Κάλτσα και...Φάτσα, μωρογατάκια ταρταρουγάκια

• Thread starter Thread starter kat-cats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Κάλτσα, η ταρταρουγίτσα με το λευκό, το ζεν γατόνι.. :D

Και Φάτσα, η μακρύτριχη ταρταρουγίτσα, το ταλιμπανάκι, η φωνακλού :D (αν και ακόμα η κτηνίατρος μας θεωρεί αγόρι.....:P

Βρέθηκαν μωρούλια παρατημένα, 2 ημερών, με τα υγρά της γέννας κολλημένα πάνω τους και πλέον φτάνουν αισίως τις 25 ημέρες, με πολύ κόπο.
Θα δοθούν αφού απογαλακτιστούν, μαζί ή χωριστά, μόνο για μέσα σε σπίτι και με προυπόθεση τη στείρωση τους στην κατάλληλη ηλικία.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες αλλά και.....παλιότερες φωτογραφίες, από τότε που ήταν νεογεννητάκια.

Προς το παρόν μερικές από τη βδομάδα που μας πέρασε.....

Tηλέφωνο επικοινωνίας~ 6980153678

(Nine Lives Reg. No. 2157/08)

c5dlx.jpg

2wdogmu.jpg

19pcoi.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυο πανύγλυκες χνουδομπαλίτσες που σώθηκαν από θαύμα, δυο μικρά θαύματα κι οι ίδιες!
smiley-love067.gif
smiley-love067.gif

Γρήγορα να βρουν το δρόμο τους για τα πιο παραμυθένια σπιτάκια :D

569162l3urpra499.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωωωωωωω τι μωρουδέλια γλυκά είναι αυτά!!!:inlove::inlove:
Προβλέπω να γίνεται μάχη για το ποιός θα τα πρωτοπάρει.:D

Δυο πανύγλυκες χνουδομπαλίτσες που σώθηκαν από θαύμα, δυο μικρά θαύματα κι οι ίδιες!
smiley-love067.gif
smiley-love067.gif

Γρήγορα να βρουν το δρόμο τους για τα πιο παραμυθένια σπιτάκια :D

569162l3urpra499.gif

Μακάρι να είναι τυχερούλια τα μωρούλια....είναι πολύ όμορφα και ζουζουνομπεμπεδάκια!!!! (νομίζω πως θα πάθω με αυτά που βάζεις
569162l3urpra499.gif
)

Ωωωωωωω τι μωρουδέλια γλυκά είναι αυτά!!!:inlove::inlove:
Προβλέπω να γίνεται μάχη για το ποιός θα τα πρωτοπάρει.:D

Ναι, ναι να γίνει Βάσω μου!!! είναι μπεμπέεεεεε :D

Το μόνο που ευχόμαστε είναι να είναι καλότυχα!!!

Μουσουδάκια :baby: εύχομαι μόλις ξεθαρέψετε λίγο να έχετε βρεί την οικογένεια σας! Είστε πολύ όμορφα μπεμπέκια και τα δύο! :hug:

Και φωτο από την υπέροχη Φάτσα που περιμένει ακόμα το σπιτάκι της!!! μα δεν είναι πανέμορφο μπεμπάκι;;;;
Σύντομα θα έχω φωτο και από την Κάλτσα μας!!:D

IMG_4072.jpg

IMG_4078.jpg

Είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό -λαχταριστό, μ' αυτά τα ματάκια που κοιτάζουν έκπληκτα τον "θαυμαστό καινούργιο κόσμο".
Αγαπάμε λιλιπούτειο Φατσόνι!
loveshower.gif

Φωτο της Κάλτσας δεν έχεις, αλλά κάτι μου λέει ότι θα εξελιχθεί σε διάσημη καλλονή η μικρή...καλότυχα να είναι! ;)

Να ρωτήσω κάτι, επειδή ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν για γατούλα (έχουν χαθεί τα γατάκια από τα οποία περιμένω να πάρω κάποιο και υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν), υπάρχει περίπτωση μεταφοράς αυτής της υπέροχης γατούλας σε άλλη πόλη; Όπως έχω πει, θα την έχω μες στο σπίτι, με τα εμβόλιά της, την προίκα της και όλα.

Να ρωτήσω κάτι, επειδή ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν για γατούλα (έχουν χαθεί τα γατάκια από τα οποία περιμένω να πάρω κάποιο και υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν), υπάρχει περίπτωση μεταφοράς αυτής της υπέροχης γατούλας σε άλλη πόλη; Όπως έχω πει, θα την έχω μες στο σπίτι, με τα εμβόλιά της, την προίκα της και όλα.

Σου στέλνω π.μ.:)

Φωτο της Κάλτσας δεν έχεις, αλλά κάτι μου λέει ότι θα εξελιχθεί σε διάσημη καλλονή η μικρή...καλότυχα να είναι! ;)

Εχουν τύχει τόσα πολλά στην κοπέλα που τα φιλοξενεί....:( άστα δεν λέγονται....ευτυχώς που μπόρεσε και μου έστειλε και αυτές τις φωτο!! ελπίζω να αποκατασταθούν τα πράγματα και να μπορέσει να μου στείλει κι άλλες!! είναι πολύ όμορφα μικρούλια και θα ταν πολύ όμορφο να έβρισκαν σπιτάκι!! ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Λία μου!:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ερχουν βρει σπιτι?

Οχι ακόμα.....

Τα μωράκια μας Κάλτσα και Φάτσα ακόμα περιμένουν....και μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!

mtwnlf.jpg

πω πω δυο ταρταρουγακια λουκουμακια!
καλη τυχη να εχουν!

Πικάντικα μουτράκια, κουκλάκια, φατσο-καλτσάκια...
1698945ck8imdhyfd.gif
smiley-love017.gif

Οι επόμενες φωτο ας είναι από τα δικά σας σπιτάκια ;)

Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά!!! ευχαριστούμε :D

Και λίγες ακόμα να σας γλυκάνουμε και να ευχηθούμε Καλό Μήνα!!!:D

2zizlv6.jpg

14blt1l.jpg

1433160184.jpg
Καλό μήνα ψυχούλες μου!:inlove:

Να είναι ο μήνας που να σας φέρει στα σπιτάκια σας :)

Τελευταία επεξεργασία:
Η Φάτσα επείγει να βρει σπιτάκι.
Την Κάλτσα θα την κρατήσει η κοπέλα, αλλά έχουν ήδη ένα γατούλη και πραγματικά υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας στην οικογένεια.
Είναι πλήρως αποπαρασιτωμένη, υγιής, ούτε 2 μηνών, και δίνεται μόνο για σπιτόγατα, με προύπόθεση τη στείρωση της στην κατάλληλη ηλικία.

1567hwx.jpg

....και η Κάλτσα

28ceous.jpg

Μα είναι και τα δυο μωρούλια τόσο κουκλιά, τόσο αξιολάτρευτα φατσόνια!
loveshower.gif

Πανέτοιμα για το σπιτάκι τους και μακάρι γρήγορα να περάσουν το κατώφλι του ( με πρώτη τη Φάτσα που είναι κι η αδυναμία μου;)).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back