Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ειναι πολυ αργος ο υπολογιστης της δουλειας...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ομορφος!
Παιδια ειναι απο αληθινο δερμα;
Ή συνθετικο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σ΄ευχαριστω Νικη...το μονο τωρα που μενει ειναι να μου τα παρει ολα...και το διθεσιοΠολύ ωραία επιλογή Γιούλη!
Είναι και δερμάτινος!
Μου αρέσει πολύ η πολυθρόνα που είναι περιστρεφόμενη και κουνιστή και με ανάκληση!Ουάου!!!![]()

ειναι τοσο ομορφος
απο μαλακο δερμα. κι εχει και μπρατσα με ανακλιση....φανταζεστε οταν βρεχει εξω τι κανεις εκει πανω ε?Ευχαριστω Μαρακι!
Ειναι πολυ ομορφος!
Παιδια ειναι απο αληθινο δερμα;Ή συνθετικο;
ζζζζζζζζζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι ειναι αληθινο Δωρα και μαλακο...Αυτο λεω,αληθινο δερμα;Να κανω και μια ασχετη ερωτηση;Τα σαλονια,τιμονια κτλ στα αυτοκινητα οταν λενε οτι ειναι δερματινα,ειναι απο πραγματικο δερμα;
και ναι, ειναι ολα απο αληθινο δερμα...οταν ακους δερματινη ειναι ψευτικο...
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

κι ενα ντουλαπακι για το μπανιο, τη λευκη σειρα με τα λουλουδακια στο τζαμι

Αυτα! Προς το παρον

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γιούλιτσκα, το είδες όμως και λαίφ?ειναι τοσο ομορφος
![]()

Καμιά φορά η φωτογραφία ξεγελάει...

Σε κανά δυό βδομάδες σκέφτομαι να περάσω από ΙΚΕΑ,οπότε αν τον έχει θα τον δώ από κοντά, και θα σου πώ εντυνπώσεις!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μα δεν το ηξερες Δωρι οτι ειναι απο ζωακια?Ωχ...εχω φρικαρει τωρα...
Για να παρηγορηθεις και το δικο μου μεσα ολο ετσι ειναι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε δε κρατιεμαι...σημερα θα παωΓιούλιτσκα, το είδες όμως και λαίφ?
Καμιά φορά η φωτογραφία ξεγελάει...
Σε κανά δυό βδομάδες σκέφτομαι να περάσω από ΙΚΕΑ,οπότε αν τον έχει θα τον δώ από κοντά, και θα σου πώ εντυνπώσεις!![]()
....το νοιωθω οτι ειναι πολυ αναπαυτικος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ρε συ Δωρα λες να εχεις δικιο?Οχι,νομιζα οτι ειναι συνθετικο,δεν περιμενα να γδερνουν ζωα για τοσο ηλιθιους λογους...

τωρα που το σκεφτομαι, ή γινεται πολυ καλη επεξεργασια και δεν μυριζουν ή ειναι πραγματι συνθετικα...
π.χ. κατι παλτο δερματινα και σακακια δεν βρωμανε φριχτα?
τα αλλα στο αυτοκινητο, επιπλα κλπ. γιατι δεν μυριζουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
νομίζω υπάρχει και το συνθετικό δέρμα και στα ΙΚΕΑ δεν νομίζω με τέτοιες τιμές να έχουν κανονικό γιατί αλλού για τον ίδιο καναπέ θα έδινεσ και 3000 οπότε έχω την εντύπωση και την ελπίδα οτι θα είναι συνθετικόμα δεν το ηξερες Δωρι οτι ειναι απο ζωακια?
Για να παρηγορηθεις και το δικο μου μεσα ολο ετσι ειναι...

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αν ήταν δερμα-δέρμα, θα έλεγε καταρχήν "γνήσιο δέρμα" και θα είχε εκείνο το χαρακτηριστικό σήμα.
Μάλλον θα είναι τεχνητό δέρμα πολύ καλύτερης ποιότητας και αντοχής από τις παλιές δερματίνες.

Πάντος όταν το δείς από κοντά στην ετικέτα του θα γράφει οπωσδήποτε από τι ακριβώς είναι.

aretha
Περιβόητο μέλος

Από το site του ΙΚΕΑ:
Leather: Through dyed split leather from cattle, with an embossed and pigmented surface
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα ρε δεν παίζω! Στο εξωτερικό έχει διαφορετικά πράγματα από εδώ σε εμάς?Ομοιοπαθής
Τα περισσότερα πράγματα στο σπίτι είναι από κει (της κουζίνας συμπεριλαμβανόμενης που πρέπει να πω ότι είναι σκάλες ανώτερη ποιοτικά από όλες τις άλλες της αγοράς -το 'χαμε ψάξει πολύ).
Από γατοπράγματα, έχουμε πάρει τη σκηνή (πιο πολύ την έχουν για παιχνίδι όμως, παρά για ύπνο), κάτι πολύ ωραίες fleece κουβερτούλες (νομίζω πως ήταν στο τμήμα των παιδικών, όχι στα πετ) και, βέβαια, [drum roll] το γατόδεντρό μας!!!(που το κουβαλήσαμε απ'την Αγγλία, γιατί εδώ δεν το φέρνουν
)
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πλεονέκτημα του ΙΚΕΑ είναι ότι έχει μοντέρνα έπιπλα σε καλές τιμές.Δε μπορεις να παραγγειλεις,αλλα φερνουν ξανα τα προϊοντα που τελειωνουν μεσα στο χρονο,εκτος αν π.χ.σε ενα μηνα βγαινει ο νεος καταλογος και δεν τα περιεχει.Ας πουμε το γραφειο και την καρεκλα μου δεν τα ξαναεβγαλαν.Και τωρα τα εχω μονο εγω.Μπου χα χααααααα...![]()

Το μειονέκτημα ότι άμα πάρεις κάτι μισό ( ποτέ μην το κάνετε αυτό!!!!) για να αγοράσεις και το αλλό μισό περνάει κοντά 1 χρόνος.Το έπαθα και έμαθα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Το πλεονέκτημα του ΙΚΕΑ είναι ότι έχει μοντέρνα έπιπλα σε καλές τιμές.
Το μειονέκτημα ότι άμα πάρεις κάτι μισό ( ποτέ μην το κάνετε αυτό!!!!) για να αγοράσεις και το αλλό μισό περνάει κοντά 1 χρόνος.Το έπαθα και έμαθα.
Σωστόόό!!!

Eπίσης, το βρίσκεις? Το παίρνεις!
Αν το αφήσεις να το σκεφτείς και να ξαναπεράσεις αργότερα, πάει, πέταξε το π'λί!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πανε μονο στα γατοδεντρα τους Νικολετα! Και συνηθως το δερμα οταν ειναι λειο δεν το πειραζουν.Γιούλη , ο καναπές πράγματι είναι ωραίοςκαι έχω να πώ ότι έχεις πολύ καλό γούστο.
Όμως δεν φοβάσαι μήπως τον νυχιάζουν οι γάτες σου?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool