kat-cats
Διάσημο μέλος

Και Φάτσα, η μακρύτριχη ταρταρουγίτσα, το ταλιμπανάκι, η φωνακλού
(αν και ακόμα η κτηνίατρος μας θεωρεί αγόρι.....
Βρέθηκαν μωρούλια παρατημένα, 2 ημερών, με τα υγρά της γέννας κολλημένα πάνω τους και πλέον φτάνουν αισίως τις 25 ημέρες, με πολύ κόπο.
Θα δοθούν αφού απογαλακτιστούν, μαζί ή χωριστά, μόνο για μέσα σε σπίτι και με προυπόθεση τη στείρωση τους στην κατάλληλη ηλικία.
Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες αλλά και.....παλιότερες φωτογραφίες, από τότε που ήταν νεογεννητάκια.
Προς το παρόν μερικές από τη βδομάδα που μας πέρασε.....
Tηλέφωνο επικοινωνίας~ 6980153678
(Nine Lives Reg. No. 2157/08)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Γρήγορα να βρουν το δρόμο τους για τα πιο παραμυθένια σπιτάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Προβλέπω να γίνεται μάχη για το ποιός θα τα πρωτοπάρει.

kat-cats
Διάσημο μέλος
Δυο πανύγλυκες χνουδομπαλίτσες που σώθηκαν από θαύμα, δυο μικρά θαύματα κι οι ίδιες!![]()
![]()
Γρήγορα να βρουν το δρόμο τους για τα πιο παραμυθένια σπιτάκια
![]()
Μακάρι να είναι τυχερούλια τα μωρούλια....είναι πολύ όμορφα και ζουζουνομπεμπεδάκια!!!! (νομίζω πως θα πάθω με αυτά που βάζεις
Ωωωωωωω τι μωρουδέλια γλυκά είναι αυτά!!!
Προβλέπω να γίνεται μάχη για το ποιός θα τα πρωτοπάρει.![]()
Ναι, ναι να γίνει Βάσω μου!!! είναι μπεμπέεεεεε

Το μόνο που ευχόμαστε είναι να είναι καλότυχα!!!
Guest User 74802
Επισκέπτης
εύχομαι μόλις ξεθαρέψετε λίγο να έχετε βρεί την οικογένεια σας! Είστε πολύ όμορφα μπεμπέκια και τα δύο! 
kat-cats
Διάσημο μέλος
Σύντομα θα έχω φωτο και από την Κάλτσα μας!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αγαπάμε λιλιπούτειο Φατσόνι!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσω κάτι, επειδή ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν για γατούλα (έχουν χαθεί τα γατάκια από τα οποία περιμένω να πάρω κάποιο και υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν), υπάρχει περίπτωση μεταφοράς αυτής της υπέροχης γατούλας σε άλλη πόλη; Όπως έχω πει, θα την έχω μες στο σπίτι, με τα εμβόλιά της, την προίκα της και όλα.
Σου στέλνω π.μ.

Φωτο της Κάλτσας δεν έχεις, αλλά κάτι μου λέει ότι θα εξελιχθεί σε διάσημη καλλονή η μικρή...καλότυχα να είναι!![]()
Εχουν τύχει τόσα πολλά στην κοπέλα που τα φιλοξενεί....
άστα δεν λέγονται....ευτυχώς που μπόρεσε και μου έστειλε και αυτές τις φωτο!! ελπίζω να αποκατασταθούν τα πράγματα και να μπορέσει να μου στείλει κι άλλες!! είναι πολύ όμορφα μικρούλια και θα ταν πολύ όμορφο να έβρισκαν σπιτάκι!! ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Λία μου!
kat-cats
Διάσημο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
καλη τυχη να εχουν!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Οι επόμενες φωτο ας είναι από τα δικά σας σπιτάκια

kat-cats
Διάσημο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να είναι ο μήνας που να σας φέρει στα σπιτάκια σας

kat-cats
Διάσημο μέλος
Την Κάλτσα θα την κρατήσει η κοπέλα, αλλά έχουν ήδη ένα γατούλη και πραγματικά υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας στην οικογένεια.
Είναι πλήρως αποπαρασιτωμένη, υγιής, ούτε 2 μηνών, και δίνεται μόνο για σπιτόγατα, με προύπόθεση τη στείρωση της στην κατάλληλη ηλικία.
....και η Κάλτσα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πανέτοιμα για το σπιτάκι τους και μακάρι γρήγορα να περάσουν το κατώφλι του ( με πρώτη τη Φάτσα που είναι κι η αδυναμία μου
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool