Κάθε γειτονιά έχει και κάποιον που βάζει φόλες;

Προς το παρον δεν εχω παιδια αλλα και ουτε εχω δει κινηση. Αμα τον πετυχω ομως....:hmm: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι κ γνωστη σαν τρμπουκος της γειτονιας με εχουν χωρισει απειρες φορες απο αυτον που τον πλακωνω στα μπιναλικια η στο ξυλο ο αντρας μου πλεον εχει βαρεθει να με τραβαει απο την μεση του δρομου που μπαινω για να κοψουν ταχυτητα μεσα στυο στενο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω μονο μια φορα πεταχτηκα στη μεση του δρομου για να προλαβω το χαζοσκυλι του πρωην γειτονα μας που με ακολουθουσε παντου. Ευτυχως που ο ανθρωπος δεν ετρεχε γιατι θα το ειχε χτυπησει και μενα μαζι...Αλλα απο τσαμπουκα προτιμω να του τη φερουμε αυτη τη φορα.

Να ρωτήσω κάτι... Αν τις φόλες τις πετά στο δρόμο ή τέλος πάντων της αφήνει σε δικο του χώρο μπορεί να υποστηρίξει ότι τις έβαλε για ποντίκια κλπ. Αν πιασεις κάποιον να πετά φόλα σε δικο σου χώρο είναι δυνατόν αυτός να ισχυριστεί ότι ήθερε να σου κάνει τζάμπα απολλύμανση; Και καλά αυτός μπορεί να ισχυριστεί τα πάντα... αλλά ποιος νοήμον άνθρωπος μπορεί να το πιστέψει αυτό;

εγω ειμαι κ γνωστη σαν τρμπουκος της γειτονιας με εχουν χωρισει απειρες φορες απο αυτον που τον πλακωνω στα μπιναλικια η στο ξυλο ο αντρας μου πλεον εχει βαρεθει να με τραβαει απο την μεση του δρομου που μπαινω για να κοψουν ταχυτητα μεσα στυο στενο

απο εσένα όλα τα περιμένω....:whistle: :whistle: :whistle:

Πάντως για το νομικό κομμάτι.. νομίζω ότι δεν έχει φυλάκιση, αλλά μόνο χρηματική ποινή.. και αυτό μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις...
'Ετσι μας είπε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την μήνυση στον κτηνίατρο που κάναμε. Η δίκη θα γίνει τον Μάρτιο, οπότε τότε θα ξέρω σίγουρα τι ορίζει το δικαστήριο.

Δεν ξέρω αν έχετε δει που όταν ο δήμος ψεκάζει ή δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει για να σκοτώσει τα ποντίκια, βάζει ανακοινώσεις στις κολόνες για ‘μιωκτονία’ για να προσέχουμε με τα κατοικίδια μας. Δεν μπορεί ο κάθε ένας να βάζει ανεξέλεγκτα φόλες και ειδικά σε ξένη περιουσία, δεν έχει δικαίωμα.

Δεν μπορεί ο κάθε ένας να βάζει ανεξέλεγκτα φόλες και ειδικά σε ξένη περιουσία, δεν έχει δικαίωμα.

Το δικαίωμα το παίρνουν μόνοι τους δυστυχώς..
στην Αίγινα στην πίσω αυλή μας ερχόντουσταν κάποια γατάκια και τρώγανε.. η μαμά γάτα τα είχε γεννήσει εκεί. 'Ετσι λοιπόν ξέρανε ότι εκεί θα βρούν πάντα τροφή και ερχόντουσταν κάθε μέρα και περιμένανε στην πόρτα της κουζίνας πότε θα βγεί η μαμά μου για να τους ταίσει..
κάποια μέρα τα βρήκε νεκρα... στην πίσω αυλή με την μάντρα γύρω - γύρω. (δεν υπάρχει πρόσβαση για ανθρώπους).
Κι όμως κάποιος (ο επάνω) πέταξε φόλα μέσα χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι και πάνε....

Μην μου λές για δικαιώματα λοιπόν....

Μερικούς ανθρώπους δεν μπορώ να τους καταλάβω. ΟΚ δεν μπορούν όλοι να αγαπούν τα ζώα (που προσωπικά κι αυτό δεν το καταλαβαίνω αλλα anyway) αλλά ας τα αγνοήσουν! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται κάποιος και βάζει φόλες. Ή ακόμα χειρότερα πετάει φόλες μέσα στο σπίτι κάποιου άλλου που ξέρει ότι έχει ζώα, το βρίσκω αισχρό! Και το πιο εξοργιστικό όλων είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι ακόμα κι αν τους πιάσεις στα πράσα. Που αν εγώ έπιανα τον ξυλουργό στα πράσα να κακοποιεί (όπως υποψιάζομαι) κάποιο ζώο πιο πιθανό είναι να πάνε εμένα μέσα (γιατί δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω) παρά αυτόν!

Να ρωτήσω κάτι... Αν τις φόλες τις πετά στο δρόμο ή τέλος πάντων της αφήνει σε δικο του χώρο μπορεί να υποστηρίξει ότι τις έβαλε για ποντίκια κλπ. Αν πιασεις κάποιον να πετά φόλα σε δικο σου χώρο είναι δυνατόν αυτός να ισχυριστεί ότι ήθερε να σου κάνει τζάμπα απολλύμανση; Και καλά αυτός μπορεί να ισχυριστεί τα πάντα... αλλά ποιος νοήμον άνθρωπος μπορεί να το πιστέψει αυτό;
Aυτο και αλλα πολλα εχει κανει αυτος ο ανθρωπος εμαθα. Αλλα παντα στα μουλωχτα. Που θα παει καποια στιγμη....:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back