ΙΚΕΑ

δεν ξερω...παντως το ΙΚΕΑ εχει περισσοτερη ποικιλια και μοντερνα σχεδια..το πρακτικερ ειναι πιο κλασσικο νομιζω... παντως ΙΚΕΑ πηγαμε για καναπε και απο ποσους ειχε στην εκθεση μονο ενα σχεδιο χαλια ειχε μεινει και απο τιμες οχι και τοσο καλες...ετσι μετα πηρα καναπε απο νεοσετ.. βεβαια η Catia μου ειχε πει οτι πηρε εναν καναπε τελειο πολυ φθηνο αλλα μαλλον πηγε νωρις..:/:
τωρα και στη λαρισα που θ'ανοιξει πιστευω αυτα που αξιζουν θα τα παρουν αμεσως και αν πας καμια βδομαδα μετα το ανοιγμα δεν θα βρεις τιποτα καλο...επισης εχω ακουσει οτι το ΙΚΕΑ δεν εχει καλα στρωματα για κρεβατια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως εγω εχω παρει παρα πολλα επιπλα απο το ΙΚΕΑ,και μου βγηκαν ολα εξαιρετικης ποιοτητας.Τιποτα δεν εχει χαλασει,και παντα σχεδον εβρισκα αυτο που ηθελα,ο,τι εποχη κι αν πηγαινα.Το μονο που δεν εβρισκα και χρειαστηκε να περιμενω να ξαναφερουν ηταν η καρεκλα γραφειου μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντα σχεδον εβρισκα αυτο που ηθελα,ο,τι εποχη κι αν πηγαινα.
σοβαρα??εγω οταν πηγα δεν υπηρχε τιποτα..ειδικα απο καναπεδες..μονο ενας με 450 ευρω περιπου που δεν αξιζε...:(:/:

δεν ξερω...παντως το ΙΚΕΑ εχει περισσοτερη ποικιλια και μοντερνα σχεδια..το πρακτικερ ειναι πιο κλασσικο νομιζω... παντως ΙΚΕΑ πηγαμε για καναπε και απο ποσους ειχε στην εκθεση μονο ενα σχεδιο χαλια ειχε μεινει και απο τιμες οχι και τοσο καλες...ετσι μετα πηρα καναπε απο νεοσετ.. βεβαια η Catia μου ειχε πει οτι πηρε εναν καναπε τελειο πολυ φθηνο αλλα μαλλον πηγε νωρις..:/:
τωρα και στη λαρισα που θ'ανοιξει πιστευω αυτα που αξιζουν θα τα παρουν αμεσως και αν πας καμια βδομαδα μετα το ανοιγμα δεν θα βρεις τιποτα καλο...επισης εχω ακουσει οτι το ΙΚΕΑ δεν εχει καλα στρωματα για κρεβατια..

Ιωάννα εγώ όταν θέλω κάτι συγκεκριμένο απο το ΙΚΕΑ που το έχω διαλέξει από τον κατάλογο τους, κάνω το εξής για να μην πάω ως εκεί, άδικα.;)
Κάθε προιόν έχει έναν κωδικό στον κατάλογο.Πέρνω τις πληροφορίες του ΙΚΕΑ και η τηλεφωνήτρια μου λέει αν το προιόν είναι διαθέσιμο εκείνη την στιγμή.Εχουν σωστή οργάνωση σ'αυτόν τον τομέα, όσες φορές πήρα να ρωτήσω με εξυπηρέτησαν με ευγενία.;):D:D

Υ.Γ Για στρώματα του ΙΚΕΑ ειληκρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω.Εγώ έχω Chic strom.;)Πάντος για όσους υποφέρουν από πόνους στην μέση, συστήνω ανεπιφύλακτα ορθοπεδικό στρώμα...θα με θυμηθείτε.;):D

Μηπως πηγες σε εποχη που γινοταν χαμος απο φοιτητες;Για καποιες μερες μεχρι να ερθει η καινουρια φουρνια υπαρχει ελλειψη,αλλα γενικα μεσα στο χρονο βρισκεις σχεδον ολα τα πραγματα του καταλογου.

Αυτα ειναι απο ΙΚΕΑ
DSC00937.jpg
DSC00938.jpg
DSC00936.jpg

και αυτα απο praktiker
DSC00939.jpg
DSC00940.jpg

Πολύ ωραίο θεματάκι τώρα το πήρα χαμπάρι :up:
Συμφωνώ με την Αλίκη, για τα έπιπλα. Και γω είχα πάρει βιβλιοθήκη το 2003 και έχει πάνω γύρω στους 1500 δίσκους και βιβλία και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.
Δώρα το νούφαρο το πήρα εγώ το καλοκαιρι για τη Σίντυ μαζί με τα πιατάκια. Αν προλάβω το Σάββατο θα βάλω μια φωτό με τη Σίντυ μέσα για να το δεις με πραγματική γάτα πως είναι :lol: :lol:

Ναι θελω πραγματικο γατομοντελο,με κιλα και υψος διαθεσιμα,για να το συγκρινω με τα κτηνακια μου.:P

Ιωάννα εγώ όταν θέλω κάτι συγκεκριμένο απο το ΙΚΕΑ που το έχω διαλέξει από τον κατάλογο τους, κάνω το εξής για να μην πάω ως εκεί, άδικα.;)
Κάθε προιόν έχει έναν κωδικό στον κατάλογο.Πέρνω τις πληροφορίες του ΙΚΕΑ και η τηλεφωνήτρια μου λέει αν το προιόν είναι διαθέσιμο εκείνη την στιγμή.Εχουν σωστή οργάνωση σ'αυτόν τον τομέα, όσες φορές πήρα να ρωτήσω με εξυπηρέτησαν με ευγενία.;):D:D

Υ.Γ Για στρώματα του ΙΚΕΑ ειληκρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω.Εγώ έχω Chic strom.;)Πάντος για όσους υποφέρουν από πόνους στην μέση, συστήνω ανεπιφύλακτα ορθοπεδικό στρώμα...θα με θυμηθείτε.;):D
εμενα ενα πωλητης μου ειπε οτι ειναι κατι σαν σουπερ-μαρκετ.ο,τι βρισκεις το παιρνεις..αλλιως ουτε να παραγγειλεις μπορεις ουτε τιποτα απλα ενδεχεται να το ξαναφερουν..:/:

Δε μπορεις να παραγγειλεις,αλλα φερνουν ξανα τα προϊοντα που τελειωνουν μεσα στο χρονο,εκτος αν π.χ.σε ενα μηνα βγαινει ο νεος καταλογος και δεν τα περιεχει.Ας πουμε το γραφειο και την καρεκλα μου δεν τα ξαναεβγαλαν.Και τωρα τα εχω μονο εγω.Μπου χα χααααααα...:D

Μηπως πηγες σε εποχη που γινοταν χαμος απο φοιτητες;Για καποιες μερες μεχρι να ερθει η καινουρια φουρνια υπαρχει ελλειψη,αλλα γενικα μεσα στο χρονο βρισκεις σχεδον ολα τα πραγματα του καταλογου.

Πάντος αν θυμάμαι καλά αν ένα προιόν δεν είναι διαθέσημο, μου λέγαν ότι θέλει περίπου 1-2 μήνες για να έχουν τις καινούργιες παραλαβές.:D
Α και ένα άλλο μεγάλο υπέρ του ΙΚΕΑ είναι ότι μπορείς να επιστρέψεις το προιόν είτε γιατί άλλαξες γνώμη και δεν το θέλεις, είτε γιατί έχει ελάττωμα.Οπότε έτυχε να επιστρέψω κάτι μου δώσαν πίσω τα χρήματα χωρίς δεύτερη ερώτηση.:up:Αρκεί βέβαια να είσαι μέσα στο χρονικό όριο, νομίζω 40 μέρες.;)
Σήμερα βέβαια το συναντάς και αλλού αυτό, αλλά τότε, το 2003 ήταν μια ευχάριστη έκλπηξη στην ελληνική αγορά.:D

Αυτα ειναι απο ΙΚΕΑ
DSC00937.jpg
DSC00938.jpg
DSC00936.jpg

και αυτα απο praktiker
DSC00939.jpg
DSC00940.jpg

αχ θα σε μαλώσω! οι φοιτητές αγοράζουν πάντα διπλό κρεβάτι, εκτός και αν δεν υπάρχει καθόλου χώρος. να ξερες τι στριμωξίδι θα φας μελλοντικά :lol:

αχ θα σε μαλώσω! οι φοιτητές αγοράζουν πάντα διπλό κρεβάτι, εκτός και αν δεν υπάρχει καθόλου χώρος. να ξερες τι στριμωξίδι θα φας μελλοντικά :lol:

εμας μας αρεσει το στριμωξιδι...:redface: ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο θα ερθει και ο καναπες κρεβατι...;)

Γελα εσυ,οταν θα στο βαλω φωτο και θα ζηλευεις θα γελαω μονο εγω,ο Αρχοντας του Σκοτους.Μπου χα χααααα.

εμας μας αρεσει το στριμωξιδι...:redface: ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο θα ερθει και ο καναπες κρεβατι...;)

χαχα και εμένα μου άρεσε, αλλά μετά από 5 χρόνια σχέσης πίστεψέ με δεν είναι ότι καλύτερο;)

ΜΕτα απο 10 να δειτε...:lol:

Γελα εσυ,οταν θα στο βαλω φωτο και θα ζηλευεις θα γελαω μονο εγω,ο Αρχοντας του Σκοτους.Μπου χα χααααα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχα και εμένα μου άρεσε, αλλά μετά από 5 χρόνια σχέσης πίστεψέ με δεν είναι ότι καλύτερο;)

Ως τότε θα πάρει καινούργιο κρεβάτι (θα έχουν φέρει και στο ΙΚΕΑ αυτά που θέλει:blink:;))!!!:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

καλε σε κατι μηνες κλεινουμε και εμεις πεντε χρονια...:redface::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back