Ινοσάρκωμα

Του εβαλα τελευταια φορα Advocate για 4 κιλα αλλα αυτος ειναι 6 με 7 κιλα σις 26 / 9 /2011 διοτι φοβαμαι για ψυλλους Τον αλλο πριν μηνες τον ειχα στην εντατικη σε κλινικη απο τσιμπιμα ψυλλου.Κοντευει μηνας λες????

Οταν γραφω τον αλλο εννοω τον Μπιανκο

Αυτο που πιανω ειναι σκληρο στογγυλο υποδερμικο μεγεθος καρυδιου.Μετακινηται

ειναι 13 ετων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αυτο που πιανω ειναι σκληρο στογγυλο υποδερμικο μεγεθος καρυδιου.Μετακινηται

πονάει όταν του το πιάνεις;η ηλικία του; ανεξάρτητα με τις απαντήσεις πάντως, συμφωνώ με τον κτηνίατρο, παρακολούθησέ το και ψυλάφισέ το κάθε 10 μέρες, για να δείς άν μεγαλώνει όχι πιο σύντομα γιατι δεν θα καταλάβεις την διαφορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

?Ο γιτρος γνωριζει τις αγωνιες μου με τα ζωακια και κανει και αυτο οτι μποει απο το τηλεφωνο.Φυσικα θελω να τον εξετασει αλλα μου ειπε να περιμενω δυο μερες να ξυρισω την περιοχη και να την παρακολουθω.Αυτο και κανω και ο Θεος βοηθος!!!!

Ο κτηνιατρος αν ήταν καλός κτηνίατρος έπρεπε να εξετάσει το ζώο και όχι να κάνει διαγνώσεις επι τηλεφώνου. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι κακοήθια αλλά κανένας δε μπορεί να είνα 100% σίγουρος. Έπρεπε να γίνει άμεσα. εξεταση από τον ιατρό και μια βιοχημική αίματος. Τώρα σε έβαλε να το ξυρίσεις και να περιμένεις 2 μέρες το κάνει καθαρά για να σου πάρει λεφτά.

Ο κτηνιατρος αν ήταν καλός κτηνίατρος έπρεπε να εξετάσει το ζώο και όχι να κάνει διαγνώσεις επι τηλεφώνου. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι κακοήθια αλλά κανένας δε μπορεί να είνα 100% σίγουρος. Έπρεπε να γίνει άμεσα. εξεταση από τον ιατρό και μια βιοχημική αίματος. Τώρα σε έβαλε να το ξυρίσεις και να περιμένεις 2 μέρες το κάνει καθαρά για να σου πάρει λεφτά.

δεν έκανε διάγνωση ο άνθρωπος, απλά έδωσε κάποιες συμβουλές και ανάλογα την εξέλιξη θα πράξουν. η βιοχημική αλλά και βελόνα να του βάλει για να πάρει δείγμα για το μικροσκόπειο δεν είναι απαραίτητο οτι θα δείξει κάτι....αυτές οι περιπτώσεις θέλουν λίγο τον χρόνο τους...

Απάντηση: Όγκος στη ράχη, τι μπορεί να είναι;

Λοιπον για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους Ο συγκεκριμμενος φιτρος ΔΕΝ εκανε διαγνωση.Γνωριζει ο γιατρος τις συνθηκες και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.ΔΕΝ ειναι ευκολες οι μετακινησεις απο το νησι στην Αθηνα και για μενα και για το ζωο.Οσο για τα οικονομικα παλι δεν θα μιλησω ....αν ειναι κατι επηγον μπορεις να μου πεις και τοτε αλλαζουν τα δεδομενα....

μικροβιολόγο έχει το νησί; μήπως θα μπορούσε να δεί κάποιο δείγμα με βελόνα στο μικροσκόπειο-όχι οτι θα βγάλει κάποιο αποτέλεσμα σίγουρα- αλλά υπάρχει περίπτωση αν είναι κακοήθεια να το δεί, αν και επαναλαμβάνω δεν είναι απόλυτο. για το ξαφνικά είσαι σίγουρη; όταν το πιάνεις πονάει ή όχι;

Δεν έκανε διάγνωση αλλά από την αλλη σου είπε να περιμένεις 3 μέρες (βάζοντας να ξυρίσεις το γατί το οποίο μπορεί να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση (εστία μικροβίων) αν δε γίνει με ασηπτη τεχνική.

. Η ιστολογική μπορεί να δειξει υπερπλασία καθώς και η βιοχημική μπορεί να ανιχνεύσει κυτταροκίνες που συνδέονται με το καρκίνο και οι εξετάσεις μπορεί να ανιχνεύουν κακοήθεια σε πρώτα στάδια. Η διάγνωση δε μπορεί να γίνει μονο με την ψηλάφηση είναι απαραίτητη και η πιστοποίηση από άλλη πηγή.

Ο κτηνίατρος αν ήταν σωστός θα έπαιρνε δειγμα από τον γάτο και θα το έστελνε σε κάποιο εργαστήριο για διάγνωση. Δεν θα σε έστελνε στην Αθήνα γι αυτό το λόγο.

Μαλλον εχεις διαβασει το μισο θεμα και καθολου το προφιλ μου

Φοκο,μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι η κοπελα ζει στην Πατμο,που ΔΕΝ εχει κτηνιατρο.Παλι καλα να λες που της ειπε και 2 πραγματα απο το τηλεφωνο,μεχρι να παει Αθηνα.

παιδια δεν εχει τιποτα το νησι απο γιατρους ουτε για παιδια ,ουτε για ανθρωπους,ποσο μαλον για ζωακια.μαρακι μην ανχωνεσαι ομως,λογικα αν ηταν κατι τοσο κακο θα βγαινε ετσι απ τη μια στιγμη στην αλλη?πολλα μπορει να ειναι απο αλεργια,μεχρι να μαλωσε με τον αλλο γατο και να εβγαλε γρομπαλακι.στο μονο που συμφωνω ειναι με το ξυρισμα,δε θα ειναι πιο εκτεθημενο τωρα χωρις τριχουλες?οσο να ναι η τριχα του το προστατευει.ομως δε νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο,ολα θα πανε καλα μαρακι!

Τότε ζητάω συγνώμη Ολόκληρο νησί και δεν έχει ούτε ένα κτηνίατρο και παιδίατρο; Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο πιο κοντινό νησί π.χ. Ρόδος έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί το γατί και εσύ.

Τότε ζητάω συγνώμη Ολόκληρο νησί και δεν έχει ούτε ένα κτηνίατρο και παιδίατρο; Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο πιο κοντινό νησί π.χ. Ρόδος έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί το γατί και εσύ.

εγω εχω να δω παιδιατρο πριν γεννησω το γιο μου,που ειναι 5 χρονων τωρα,πρεπει να εχει να ρθει παιδιατρος πανω απο 8 χρονια.περιστασιακα ερχονται διαφοροι αλλα τι να το κανεις?δε σου μιλαω για γυναικολογο,καρδιολογο,ακτινολογο κλπ.δεν εχουμε τιποτα!εγω εχω τους γιατρους μου στην αθηνα και χρονια τωρα κανουμε διαγνωση απ το τηλεφωνο,δυστυχως.ητε ειναι γυναικολογικο,ητε παιδιατρικο,ητε κτηνιατρικο το θεμα!

εγω εχω να δω παιδιατρο πριν γεννησω το γιο μου,που ειναι 5 χρονων τωρα,πρεπει να εχει να ρθει παιδιατρος πανω απο 8 χρονια.περιστασιακα ερχονται διαφοροι αλλα τι να το κανεις?δε σου μιλαω για γυναικολογο,καρδιολογο,ακτινολογο κλπ.δεν εχουμε τιποτα!εγω εχω τους γιατρους μου στην αθηνα και χρονια τωρα κανουμε διαγνωση απ το τηλεφωνο,δυστυχως.ητε ειναι γυναικολογικο,ητε παιδιατρικο,ητε κτηνιατρικο το θεμα!

Τι να πω τραγικό. Ναι έχω ακούσει ότι έρχονται από Αθήνα γιατροί τα Σαββατοκύριακα σε νησιά χωρίς γιατρούς για ενίσχυση του εισοδήματος τους (με άλλα λόγια αρπακτές)...

Για να σε καθυσηχασω λιγο να σου δωσω και μια αλλη εκδοχη.Το ιδιο ειχε κ ο δικος μου, ενα ογκιδιο κοντα στην ουρα διπλα ακριβως απ την σπονδυλικη στηλη.Ανησυχησα και γω, 16 περιπου τοτε ο μικρος, τον πηγα γιατρο του κανανε βιοψια παρακεντιση κλπ και τελικα ηταν απλα ενα λιπωμα, που τωρα εχει φυγει τελειως :) Μπορει να ειναι απλα κατι τετοιο.Μεχρι να μπορεσεις να κανεις βιοψια παρακολουθησε να δεις αν μεγαλωνει κ αν εχει κ αλλου.. αυτα απο μενα ευχομαι να πανε ολα καλα

μακάρι! όλα θα πάνε καλά!:)

Ευχαριστω πολυ asna για την στηριξη!!!Το εχω αναγκη διοτι η αγαπη αυτη με τα ζωα ειναι παθος και ως γνωστον τα παθη δρουν καταλυτικα.Χανω το εδαφος κατω απο τα ποδια μου και παθαινω πανικους στις αρωστιες τους, διοτι δεν εχω σπιτι Αθηνα .Παλαιοτερα και ζουσα εκει ,αλλα, και πριν απο 3 χρονια κατι υπηρχε.Ντρεπομαι οταν οι στνανθρωποι εδω δεν εχουν ιατροφαρμακευτικη και διαγνωστικη βοηθεια να τους μιλω για τα γατουλια μου και ας ειναι μετα την κορη μου σε αγαπη.Σιγουρα εχω επισκεφτει και γειτονες κτηνιατρους αλλα εμενα με εμπνεει ο Δανουρδης.Παρτο λογω δικου μου επαγγελματος παρτο οτι εχει σωσει αρκετες γατες απο δυσκολες καταστασεις.Τι να πω !!!!!
Ευχαριστω rodirdi για τις ευχες σου !!!!!Ελπιζω να ειναι ενα απλο λιπωμα και τιποτα αλλο .Εχει φοβηθει το ματι μου τος καρκινους!!!
Ειναι ομως μια ταλαιπωρια η μετακινηση Ειστε σε πλεονεκτικη θεση στις πολεις σε αυτο τον τομεα.
Εφη ευχαριστω για την παρεμβαση
Γιωργο σε συζητηση να βρισκομαστε!!!!!!!

Μάρω, αν ο όγκος εμφανίστηκε ξαφνικά και αν βρίσκεται στο δέρμα και όχι κάτω από το δέρμα, δε χρειάζεται να ανησυχείς και πολύ. Πιάσε το σημείο που είναι ο όγκος και σήκωσε το δέρμα, ψηλάφισε το και δες αν ο όγκος είναι στο δέρμα ή από κάτω (αν είναι δηλαδή "κολλημένος" στον μυ από κάτω). Έχει εμφανίσει τέτοιο και ο δικός μου και δεν ήταν τίποτα. Σε 1-2 εβδομάδες του είχε φύγει. Παρατήρησε το λίγες μέρες και αν δεις ότι μεγαλώνει τον πας Αθήνα. Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό. Το ινοσάρκωμα είναι αρκετά σπάνιο, οπότε μην άγχωνεσαι και στρεσσάρεις την γατούλα σου :)

Δυστυχως ειναι καολλημενος κατω απο το δερμαΝιωθω οτι κατι τον κραταει

Δυστυχως ειναι καολλημενος κατω απο το δερμαΝιωθω οτι κατι τον κραταει

ευχομαι να μην ειναι σοβαρο,αλλα ολοι εικασιες κανουμε,αν τελικα φυγεις οτιδηποτε θελησεις μη διστασεις,εγω θα ελεγα να περιμενεις μια βδομαδα κι αν ακομα επιμενει παρτον και φυγε.θα περασω το απογευματακι απο κει να τον δω.

συμφωνώ με τη ρενα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς... παρτήρησέ το να δείς την εξέλιξη και βλέποντας και κάνοντας, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι πριν καν να ξέρεις τι είναι, όλα καλά θα πάνε, για να σου το λέω εγώ κάτι ξέρω ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back