sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Ναι καλά στο cosmos για να είναι κοντά σε εσένα σε εμας όμως![]()
Εμ βέβαια αν είναι για καφέ στο COSMOS όλοι ξέρουμε να τρέχουμε ε? (Δεν το λέω για σένα προσωπικά). Και ναι είναι κοντά μου. Στο κάτω κάτω μόνο ιδέες μπορούμε να δώσουμε, άλλος θα πάρει την απόφαση.

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα εμπορικά θα ήθελα και εγώ αλλά οι τιμές είναι όντως πολύ τσουχτερές και δεν είναι για την δική μου τσέπη
. Αν πάει καλά ίσως κάποτε μεταφερθούμε εκεί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
καλα τι νομίζεις για καφέ και στην κόλαση πηγαίνουμε αν είναιΕυχαριστώ για τις ιδέες σας! Δυστυχώς γρήγορα δεν θα γίνει αλλά σίγουρα μέσα στο 2008.Στα εμπορικά θα ήθελα και εγώ αλλά οι τιμές είναι όντως πολύ τσουχτερές και δεν είναι για την δική μου τσέπη
. Αν πάει καλά ίσως κάποτε μεταφερθούμε εκεί.

Αλλά δεν πειράζει να βολεύονται και οι μωρομάνες εμείς ξεπαιδιάσαμε πια

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήταν πολύ καλή ιδέα να φτιάξεις μία ιστιοσελίδα και να στέλνεις τα προιόντα και σε άλλες περιοχές.Αν έχεις γατοέπιπλα και γατοπαιχνίδια θα χαρούμε και εμείς και εσύ γιατι θα έχεις πιο μεγάλη πελατεία...
ladycat
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Να προτείνω κάτι άλλο εκτός απο τοποθεσία;
Θα ήταν πολύ καλή ιδέα να φτιάξεις μία ιστιοσελίδα και να στέλνεις τα προιόντα και σε άλλες περιοχές.Αν έχεις γατοέπιπλα και γατοπαιχνίδια θα χαρούμε και εμείς και εσύ γιατι θα έχεις πιο μεγάλη πελατεία...
Λοιπόν, Άννα, αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα! Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο θα μπορεί να αγοράζει όλο το Mycat, όχι μόνο όσοι μένουν Θεσσαλονίκη! Βέβαια, θα πρέπει να βρεις ένα χώρο να στοιβάζεις τα πράγματα για να τα στέλνεις μετά...

μαγισσα
Διάσημο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
φροντισε να ειναι σε κεντρικο σημειο να μην εχει εκει κοντα αλλο ιδιο μαγαζι κ να φροντισεις να εχεις ανταγωνιστηκες τιμες μπορεις να εχεις ςπο ολα τα ειδη κ να εχεις μεσα εναν ειδιοκο χωρο μονο για γατες παντως το κεντρικο σημειο με παρκιν ειναι οτι καλυτερο για μαγαζι
Έχεις δίκιο ladycat, θα ήταν ότι καλύτερο να είναι και σε κεντρικό σημείο και να έχει και παρκινγκ, αλλά αυτό δυστυχώς δεν γίνεται τουλάχιστον στην Θεσ/νικη. Τελικά πιστεύω οτι πιο σημαντικό είναι το πάρκινγκ, γιατί και εγώ όταν είμαι στο κέντρο και κάνω ψώνια, περνάω να ρίξω μια ματιά στο πετ σοπ, αλλά δεν αγοράζω άμμο ή τροφή γιατί σκέφτομαι οτι θα κουβαλάω τόσα κιλά μέχρι να πάω στο αμάξι ή στην στάση για το λεωφορείο.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Άσε που στον εύοσμο δεν χρειάζεται να έχει parking το κατάστημα, ευτυχώς τα πράγματα εκεί είναι 1000 φορές καλύτερα απ'ότι στο κέντρο
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να μπορούσα να σας ικανοποιήσω όλους, απο όλες τις περιοχές! Για το ιντερνετ το έχω σκεφτεί και εγώ, κάποια στιγμή θα γίνει αλλά αφού τακτοποιηθώ με το κατάστημα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφού θα είναι Θεσσαλονίκη 110% θα σε επισκέφτομαι,έχω μια γάτα να μεγαλώσω και 2 ορφανά στην πυλωτή!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μια ψηφοφορία θα βοηθούσε!!!!!! 

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ καλή ιδέα!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ καλή ιδέα!
![]()
Εμ... τι δουλειά κάνουμε???

Ιδέες κατεβάζουμε!!!!! (Διαφημιστική)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool