ΙΚΕΑ

Εχει αγορασει κανεις ηλεκτρικα απο το ΙΚΕΑ;Ειδα μια κουζινα και την ερωτευτηκα.Στο ταμπελακι εγραφε οτι την κατασκευασε η Whirlpool για λογαριασμο της ΙΚΕΑ,και νομιζω οτι ειναι καλης ποιοτητας αν κρινω απο την εταιρια,απλα θα ηθελα να μαθω αν εχει παρει κανεις αλλος ηλεκτρικα απο εκει.

Δώρα για την κουζίνα (έπιπλα) δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αλλά για τις ηλεκτρικές συσκευές Whirpool διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.:hmm: Στο χωριό έχουμε πάρει και δίπορτο ψυγείο (no frost) και πλυντήριο Whirpool, το 2005 αν θυμάμαι καλά.
Και τα δύο παρουσίασαν βλάβη. Το ψυγείο θερμοστάτη και το πλυντήριο ασφάλεια της πόρτας.:(
Τι να πω μπορεί και να είναι σύμπτωση....:hmm:
Πάντως το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Whirpool στην Αριδαία ,δεν ήταν ότι καλύτερο στην εξυπηρέτηση πελατών.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για τις ηλεκτρικές συσκευές Whirpool διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.:hmm:
Κι εγώ επίσης... Η μαμά μου είχε πάρει ψυγείο Philips-Whirlpool και με τον πρώτο καύσωνα του κάηκε το μοτέρ.:/:
(Αν βέβαια έχουν και τα ηλεκτρικά του ΙΚΕΑ 15 χρόνια εγγύηση, όπως τα έπιπλα κουζίνας του, τότε λογικά θα στο αντικαθιστούν)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα ειδα το θεμα ΙΚΕΑ και τρελαθηκα!ολο το σπιτι μου απο τ ΙΚΕΑ ειναι τραπεζαρια καναπες κρεβατι επιπλο για τ σερβιτσια τουαλετα για το δωματιο ανακληνδρο

ΟΚ θα το ψαξω,ευχαριστω.

Ετοιμαζουμε τη σουβλα της υπουργου αμα δε μας αποσπασει αρχικως.Προικα δε χρειαζομαι,με το βρακι θα με παρει.:P

Τωρα ειδα το θεμα ΙΚΕΑ και τρελαθηκα!ολο το σπιτι μου απο τ ΙΚΕΑ ειναι τραπεζαρια καναπες κρεβατι επιπλο για τ σερβιτσια τουαλετα για το δωματιο ανακληνδρο
μην ανυσηχεις καλε...για τα ηλεκτρικα της whirpool λεμε...οχι για τα επιπλα ΙΚΕΑ...μια χαρα ειναι και ωραιοτατα..μακαρι να ειχε και εδω..

Ετοιμαζουμε τη σουβλα της υπουργου αμα δε μας αποσπασει αρχικως.Προικα δε χρειαζομαι,με το βρακι θα με παρει.:P
χρυσο μου,εχεις προικα...τοσα γατονια εχεις...:hehe::hehe::hehe::hehe:

ΟΚ,με το βρακι και τεσσερις γατες (ξεβρακωτες) τοτε.:P

Πήρα εγώ ηλεκτρικές συσκευές ΙΚΕΑ για το σπίτι στη Λευκάδα. Ψυγείο 2πορτο no frost με καταψύκτη κάτω, φούρνο και κεραμικές εστίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ, έχουν όμως εγγύηση 5 χρόνια νομίζω. Από τιμές είναι πολύ καλές και από σχεδιασμό επίσης. ΤΙς τιμές το λέω γιατί 2 μήνες πριν βγάλει το ΙΚΕΑ ηλεκτρικές συσκευές αγόρασα για το σπίτι μου στην Αθήνα φούρνο και κεραμικές εστίες pitsos με τα διπλά χρήματα και 2 χρόνια εγγύηση.
Η κουζίνα που έβαλα έχει 15 χρόνια εγγύηση και από τιμή πολύ καλή και έχεις το πλεονέκτημα ότι αν την βαρεθείς απλά πας και παίρνεις νέες προσόψεις ντουλαπιών και σε 1 μέρα έχεις νέα κουζίνα.

Ντουλαπια κτλ. δε θα αλλαξω,θα τα μετατρεψω μονη μου.Η ηλεκτρικη κουζινα που ειδα ομως μου αρεσε παρα πολυ,και ταιριαζει με το στυλ κουζινας που θα κανω.Τα ψυγεια τους δες μου πολυαρεσαν...Λες να το τολμησω;

Τα ψυγεία του συμφωνώ ότι δεν είναι τίποτα αξιόλογο από εμφάνιση εκτός από ένα μαύρο που έχουν βγάλει που είναι γ@μ@το αλλά εχει και γ@μ@τη τιμή. Το θέμα είναι τι προτεραιότητες έχεις και σαν γυναίκα που είσαι, καταλαβαίνω ότι δίνεις σημασία σε κάποια πράγματα που ένας άντρας ίσως να μην δώσει τόσο.
Η ηλεκτρική κουζίνα που πήρα εγώ είναι λευκή με γυαλί μπροστά και inox διακόπτες, πολύ σουπερ.

Χμ...πολυ μοντερνα για τα γουστα μου...αυτη που ειδα εγω ειναι ανθρακί,με μαντεμένια σχάρα και γκάζι.Γενικα η κουζινα θα γινει σε country στυλ,και ταιριαζει.Ειναι μεγαλη,με παλιους διακοπτες κτλ.Ψυγειο θελω σαν τα παλια τα "αμερικανικα" με τις στρογγυλεμενες γωνιες,αλλα δεν ξερω που θα βρω.:/:

Α κατάλαβα τι λες, πολύ ωραίες αυτές.
Τέτοιο ψυγείο δες στα Smeg (www.petco.gr)

Εισαι θησαυρος,ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εψαχνα,ευχαριστω!:clapup:

Εισαι θησαυρος!:clapup:

το ξέρω :P :P :P
(πρόσεξε όταν σου πούνε τις τιμές να κάθεσαι γιατί έχω ακούσει ότι είναι "αλλού")

Ω ναι ειδα και τιμες και σε ΜΙΣΩ!
Ειναι απιθανα,μου φαινεται οτι θα ξοδεψω ολα τα λεφτα του σπιτιου για να παρω μονο ενα ψυγειο (το οποιο πρεπει να χωρα και το πτωμα μου γιατι αν δει ο Δημητρης τιμες θα με σκοτωσει και θα με χωσει μεσα:P).

Για πες για πες τιμές.....ετσι για να γουστάρουμε!!!!

Kοιτα,αυτο ας πουμε που το λατρεψα,κοστιζει μολις (το τονιζω ΜΟΛΙΣ) £1229.00
230209098.jpg

Στις 15 Ιουνιου εχω γενεθλια...:whistle:

...το οποίο ταιριάζει απίστευτα με αυτο,οποιος δεν προλαβει να μου παρει το ψυγειο,μην τον αφησω παραπονεμενο...:P
regency90doppioforno.jpg

Έχεις σκοπό να κάνεις πολλά κουτσούβελα εσύ!!!! :) :) :) :) :) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back