ΙΚΕΑ

πανε μονο στα γατοδεντρα τους Νικολετα! Και συνηθως το δερμα οταν ειναι λειο δεν το πειραζουν.
Δεν ξέρω:/: Η αδερφή μου είχε έναν μαύρο δίκλινο καναπέ γραφείου ( βέβαια δεν ήταν γυαλιστερός αλλά σαν απομίμιση αληθινού) και περιτό να σου πώ ότι δεν είχε πια πλάτη. Είχε γίνει όλος τρυπίτσες. Επαιζε το ζουζούνι συνέχεια πίσω από εκεί. Ίσως να έτυχε με το συγκεκριμένο ζώο.
Πάντως πράγματι είναι πολύ όμορφος:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως για το αυτοκινητο ρωτησα Γιουλη και ειναι δερματινη.Ουφ,και με επιασε ενα αγχος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαγωνισμός για τα 10 χρόνια του ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, με βραβεία 3 ταξίδια στη Σουηδία και 10% έκπτωση για ένα χρόνο :up:
Λεπτομέρειες εδώ.

Σημερα πηγαμε στο ΙΚΕΑ της Λαρισας.Ηθελα να κανω εξασκηση στην Εθνικη.Κακιστη σημανση,διεσχισα ολη τη Λαρισα για να ανακαλυψωω οτι εκανα ενα εικοσαλεπτο δρομο τσαμπα.Ειναι λιγο χαοτικη η κατασταση...
Το καταστημα πολυ ωραιο και μεγαλο,μονο που δεν εχει shortcut για το εστιατοριο.Πηραμε ενα χαλακι για το δωματιο,φορμες για μαφινς,κατι δυχτακια για τακτοποιηση,και βαλαμε στο ματι ενα σωρο γατοπραγματα που δε μπορουσαμε να παρουμε επειδη ημασταν με τους γονεις.

Καλορίζικα τα καινούργια πργματάκια από το ΙΚΕΑ.:)
Νομίζω ότι πολιτική του ΙΚΕΑ είναι να γυρίσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του(για να δελεαστείς για αγορές;)) και όχι να φας στο εστιατόρειο του. Αυτό απλά λειτουργεί "σαν κράχτης"
Μάλλον οι φίλοι μας οι Λαρισαίοι είναι λίγο "σωβινιστές" και θεωρούν δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουν καλά την πόλη τους;)Και εγώ τον Ιούλιο που είχα πάει για έναν γάμο, έτσι ακριβώς...κάναμε περιήγιση στην Λάρισσα για να βρούμε τον προορισμό μας.;);)
Υ.Γ Για τις γάτες είχε τίποτα ενδιαφέρον στο ΙΚΕΑ?:)

ηταν και εγω να παω σημερα αλλα βλεπετε χθες ειχα 39 πυρετο και σημερα ακομα δεν ειμαι καλα..και φοβαμαι γιατι εχω ψιλοπνευμονια...:/:
τι λεει το καταστημα??εγω εχω δει στον καταλογο ενα ωραιο ριχταρι για τον καναπε και ασορτι χαλακι!!το μονο που με χαλαει ειναι που πουλουν για το πατωμα χαλακια απο δερμα προβατου και αγελαδας!!ενω ειναι πανεμορφα, μολις ειδα το γνησιο δερμα εκνευριστηκα!!της θεσσαλονικης ειναι πιο μεγαλο?αχ!!για πες βρε δωρα..γιατι εχω σκασει που δεν πηγα...:mad::redface:

Οχι,της Λαρισας ειναι το μεγαλυτερο της Ελλαδας αυτη τη στιγμη.
Απλα Νικη μας βολευε στης Θεσσαλονικης που ειχε παρακαμψη,κι αν φταναμε μεσημερακι τρωγαμε πρωτα και μετα καναμε την περιηγηση μας.Ειχε αρκετα γατοπραγματα,ενα ωραιο μεγαλο γατοκρεβατο,δυο γατοπουφ,μια γατοπολυθρονα,κουβερτουλες με γατες επανω σε δυο σχεδια,κατι λουρακια για σκυλακια,καλαθακια και τη γατοσκηνουλα απο οτι θυμαμαι.

Bρε nικι δεν ειμαστε σωβινιστεεεεεες! Αμεεεεεσως! Εδω κι εμεις χανομαστε:lol:
Απλα ειναι το σχεδιο πολη ολιγον μπερδεμα και το οτι δε βαλαν πινακιδες ειναι βλακεια τους!!!Απο το καταστημα δε θα επρεπε να βαλουν;
Παντως στο ΙΚΕΑ δεν εχω παει ακομη, ας περασει το πρωτο κυμα να ηρεμισει λιγο η κατασταση γιατι με την αγοραφοβια μου δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα να παω οσο γινεται χαμος:blink:
Αλλα αμα παω 10 ωρες θα μεινω να μου φυγει το αχτι!

Αχ τέλειο αυτό το κρεβατάκι νούφαρο από ΙΚΕΑ! Το έβαλα και εγώ στο μάτι!:D

Να και το λατρεμενο μου γραφειο απο το ΙΚΕΑ:
346214054_789ed94a16.jpg

Μιλαμε για ερωτα,το κουβαλησα τρεις οροφους (ειναι περιπου 30 κιλα) και το συναρμολογησα μονη μου,χωρις τρυπανι (οι βιδες βιδωνουν πανω στο ξυλο,το οποιο ειναι μασιφ και δεν εχει τρυπες).Την επομενη μερα βεβαια δε μπορουσα να κουνηθω.:lol:

Να και το λατρεμενο μου γραφειο απο το ΙΚΕΑ:

Μιλαμε για ερωτα,το κουβαλησα τρεις οροφους (ειναι περιπου 30 κιλα) και το συναρμολογησα μονη μου,χωρις τρυπανι (οι βιδες βιδωνουν πανω στο ξυλο,το οποιο ειναι μασιφ και δεν εχει τρυπες).Την επομενη μερα
βεβαια δε μπορουσα να κουνηθω.:lol:

:blink::blink::blink::blink::confused::lol::lol:
Πάντος ωραίο φαίνεται...μου θυμίζει λίγο τα παλιά "σεκρετέρ"!;):D
Καλά γιατί δεν είπες κανέναν να σε βοηθήσει...τόσος έρωτας πιά με το γραφείο!:blink::blink::P:P:P

Ελειπαν ολοι,ιχα μια πολυ ασχημη μερα στη δουλεια και μετα πηγα ΙΚΕΑ και μου τη βαρεσε και το πηρα.Δεν ειναι τελειο;Θα το βγαλω και διακοσμημενο να το δεις.

Ελειπαν ολοι,ιχα μια πολυ ασχημη μερα στη δουλεια και μετα πηγα ΙΚΕΑ και μου τη βαρεσε και το πηρα.Δεν ειναι τελειο;Θα το βγαλω και διακοσμημενο να το δεις.

Καλορίζικο!:D:D:D
Περιμένουμε φωτό!;):cool::happy:

Το εχω χρονια βρε,απο οταν εμενα Θεσσαλονικη,τωρα δεν το εχουν ππια.

Να'το και...γεματο.:lol:
P9040319.jpg

:lol::lol::lol::lol:
Τέλειο το mousepad πάντως!!!

:blink:Και έλεγα εγώ ότι έχω ένα σωρό "τζιμπράγκαλα" πάνω στο γραφείο...;):lol::lol::lol:Πάντος χώρους έχει πολλούς απ'ότι βλέπω...;):cool::happy::D
Αλήθεια οι δύο γυάλες έχουν ...ψάρια μέσα???:confused::hmm:
Και ο Σείριος...:blink::blink::P

Α ναι,εχω δυο για να εχω κινητρο τον καιρο της διαιτας.:lol:

Που να το δεις τωρα.:lol:Τοτε που τραβηχτηκε η φωτογραφια δεν ειχαμε ακομα το Σειριο.Ναι,ειχαν ψαρακια,δυο μονομαχους.

:lol::lol::lol::lol:
Τέλειο το mousepad πάντως!!!

Α ναι είναι εκείνο το μισητό, με το ψωμί με την μερέντα!:mad::mad::down::down:
Συνιστάται ειδικά για εκείνους που κάνουν αυστηρή δίαιτα...:blink::blink:
Τέτοια μαρτύρια...:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back