moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
πολυ ωραιο...αλλα πανακριβο...
natalouko
Επιφανές μέλος
Μου αρέσει που έχουμε σύμπνοια απόψεων!!!!Κανενα δεν εχω σκοπο να κανω,γιατι;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν εχουμε παιδακια στα αμεσα σχεδια μας,μονο γατακια.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι?παιδιά εκτώς γάμου?Ω ρε που πάμε ω ρεΚαι που το ξερεις οτι ειναι επειδη θα κανω παιδακια κι οχι για να ψηνω παιδακια;
Δεν εχουμε παιδακια στα αμεσα σχεδια μας,μονο γατακια.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
λυπον..για να σας φερω στη ταξη παλι...σκεφτομαστε ν απαρουμε αυτη τη κουκετα για το δωματιο μας(εγω και οαδελφος μου) https://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/ (188 σελ) γιατι δεν αντεχετε το ακρωβατικο για να παω απο την μια ακρη στην αλλη...εμενα δεν μου πολυ αρεσει...εκτος αν το βαψω μαυρο.χμμμ...αλλα αυτουνου του αρεσει ετσι...
εχει παρει κανεις αυτη τη κουκετα?δεν ημαστε και μικροι..εμενα μεχρι και φανταρο με εχουν κανει...και διατηρο αμφιβολιες για το αν θα μας βγει γερο...ή θα αντεξει κανα χρονο...
η τιμη του μαζι με τα στρωματα νομιζω ειναι γυρο 350 αν θυμαμαι καλα...
και οταν με το καλο φυγει ο αλλος μενει και το πανω κρεβατι για κανα φιλαρακι..
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
δε ξέρω που αναφέρεσαιΟυτε γαμο εχω στα αμεσα σχεδια μου μανδαμ,ουτε παιδακια,αλλοι εχουν.![]()
αλλά εγώ έχω το τέλειο αντικίνητρο.Αν μείνω έγκυος η πεθερά μου θα μετακομήσει δίπλα μας
οπότε τη γλύτωσα
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε βλέπω κάτικατσε να κανει παιδακια ο γιο-γιο πρωτα...και μετα βλεπεις...
λυπον..για να σας φερω στη ταξη παλι...σκεφτομαστε ν απαρουμε αυτη τη κουκετα για το δωματιο μας(εγω και οαδελφος μου) https://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/ (188 σελ) γιατι δεν αντεχετε το ακρωβατικο για να παω απο την μια ακρη στην αλλη...εμενα δεν μου πολυ αρεσει...εκτος αν το βαψω μαυρο.χμμμ...αλλα αυτουνου του αρεσει ετσι...
εχει παρει κανεις αυτη τη κουκετα?δεν ημαστε και μικροι..εμενα μεχρι και φανταρο με εχουν κανει...και διατηρο αμφιβολιες για το αν θα μας βγει γερο...ή θα αντεξει κανα χρονο...
η τιμη του μαζι με τα στρωματα νομιζω ειναι γυρο 350 αν θυμαμαι καλα...
και οταν με το καλο φυγει ο αλλος μενει και το πανω κρεβατι για κανα φιλαρακι..

moukelis
Επιφανές μέλος

Αγγελε μικρη μου φαινεται,ο αδερφος σου ποσο ειναι;
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ναι..το χαζολινκ δεν βγαζει την σελιδα ακριβως που εκανα αντιγραφη...γιαυτο την εγραψα απο διπλα(188 )
ναι...εμενα με περνει ισα-ισα στο υψος(οπως και αυτο που εχουμε τωρα βεβαια) στο φαρδος ειναι ευκερια να αδυνατισω κιολας 8)..
ο αδερφος μου ειναι μικροκαμωμενος...αλλα και νταμαρι να ηταν δεν μας ενοιαζε γιαυτον...
moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν ξερω,δειτε την κι απο κοντα,εμενα δε μου φαινεται κι ο,τι καλυτερο.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αν παντως καποιος την εχει(για τα παιδια του λογικα) ας πει αν εχει βγει καλη ή μαπα..
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
...το οποίο ταιριάζει απίστευτα με αυτο,οποιος δεν προλαβει να μου παρει το ψυγειο,μην τον αφησω παραπονεμενο...
![]()
Aυτη τ κουζινα εχει η μητερα μου στο χωριο
Εγω μονο ηλεκτρικα δεν εχω παρει απο τα ΙΚΕΑ αλλ εχω μια κουζινα χωρισ κεραμικη εστια 250 ευρω και βραζει το νερο σε 5 λεπτα!!!!γενικα γινονται τα φαγητα ενα τεταρτο πιο γρηγορα.Ειμαι και μαγειρας και τ προσεχω αυτα.Τηγανι εχω παρει απο τ ΙΚΕΑ ομως 

moukelis
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά δεν έχω αλλα οι κουνιάδες της αδερφής μου την έχουν αγοράσει. Η μία εκ των οποίων ειναι πολύ πολύ παχουλο παιδάκι .απο κοντα καλη ειναι...εχω δει και μια αλλη ωραια...βεβαια αρκετα ποιο ακριβη...και δεν ξερω αν θα την εχει ακομα...εχω καιρο να παω...
αν παντως καποιος την εχει(για τα παιδια του λογικα) ας πει αν εχει βγει καλη ή μαπα..
Παράπονα δεν εχω ακούσει αλλα εάν εισαι ψηλό παιδί και ακουμπουν τα πόδια σου τότε δεν θα εισαι άνετα και στον υπνο πρέπει να είμαστε άνετα αλλιως δεν ξεκουραζόμαστε.

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Εγω εχω αυτο το καναπε https://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/ σελ 32-33
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ όμορφος!! Με τι χρωμα κάλυμα? και βγήκε άνετος?Tην εχει σε ασπρη αλλα παει με την κουζινα γιατι εχει ντουλαπια χρωματος πρασινου ανοιχτου οχι λαχανι
Εγω εχω αυτο το καναπε https://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/ σελ 32-33
Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι? Θα αγοράζατε ποτέ στρώμα ύπνου απο αυτά του ΙΚΕΑ? Εμένα προσωπικά μου φαίνονται σαν ψεύτικα. Εκείνα που στρωναμε μικροί στον κήπο για στρωματσάδα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι μια χαρα στρωματα,ειδικα αν παρεις και υποστρωμα τα βρισκω πολυ ανετα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool