moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ντροπη Νικη,να μην τιμησεις τα σουηδικα κεφτεδακια!

Την άλλη φορά θα πάρω της XL μερίδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλο μου το φοιτητικό σπίτι είναι από κει κ γενικά όταν πάω χαζεύω!!
Και που λέτε πέρυσι που ήρθα φοιτήτρια εδώ τότε βρήκε να ανοίξει στην Λάρισα(είμαι απο Τρίκαλα).
Αν είναι δυνατόν δηλαδη....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Κανοντας βολτες εγω πηρα κατι κορνιζες και πιαστρακια για να κρεμας πετσετες,σοκολατες και μπισκοτα,κατι περιεργους χυμους και φυσικα καθισαμε και φαγαμε σαν τα γουρουνια και ηπιαμε καφε.
Θα ξαναπαμε συντομα μπας και πετυχουμε το επιπλο-εγω παλι θα ξεσκιστω στο φαι!

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Το πρόβλημα είναι όταν έχεις να συνδυάσεις διαφορετικές επιλογές για πορτάκια, ποδαράκια κλπ
.Ήθελα ένα λεπτό και ψηλό ντουλαπάκι με ποδαράκια για να βάλω πίσω απο την πόρτα του μπάνιου. Την πρώτη φορά δε βρήκα τίποτα (κλασικά...). Την επόμενη βρήκα μόνο τα πορτάκια με τον καθρέφτη. Την επόμενη τζίφος. Μετά πέτυχα το σκελετό (αλλά είχαν τελειώσει τα πορτάκια με καθρέφτη - είχε μόνο σκέτα). Μετά από 2 μήνες βρήκα από επιστροφή μάλιστα, και inox ποδαράκια. Μου πήρε γύρω στους 3 μήνες να το στήσω και καμιά 50αριά ευρώ σε διόδια (και αλλα 50 σε κεφτεδάκια), αλλά τα κατάφερα!
Το κόλπο με το ΙΚΕΑ είναι να βουτάς ότι βρεις, τη στιγμή που θα το βρείς. Αν αφήσεις να το σκεφτείς, το'χασες. Καλύτερα να μετανιώσεις που το πήρες, παρά να μετανιώσεις που δεν το πήρες.
Έπιπλα που βγαίνουν σε πολλούς συνδυασμούς, δεν είναι ανάγκη να τα ψωνίσεις με τον ορθό τρόπο. Βρήκες πρώτα τα ποδαράκια? Βούτα τα! Γιατι μετά θα βρείς το γρφείο και θα έχουν τελειώσει τα ποδαράκια και το κρύσταλλο. Αν αλλάξεις γνώμη, τα επιστρέφεις.
To σούπερ μάρκετ εχει ακόμα τη χριστουγεννιάτικη προσφορά κεφτεδάκια με έκπτωση και δώρο κεφτεδάκι-sauce & lingonberry sauce? Πήρα 5 σακουλάκια και βρέθηκα με 5 σάλτσες μούρο που μοίρασα απο δω κι απο κει!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν.Αρκεί να ξέρεις τον κωδικό του προιόντος, τους παίρνεις τηλέφωνο πριν να πας, για να μην ξάχνεις και συγχύζεσαι άδικα.Το καλό με την εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ είναι οτι αν κρατήσεις τον κωδικό του έπιπλου που σε ενδιαφέρει, μπορούν να σου πούν αν έχουν διαθεσιμότητα.

Το κόλπο με το ΙΚΕΑ είναι να βουτάς ότι βρεις, τη στιγμή που θα το βρείς. Αν αφήσεις να το σκεφτείς, το'χασες. Καλύτερα να μετανιώσεις που το πήρες, παρά να μετανιώσεις που δεν το πήρες. Αν αλλάξεις γνώμη, τα επιστρέφεις.
Και εγώ πολλές φορές την πάτησα έτσι, είπα να το σκεφτώ λίγο και την άλλη φορά θα πάρω κάτι που μου έκανε εντύπωση...αλλά την επόμενη φορά δεν το είχε.

Οπότε καλύτερα να το πάρεις και να το επιστρέψεις αν τελικά το μετανειώσεις.....

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χορτασε το ματι μου αλλα πολυ κριμα που δεν ειχα χρηματα να τα παρω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα!Το κορυφαιο ηταν εξω απο τα ταμεια, ειχε κλεισει το εστιατοριο και ημασταν στο μικρο (σαν κυλικειο που ειναι) να παρει ο αδερφος παγωτο, με φωναζει ο σεκιουριτας γιατι καποια ειχε γατζωσει το καροτσι και δεν το αφηνε!Κατεβασε και τη σακουλα με τα πραγματα και επεμενε οτι ηταν δικο της και το καροτσι και φυσικα τα επιπλα πανω του
(ενα ωραιοτατο τραπεζακι σαλονιου 25 ευρω κι ενα γραφειο για εμενα διοτι το παλιο ειχε βαρεσει διαλυση απο τα χρονια) ειχαμε ποση ωρα να παραδεχτει πως εκανε λαθος, γιατι δε πιστευω πως ηθελε να κλεψει μαλλον μπερδευτηκε και μετα δεν ηθελε να πει οτι εκανε λαλακια.
Παντως να ειναι καλα το παιδι που με ειδοποιησε αλλιως ακομη θα εψαχνα που πηγαν τα πραγματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Όσο καλές προθέσεις και να έχω, δύσκολα μπορώ να πιστέψω οτι η κυριούλα έκανε "λάθος" και πρόσθεσε στα ψώνια της ένα τραπέζι κι ένα γραφείο απο το πλαϊνό καρότσι. Απόδειξη δεν είχε?Πάντως, καλά που το είπες, γιατί κι εγώ αφήνω παραπέρα το καρότσι μου χωρίς να το πολυπροσέχω όταν ψωνίζω απο το super market ή το mini-rest.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρίς να το θέλω θα διαφωνίσω γιατί έτσι την έπαθα εγώ.Το καλό με την εξυπηρέτηση πελατών του ΙΚΕΑ είναι οτι αν κρατήσεις τον κωδικό του έπιπλου που σε ενδιαφέρει, μπορούν να σου πούν αν έχουν διαθεσιμότητα.
Το πρόβλημα είναι όταν έχεις να συνδυάσεις διαφορετικές επιλογές για πορτάκια, ποδαράκια κλπ.
Ήθελα ένα λεπτό και ψηλό ντουλαπάκι με ποδαράκια για να βάλω πίσω απο την πόρτα του μπάνιου. Την πρώτη φορά δε βρήκα τίποτα (κλασικά...). Την επόμενη βρήκα μόνο τα πορτάκια με τον καθρέφτη. Την επόμενη τζίφος. Μετά πέτυχα το σκελετό (αλλά είχαν τελειώσει τα πορτάκια με καθρέφτη - είχε μόνο σκέτα). Μετά από 2 μήνες βρήκα από επιστροφή μάλιστα, και inox ποδαράκια. Μου πήρε γύρω στους 3 μήνες να το στήσω και καμιά 50αριά ευρώ σε διόδια (και αλλα 50 σε κεφτεδάκια), αλλά τα κατάφερα!![]()
Το κόλπο με το ΙΚΕΑ είναι να βουτάς ότι βρεις, τη στιγμή που θα το βρείς. Αν αφήσεις να το σκεφτείς, το'χασες. Καλύτερα να μετανιώσεις που το πήρες, παρά να μετανιώσεις που δεν το πήρες.
Έπιπλα που βγαίνουν σε πολλούς συνδυασμούς, δεν είναι ανάγκη να τα ψωνίσεις με τον ορθό τρόπο. Βρήκες πρώτα τα ποδαράκια? Βούτα τα! Γιατι μετά θα βρείς το γρφείο και θα έχουν τελειώσει τα ποδαράκια και το κρύσταλλο. Αν αλλάξεις γνώμη, τα επιστρέφεις.
To σούπερ μάρκετ εχει ακόμα τη χριστουγεννιάτικη προσφορά κεφτεδάκια με έκπτωση και δώρο κεφτεδάκι-sauce & lingonberry sauce? Πήρα 5 σακουλάκια και βρέθηκα με 5 σάλτσες μούρο που μοίρασα απο δω κι απο κει!
Προσωπική μου γνώμη όταν ψάχνετε κάτι στο ΙΚΕΑ εάν δεν το βρειτε ολόκληρο μην το αγοράζετε γιατί το άλλο μισό κομμάτι θα το φέρουν και θα το ολοκληρώσετε μετά από 7 μήνες. Πράγμα που έως τότε εσείς θα έχετε μείνει ξεκρέμαστη για την δουλειά που το θέλετε. Επαθα και έμαθα για να συμπληρώσω μία βιβλιοθήκη μου πήρε 9 μήνες .Ειχα κοντά 1 χρόνο τον σκελετό της βιβλιοθήκης μπάστακα μέσα στο σπίτι χωρίς τα ράφια
Ασε δε που πέθανα στα τηλεφωνα να ρωτάω πότε θα φέρουν τα ράφια.

Εάν όμως δεν καίγεστε να τακτοποιήσετε κάτι άμεσα (πράγμα που δεν το νομίζω)τότε εντάξει

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λες τώρα?Επιτελους πηγαμε κι εμεις στο ΙΚΕΑ και ευτυχως δεν ειχε πολυ κοσμο γιατι δεν θα μπορουσα να τριγυρισω μεσαΧορτασε το ματι μου αλλα πολυ κριμα που δεν ειχα χρηματα να τα παρω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα!
Το κορυφαιο ηταν εξω απο τα ταμεια, ειχε κλεισει το εστιατοριο και ημασταν στο μικρο (σαν κυλικειο που ειναι) να παρει ο αδερφος παγωτο, με φωναζει ο σεκιουριτας γιατι καποια ειχε γατζωσει το καροτσι και δεν το αφηνε!Κατεβασε και τη σακουλα με τα πραγματα και επεμενε οτι ηταν δικο της και το καροτσι και φυσικα τα επιπλα πανω του(ενα ωραιοτατο τραπεζακι σαλονιου 25 ευρω κι ενα γραφειο για εμενα διοτι το παλιο ειχε βαρεσει διαλυση απο τα χρονια) ειχαμε ποση ωρα να παραδεχτει πως εκανε λαθος, γιατι δε πιστευω πως ηθελε να κλεψει μαλλον μπερδευτηκε και μετα δεν ηθελε να πει οτι εκανε λαλακια.
Παντως να ειναι καλα το παιδι που με ειδοποιησε αλλιως ακομη θα εψαχνα που πηγαν τα πραγματα!

Αλήθεια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fiera
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καποτε στο μελλον ισως...Στην Κρήτη βρε παιδιά ξέρεις κανείς αν θα ανοίξει και πότε?? Είχα πάει στο Ικεα στην Στουτγγάρδη και είχα ξετρελαθεί. Ξέρω τον κατάλογο που δαθέτουν στο Ιντερνετ απ'έξω!!
Αν και κανονικα στο Ηρακλειο τουλαχιστον θα επρεπε να υπηρχε ενα,εστω και μικιο.Αλλα τι λεμε τωρα,επαε λειπουν κι αλλες βασικες αλυσιδες καταστηματων...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fiera
Νεοφερμένο μέλος
Καποτε στο μελλον ισως...Αν και κανονικα στο Ηρακλειο τουλαχιστον θα επρεπε να υπηρχε ενα,εστω και μικιο.Αλλα τι λεμε τωρα,επαε λειπουν κι αλλες βασικες αλυσιδες καταστηματων...
![]()
Πρίν από 2 χρόνια που ήμουν φοιτήτρια εκεί συνέχεια λεγόταν ότι θα ανοίξουν.... Αλλά από πληροφορίες φίλων μου δεν έχουν δεί τίποτα ακόμα...

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο καλές προθέσεις και να έχω, δύσκολα μπορώ να πιστέψω οτι η κυριούλα έκανε "λάθος" και πρόσθεσε στα ψώνια της ένα τραπέζι κι ένα γραφείο απο το πλαϊνό καρότσι. Απόδειξη δεν είχε?
Πάντως, καλά που το είπες, γιατί κι εγώ αφήνω παραπέρα το καρότσι μου χωρίς να το πολυπροσέχω όταν ψωνίζω απο το super market ή το mini-rest.
Βασικα την ρωτησα αυτο ακριβως λεω μα καλα τα ιδια πραγματα εχουμε;Και επεμενε οτι πηρε ιδιο τραπεζακι λες και τα αλλα ηταν αορατα!Αλλα παλι λεω μεσα σε τοσο κοσμο να παει να αρπαξει ο,τι να ΄ναι;Εγω μπορει να ειχα παρει κουνια, τι σκ@τα θα την εκανε;!Αλλα να προσεχεις αλλη φορα για καλο και για κακο, μου το ειπαν και οι σεκιουριταδες εκει, πολυ καλα παιδια!
Τι λες τώρα?Αλήθεια?
Απο ολους σε μενα ετυχε μιλαμε πρεπει να παιξω λοττο

moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
να δω ποτε θα ανοιξει στην πατρα.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool