ΙΚΕΑ

Ομοιοπαθής :redface:
Τα περισσότερα πράγματα στο σπίτι είναι από κει (της κουζίνας συμπεριλαμβανόμενης που πρέπει να πω ότι είναι σκάλες ανώτερη ποιοτικά από όλες τις άλλες της αγοράς -το 'χαμε ψάξει πολύ).
Από γατοπράγματα, έχουμε πάρει τη σκηνή (πιο πολύ την έχουν για παιχνίδι όμως, παρά για ύπνο), κάτι πολύ ωραίες fleece κουβερτούλες (νομίζω πως ήταν στο τμήμα των παιδικών, όχι στα πετ) και, βέβαια, [drum roll] το γατόδεντρό μας!!! :up: (που το κουβαλήσαμε απ'την Αγγλία, γιατί εδώ δεν το φέρνουν :redface:)
γμτ, δεν το εχω δει ουτε στην κυπρο..:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα περισσότερα πράγματα στο σπίτι είναι από κει (της κουζίνας συμπεριλαμβανόμενης που πρέπει να πω ότι είναι σκάλες ανώτερη ποιοτικά από όλες τις άλλες της αγοράς -το 'χαμε ψάξει πολύ).
Από γατοπράγματα, έχουμε πάρει τη σκηνή (πιο πολύ την έχουν για παιχνίδι όμως, παρά για ύπνο), κάτι πολύ ωραίες fleece κουβερτούλες (νομίζω πως ήταν στο τμήμα των παιδικών, όχι στα πετ) και, βέβαια, [drum roll] το γατόδεντρό μας!!! :up: (που το κουβαλήσαμε απ'την Αγγλία, γιατί εδώ δεν το φέρνουν :redface:)
πολυ ωραιο Αλικη! Και καταπληκτικο χρωμα!!! :up:ροζ κουφετι:up:
την φλις με τις λευκες γατες την ειχα κι εγω, αλλα την εδωσα προικα στο Μους:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εβαλα το τρισαθλιο γατοδεντρο σου Αλικη στα γατοαξεσουαρ.Το θελωωωωωω!

ξεχασα να αναφερω τους πινακες(εχω ενα τεραστιο πανω απο το κρεβατι), χαλακια, παπλωματα, γλαστρουλες, ποτιστηρι:P

πολυ ωραιο Αλικη! Και καταπληκτικο χρωμα!!! :up:ροζ κουφετι:up:
Το φυσικό χρώμα της ψάθας έχει, μάλλον λόγω περίεργου φωτισμού σου φαίνεται ροζ στη φωτογραφία :hmm:
Το εβαλα το τρισαθλιο γατοδεντρο σου Αλικη στα γατοαξεσουαρ.Το θελωωωωωω!
Εμ, έλα ντε να το δεις κι από κοντά, τόσον καιρό το λέμε!

Αμα ερθω δε θα φυγω χωρις!:P

ξεχασα να αναφερω τους πινακες(εχω ενα τεραστιο πανω απο το κρεβατι), χαλακια, παπλωματα, γλαστρουλες, ποτιστηρι:P
θελω να παρω αυτον με την ελια για πανω απο το κρεβατι μας στο εξοχικο
Το φυσικό χρώμα της ψάθας έχει, μάλλον λόγω περίεργου φωτισμού σου φαίνεται ροζ στη φωτογραφία :hmm:

Εμ, έλα ντε να το δεις κι από κοντά, τόσον καιρό το λέμε!
να σκασεις περισσοτερο απο τη ζηλεια σου:lol:
α δεν ειναι ροζ? :redface::lol:

θα ερθουν κατι φιλοι τελη Νοεμβρη και πρεπει να παω για προμηθειες στο ΙΚΕΑ!:hmm: Θα κανω ροζ τη σοφιτα μας προκειται για ερωτευμενο ζευγαρι...α ναι...θα φερουν και γατουλες μαζι:up::lol::lol::lol:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α δεν ειναι ροζ? :redface::lol:
Χαχαχαχαχα, Γιούλη, το μόνο σου ελαφρυντικό είναι ότι δεν με ξέρεις :lol: Αλλιώς, και μόνο το να υπονοήσεις ότι θα έβαζα στο σπίτι μου οτιδήποτε χρώματος ροζ κουφετί, είναι casus belli :lol::lol:

Χαχαχαχαχα, Γιούλη, το μόνο σου ελαφρυντικό είναι ότι δεν με ξέρεις :lol: Αλλιώς, και μόνο το να υπονοήσεις ότι θα έβαζα στο σπίτι μου οτιδήποτε χρώματος ροζ κουφετί, είναι casus belli :lol::lol:
εγω εχω μια μανια που με επιασε φετος με το κουφετι στα ρουχα...θα μου περασει ε?:/::redface::lol:

Μην ανησυχείς, στα ρούχα δεν πιάνεται :lol:

Δώρα αυτόν τον ενθουσιασμό είχα και εγώ όταν πρωτάνοιξε το ΙΚΕΑ στην Θεσσαλονίκη(το πρώτο τότε στην Ελλάδα) νομίζω το 2003.:)Ηταν για εκείνη την εποχή κάτι εντελώς καινούργιο.:)
Ολο μου το παλιό σπίτι(τώρα μένει εκεί ο αδερφός μου) επιπλώθηκε από το ΙΚΕΑ.Τι να πρωτοθυμηθώ, την Docent σύνθεση, την γωνιακή βιβλιοθήκη Billy, μια καταπληκτική ντουλάπα(δεν θυμάμαι πώς λεγόταν) στην κρεβατοκάμαρα.Και αν σκεφτώ ότι εκεί μεγάλωσε η Μυρτούλα, που σκαρφάλωνε και πηδούσε στο σύνθετο και την βιβλιοθήκη είναι γερές κατακευές.;)Τόσο χρόνια έχουν περάσει και δεν πάθαν το παραμικρό.Και η τιμή τους(μαζί με την μεταφορά και την συναρμολόγηση) είναι από τις πιό οικονομικές της αγοράς σε σχέση πάντα με την ποιότητα τους.:)
Σ'αυτό το σπίτι που μένω τώρα τα περισσότερα τα πήρα από την NEOSET.Στο ντιζαιν και την αισθητική σίγουρα υπερτερούν του ΙΚΕΑ, αλλά στην χωριτικότητα αποθηκευτικήν χώρων και την πρακτικότητα υστερούν μακρά του ΙΚΕΑ. :hmm:
ΙΚΕΑ συνηθίζω να πηγαίνω μιά φορά στους δύο μήνες, συνήθως να δώ αν έφεραν κάτι καινούργια στο τμήμα των κατοικίδιων.;)Αλλά έχω πάρει και πάρα πολλά πρακτικά μικροαντικείμενα απ΄τα οποία το πιό αγαπημένο μου, το μικρό μιξεράκι(με μπαταρία) με το σπιράλ στην άκρη που μου χτυπάει υπέροχο αφρόγαλο για καπουτσίνο με 1,5ευρώ.:P
Και το φαγητό του πολύ ωραίο και οικονομικό.;)
Μου άρεσε το πιάτο σωλομού που έφαγα τώρα τελευταία.Α και το σουφλέ σοκολάτας.:PΜόνο που δύσκολα βρίσκεις άδειο τραπέζι.:P
Να ρωτήσω και κάτι λίγο άσχετο, από πέρισυ λέω να πάω να δώ το PLANET HOME και όλο κάτι τυχαίνει, πήγε κανείς αξίζει, έχει τίποτα για κατικοίδια? :hmm:

μια φιλη που πηγε προχθες μου λεει...το μαγαζι ηταν αδειο, αλλα ηταν τιγκα το εστιατορειο:lol::lol::lol::lol:

Νικη εκεινο τον καιρο ημουν κι εγω στη Θεσσαλονικη,και πηγαιναμε καθε Σαββατοκυριακο...

Ειναι τοσο μικρο;:confused:
Είναι πολύ μικρό Δώρα μου το είδα από κοντά.

Εμένα πειράζει που η κρεβατοκάμαρά μου είναι όλη ΙΚΕΑ συν βιβλιοθήκη-ραφιέρα σαλονιού συν υποπόδιο σαλονιού συν αξεσουάρ που δεν μπορείς να φανταστείς για κουζίνα λάπτοπ κλπ. Κοινώς πηγαίνοντας εκεί πάντα γυρνάω με πράγματα:D

ααααααα αυτό το υπέροχο γατόδεντρο το θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλήθεια Αλίκη ειναι σπαστό και συναρμολογούμενο? Αν μπορέσω να το παραγγείλω απο μια φίλη οταν έρθει απο Αγγλία να μου το φέρει... Και έχει άνετες θεσουλες για τα γατόνια????
Κι εγώ έχω πάρει πολλα πραγματάκια απο το ΙΚΕΑ κι έχω μεινει ευχαριστημενη. Τα δε πήλινα μπλε μπολακια για τα ζωάκια μου δεν παίζονται. :):)

Α παιδιά άσχετο να προσθέσω ότι ανοίγει ALDI στην Πειραιώς τον Οκτώβριο

αλήθεια Αλίκη ειναι σπαστό και συναρμολογούμενο? Αν μπορέσω να το παραγγείλω απο μια φίλη οταν έρθει απο Αγγλία να μου το φέρει... Και έχει άνετες θεσουλες για τα γατόνια????
Συναρμολογούμενο είναι, αλλά όχι καθ' ύψος. Δηλαδή το πακέτο είναι αρκετά άβολο, γύρω στο 1.80 ύψος.:/: Σχετικά ελαφρύ πάντως, δεν κουβαλιέται δύσκολα. Εμείς το είχαμε βάλει κανονικά στο αεροπλάνο με τις αποσκευές και δεν είχε πάθει τίποτα.
Οι θεσούλες δεν είναι πολύ μεγάλες, για γάτες κανονικού μεγέθους πάντως είναι μια χαρά. Το κουνάβι μου τις τιμάει δεόντως (ο καημένος ο Πορδίτσος δεν μπορεί ν'ανέβει και ξύνει μόνο τα νύχια του όσο φτάνει). Από τα ραφάκια που έχει από πίσω, ουσιαστικά τα πάνω-πάνω είναι για ξάπλες, τα υπόλοιπα είναι επικλινή, για το ανεβοκατέβασμα;).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back