θα πηγαίναμε μόνο στο ΙΚΕΑ για.....όργια (καταναλωτικά εννοώ)Και σ' αυτό συμφωνούμε συμπεθέρα, κρίμα που δεν μένουμε κοντά θα δίναμε ραντεβού στο ΙΚΕΑ ...για φαγητό!
Ασε ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά μια χαρά έχω εξελιχθεί σε καταναλωτικό όν.![]()

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Και γενικά τώρα που βλέπω κ εγώ τι αγόρασες από εκεί νομίζω πως ΕΙΣΑΙ το ΙΚΕΑ![]()
παραρτημα Χαλανδριου![]()
υπεθυνη καταστηματος 3lbereth
ψαχνετε υπαλληλους?![]()
Έλυωσα...! Μα είναι πειρασμός! Πηγαίνω μιά φορά στους 3 μήνες, αλλά με τους ρυθμούς που ανανεώνουν το στοκ τους, όλο και κάτι θα βρω να πάρω. Είμαι ένα καταναλωτικό κτήνος oink-oink!Κάτσε να ανοίξει και στη Λάρισα και θα με θυμηθείτε!

julia
Διακεκριμένο μέλος

το θέμα είναι:
ΓΙατί στην Ελλάδα το ΙΚΕΑ είναι πιο ακριβό απο την Γερμανία ΚΑΙ την Ελβετία (τσεκαρισμένα και τα 2) μπορεί ναι είναι και αλλού...

οεο???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ μανιακή, και έχω μελετήσει ήδη τον νέο κατάλογο...
το θέμα είναι:
ΓΙατί στην Ελλάδα το ΙΚΕΑ είναι πιο ακριβό απο την Γερμανία ΚΑΙ την Ελβετία (τσεκαρισμένα και τα 2) μπορεί ναι είναι και αλλού...
οεο???
Προφανώς Julia για τους ίδιους λόγους που τα ελληνικά προιόντα όταν εξάγωνται στην Γερμανία πωλούνται μέχρι 30% φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα.

Είναι που έχουμε την παγκόσμια αποκλειστικότητα ως χώρα, τα μεταφορικά να ...μειώνουν την τιμή!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όλο το σπίτι μου είναι από τα ΙΚΕΑ και οι βολτούλες είναι 1 φορά στις 15 σίγουρα, το έχουμε και κοντά!
kyka
Δραστήριο μέλος

Δηλώνω κι εγώ μανιακή! Όλο μου το σπίτι καθώς και το δωμάτιο μου στο πατρικό που ανακαίνησα πρόσφατα!
Έχω μάθει απ' έξω κιόλας όλο τον κατάλογο του 2010!

Οι φίλοι μου μου είπαν ότι έχω ψύχωση και μου πρότειναν να πάω σε ψυχίατρο για να ηρεμήσω λιγάκι, καθότι είμαι και διακοσμήτρια και παθιάζομαι λιγάκι παραπάνω από το κανονικό....

Λατρεύω τη mousse σοκολάτα στο εστιατόριο και τα ταρανδάκια μακαρόνια
στο σουηδικό σούπερ μάρκετ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν περνανε οι μερες λεμεεεεεε να ανοιξει και σε μας να παμε!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ΙΚΕΑ maniacsΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Τα περισσότερα έπιπλα και πράγματα του σπιτιού μου είναι από εκεί αγορασμένα. Επίσης μου αρέσει πολύ που σου δίνουν ιδέες διακόσμησης ενός χώρου και πώς μπορείς να συνδυάσεις διάφορα επιπλάκια μεταξύ τους. Για τα γατούνια μου έχω πάρει την περιβόητη σκηνούλα, κουβερτούλες, μπολάκια κεραμικά και σίγουρα αν είχε κι άλλα για κατοικίδια, θα τα είχα πάρει όλα!

Από πλευράς φαγητού, τρελαίνομαι για τα hot dogs και τα σουηδικά κεφτεδάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ μια χαρά ειναι τα έπιπλα του ΙΚΕΑ.
Οταν ακούω τις ψωνάρες να λένε για την κακή "ποιότητα" φρικάρω εντελώς. Εχεις παιδι κυρία μου;;;; Εχεις γατί, σκυλί ;;;; Τι να τον κάνεις το Βαράγκη καλή μου;; Που εγώ έτσι κι αλλιώς κάθε τόσο βαριέμαι τα έπιπλα και θέλω να τα αλλάζω...αλλά με κάτι απο τα ανωτέρω ενας λόγος παραπάνω...Εγω θέλω να σοριάζομαι στον καναπέ μου χωρις να σκέφτομαι οτι "φθειρω" τα μαξιλάρια του. Ωχουυυυυυυυυυ
Πες τα χρυσόστομη!!!!
Που ζούνε περιορισμένοι σε δύο δωμάτια να μη χαλάσουν τα έπιπλα. Που δεν αφήνουν τα παιδιά να μπουν στο σαλόνι. Που τσιρίζουν σαν υστερικές. Που πήρε άσπρο καναπέ και δεν άφηνε τον άντρα της να κάτσει να δει τηλεόραση μη τον λερώσει και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να πάει να αγοράσει μια πολύθρόνα δικιά του να κάθεται(εννοείται ότι αυτοί χωρίσανε)!!!!
Στο κάτω- κάτω αν το βαρεθώ το καίω και δε με νοιάζει κιόλας.
Σπίτια φοιτητικά, νεανικά, παιδικά-εφηβικά δωμάτια, εξοχικά, νιόπαντρα ζευγάρια, με μικρά παιδιά, με ζώα ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
Αν έχεις πια τόσα λεφτά που δε σε νοιάζει να ξεράσει το παιδί στη μπουχάρα ή να σου ξύσει το ζώο τον Τσέστερφηλντ δώστα, ειδάλλως ΙΚΕΑ και ξερό ψωμί!!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aληθεια!!!!!!!!!!!!!!ανοιγει στη λαρισα? προ τα που σε σχεση με την εθνικη αθηνων θεσαλοννικης?Σε μας ανοιγει σ'ενα μηνα κι εχω ενθουσιαστει απο τωρα!!!![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Με το Praktiker το ΙΚΕΑ δεν έχει καμία σχέση. Πέρα από την ποιότητα, η αισθητική τους απέχει έτη φωτός.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool