nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουραγιο και μακαρι συντομα να φυγει η θλιψη και να μεινει μονο η αναμνηση της ομορφης κοινης σας ζωης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύχομαι σύντομα να την σκέφτεσαι και να χαμογελάς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να σκεφτεσαι..οτι αγαπηθηκατε πολυ..δεν μπορω να γραψω κατι αλλο..πολυ συγκινηθηκα..
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
ζουζουνάκα2 χαδάκια 17/10/11
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αυτα εχουμε..ολες αυτες οι αναμνησεις..ολη αυτη η αστειρευτη αγαπη που μας εδωσαν..,τοσο αγνη..και τοσο αθωα..το μεγαλειο των ζωων ειναι αυτο..
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γλυκεια μου..καλη μου ηρα..ποσο καλο και χαδιαρικο γατακι..
Αυτα εχουμε..ολες αυτες οι αναμνησεις..ολη αυτη η αστειρευτη αγαπη που μας εδωσαν..,τοσο αγνη..και τοσο αθωα..το μεγαλειο των ζωων ειναι αυτο..
τα βλέπω και είμαι τόσο ευτυχισμένη..........
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τόνια, κράτα την μέσα σου...
Μόνο αυτό μπορώ να πω κι εύχομαι να είσαι καλά.
irenelizzy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σαι καλά να τη θυμάσαι πάντα !! Και να χαίρεσαι το Δία σου 
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τιποτα δε μπορεί να πει κανείς αυτές τις ώρες...
Σε νιώθουμε πολύ!Κουράγιο...
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχομαι να τα ξαναδουμε,να τα ξαναγκαλιασουμε και να τα ξαναμυρισουμε,μ αρεσε να μυρζω τον γατουλακο μου και δε ξερω πως θα ειναι το πρωτο βραδυ χωρις αυτον.ομως θα ειναι καπου εκει με την γατουλα σου,κι ολα τα γατοπουλα,θα τρεχουν σα μωρα γατακια ξανα,χωρις να πονανε,κανε κουραγιο το λεω για να το ακουσω κι εγω.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε παρακαλώ μη ζητάς συγνώμη...τα μαναράκια μας ήταν πάντα η προτεραιότητά μας και έτσι έπρεπε να είναι.... όλα θα πάνε καλά, σκέψου οτι δεν θα θέλανε να μας βλέπουν όχι να κλαίμε... αλλά ούτε καν στεναχωρημένες...συγνωμη ,το οτι σε καταλαβαινω το ξερεις,και συμπασχω μαζι σου,κανε κουραγιο το λεω για να το ακουσω κι εγω.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
κι ενας λογος που δεν εφευγε ευκολα ηταν γιατι το δικο μου κλαμα το καθυστερουσε,το δικο μου χαδι,τελικα η ευθανασια ειναι ευχης εργο για τα αρωστα ζωακια μας κι εισαι τυχερη που εφυγε ανωδυνα,αυτο να σκεφτεσαι.
patmos
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι ινοσαρκωμα τελικα >Στειλτε μου πληροφοριες σας παρακαλω .Εχω τρελλαθει!!!!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ λυπάμαι για αυτήν την εξέλιξη! Ας ελπίσουμε πως θα αφαιρεθεί και θα τελειώσω εδώ η περιπέτεια! Εύχομαι ο, τι καλύτερο!
patmos
Νεοφερμένο μέλος
Το αφαιρεσα και σημερα πηρα τις βιοψιες.Θα ζησει ???Πως θα ζησει???Θα ξαναβγει????Ολα τα εχω ζησει με τα γατια τωρα και αυτο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μαλιστα.Τα νεα δεν ειναι καλα..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σωνει και καλα θα χασεις τη γατουλα σου
πηγηΚαρκίνος δέρματος (Ινοσάρκωμα)
Αυτοί οι καρκίνοισχηματίζονται από ινοβλάστες καθώς και άλλους υποστηρικτικούς ιστούς που υπάρχουν κυρίως κάτω από το δέρμα. Εμφανίζονται σαν βαθμιαία διογκούμενες σκληρές μάζες κάτω από το δέρμα. Ο βαθμός κακοήθειάς τους ποικίλει. Μερικά δίνουν μεταστάσεις πολύ γρήγορα στα λεμφογάγγλια και τους πνεύμονες ενώ άλλα πολύ αργότερα. Η θεραπεία είναι συνδυασμός χειρουργικής αφαίρεσης με ακτινοβολία και χημειοθεραπεία.
Ποσο χρονων ειναι η γατα;
Το σιγουρο ειναι παντως οτι θελει ψαξιμο..και οπωσδηποτε παρακολουθηση τακτικη..για περιπτωση μεταστασεων.
Απο εκει και περα,ρωτα τον γιατρο σου τα παντα.
Μακαρι να πανε ολα καλα.

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το αφαιρεσα και σημερα πηρα τις βιοψιες.Θα ζησει ???Πως θα ζησει???Θα ξαναβγει????Ολα τα εχω ζησει με τα γατια τωρα και αυτο
*αχ η καρδούλα μου... το συγκεκριμμένο είδος είναι επιθετικό, παρουσιάζεται ξανά, της ζουζουνάκας μου της είχε ξαναβγεί μετά απο 2 μήνες(πολύ σύντομα), σε άλλα συνήθως αργεί, 6μήνες...μπορεί και χρόνο, αλλά το ξανα αφαιρείς, σπανιότερα κάνει μεταστάσεις στους πνεύμονες, δυστυχώς η Ήρα μου είχε κάνει μετάσταση και το καταλάβαμε 3 βδομάδες πριν "φύγει" εως τότε ήταν περδίκι, δεν καταλάβαινες οτι είχε περάσει 2 χειρουργεία και 1 κολίτιδα στο ενδοιάμεσο.... είναι ακόμα τόσο νωπό....δεν θέλω να σε απογοητεύσω.... έχω γράψει και ανάλογο θέμα στα προβλήματα υγείας με τίτλο ινοσάρκωμα, αν μπορώ να κάνω κάτι.... η θέλεις κάποια πληροφορία είμαι εδώ.
patmos
Νεοφερμένο μέλος
Μπορει να εχει γινει λαθο?ς Υποφερει Εχει ασχημο τελος? Μπορω να βοηθησω? Αυτις ο επιθετικος καρκινος αν αφαιρεθει ξανα βγαινει με μεγαλα ποσοστα???? Ο γιατρος μου ειπε περιμενε και θα δουμε..Νομιζστε οτι μου ειναι ευκολο να περιμενω ΥΠΟΦΟΦΕΡΩ !!!!
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
περιμενε και θα δουμε
η αλήθεια είναι οτι βγαίνει ξανά... αργά ή γρήγορα.... το θετικό είναι οτι δεν έχει ούτε καν ενόχληση, δεν πονάει, δεν υποφέρει.... η Ήρα μου είχε στον μύ της και δεν το καταλάβαμε- έξινε κανονικά τα νυχάκια της, χοροπήδαγε- παρα μήνες μετά που είχε μεγαλώσει ο όγκος, οπου δεν άλλαξε και τίποτα απολύτως στην συμπεριφορά της.
δεν θα περιμένεις τίποτα, ζήσε την κάθε ώρα, το κάθε λεπτό και οτι είναι να γίνει θα γίνει, σημασία έχει οτι δεν πονάει. αυτό προσπάθησα να κάνω και εγώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool