Ismini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
εγω ειμαι κ γνωστη σαν τρμπουκος της γειτονιας με εχουν χωρισει απειρες φορες απο αυτον που τον πλακωνω στα μπιναλικια η στο ξυλο ο αντρας μου πλεον εχει βαρεθει να με τραβαει απο την μεση του δρομου που μπαινω για να κοψουν ταχυτητα μεσα στυο στενο
απο εσένα όλα τα περιμένω....
Πάντως για το νομικό κομμάτι.. νομίζω ότι δεν έχει φυλάκιση, αλλά μόνο χρηματική ποινή.. και αυτό μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις...
'Ετσι μας είπε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την μήνυση στον κτηνίατρο που κάναμε. Η δίκη θα γίνει τον Μάρτιο, οπότε τότε θα ξέρω σίγουρα τι ορίζει το δικαστήριο.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορεί ο κάθε ένας να βάζει ανεξέλεγκτα φόλες και ειδικά σε ξένη περιουσία, δεν έχει δικαίωμα.
Το δικαίωμα το παίρνουν μόνοι τους δυστυχώς..
στην Αίγινα στην πίσω αυλή μας ερχόντουσταν κάποια γατάκια και τρώγανε.. η μαμά γάτα τα είχε γεννήσει εκεί. 'Ετσι λοιπόν ξέρανε ότι εκεί θα βρούν πάντα τροφή και ερχόντουσταν κάθε μέρα και περιμένανε στην πόρτα της κουζίνας πότε θα βγεί η μαμά μου για να τους ταίσει..
κάποια μέρα τα βρήκε νεκρα... στην πίσω αυλή με την μάντρα γύρω - γύρω. (δεν υπάρχει πρόσβαση για ανθρώπους).
Κι όμως κάποιος (ο επάνω) πέταξε φόλα μέσα χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι και πάνε....
Μην μου λές για δικαιώματα λοιπόν....
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Aυτο και αλλα πολλα εχει κανει αυτος ο ανθρωπος εμαθα. Αλλα παντα στα μουλωχτα. Που θα παει καποια στιγμη....Να ρωτήσω κάτι... Αν τις φόλες τις πετά στο δρόμο ή τέλος πάντων της αφήνει σε δικο του χώρο μπορεί να υποστηρίξει ότι τις έβαλε για ποντίκια κλπ. Αν πιασεις κάποιον να πετά φόλα σε δικο σου χώρο είναι δυνατόν αυτός να ισχυριστεί ότι ήθερε να σου κάνει τζάμπα απολλύμανση; Και καλά αυτός μπορεί να ισχυριστεί τα πάντα... αλλά ποιος νοήμον άνθρωπος μπορεί να το πιστέψει αυτό;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool