Κάναμε στείρωση

sonia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 272 μηνύματα.
Κάναμε στείρωση στην Bianca μας σήμερα. Την πήρα το μεσημέρι...
Και στα άλλα μας γατλακια έχουμε κάνει στείρωση (θηλυκα κ αρσενικά) αλλά πάνε χρόνια από την τελευταία στείρωση σε γατα και μου κοστίζει το θέαμα.
Το κολάρο που είχε για να μη πειράξει τα ράμματα το έβγαλε πριν φτάσω σπίτι. Στο κρεβατάκι που είχα βάλει στο πάτωμα, δίπλα από το καλοριφερ, με θερμοφόρα, ουτε κουβέντα να μεινει. Ήθελε να μπει κάτω από το πάπλωμα στο κρεβάτι μου. Επειδη ήταν βαρύ το πάπλωμα και φοβήθηκα μηπως δεν παίρνει αέρα, έστρωσα μια κουβέρτα και χωθηκε από κάτω μαζί μου. Μέχρι που τόλμησα να κουνηθω και άρχισε να νιαουρίζει σαν δεμονισμένο και να φτυνει, οπου και τα χρειάστηκα και κράτησα απόσταση ασφαλείας (μην φάω καμιά αδέσποτη) Μετα κοιμηθηκε πάλι. Για νερό ή φαϊ ούτε κουβέντα. Εχει κατουρήσει και το πάπλωμα και τη κουβέρτα και συνεχίζει να κοιμάται σαν βόδι. Φυσιολογικά ακούγονται αυτά; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και περαστικα σας.:)
Εμενα..φυσιολογικα μου φαινονται.Ειδικα στα θηλυκα η στειρωση πεφτει παντα πιο βαρια.Βεβαια θα την παρακολουθητε...αλλα απο αυριο πιστευω οτι θα πρεπει να αρχιζει να καλυτερευει.Φανταζομαι οτι ο γιατρος..ειτε εκανε ενεσιμη αντιβιωση..ειτε σας εδωσε χαπακια..ναι;;; Και παλι περαστικα σας..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της έκανε ενεσιμη αντιβίωση και Δευτέρα νωρίς το πρωί θα πάμε για νέα δόση.
Θέλει να ανεβει πάνω στο καλοριφερ (που συνηθως ανεβαίνει). Ή θα καεί ή θα πέσει, δεν έχει έλεγχο των κινησεων ακόμη.... Και γίνεται μάχη :( Είναι πολύ κρύα πάντως. Σκεπασμένη την έχω αλλά κρυώνει η καημένη
Αν τη νύχτα τη κλείσω στο κλουβάκι της πριν κοιμηθω με καμια ζεστη κουβέρτα; Φοβάμαι να την αφήσω να περιφέρεται και στο κρεβάτι φοβαμαι μη τη χτυπησω καταλάθος αν κοιμηθω. Από την άλλη δεν της αρέσει στο κλουβάκι της...

Αχ μωρε,και εμενα ακριβως τα ιδια εκανε.Ανεβαινε στον καναπε..και μετα επεφτε...Δεν μπορεις να τη βαλεις καπου κοντα στο καλοριφερ;; Αλλα να μου πεις..δεν καθεται...Παντως σιγουρα θελει να ειναι ζεστα,γιατι πεφτει πολυ η θερμοκρασια τους μετα τη στειρωση.Εγω βασικα αν δεν ηθελα να περιφερετε στο σπιτι,θα την εβαζα στο δωματιο μαζι με εμενα,και θα εκλεινα την πορτα...τωρα,οσον αφορα το κρεβατι..τις αλλες φορες κοιμοσαστε μαζι;; αν δεν την εχεις πλακωσει ποτε,ειναι λιγιο κουφο να την πλακωσεις τωρα..Τι να σου πω..παντως καλο θα ειναι σημερα να μην κλεισει το καλοριφερ...να ειναι ζεστο το σπιτι ..:)

Μαζί μου κοιμόνται και τα 4 (κάπου εκεί χωράω κι εγώ) Απλά φοβάμαι να κοιμηθει μαζί μου σημερα μην την κλοτσίσω ας πουμε καταλάθος.... :hmm:
Επίσης κανει τσισα ενω κοιμαται. Έκανε ήδη 2 φορες στο δικό μου κρεβάτι και μια στου άντρα μου. Θα αλλάξω παπλώματα πριν κοιμηθουμε αλλά αν κάνει πάλι το βράδυ, δεν έχω άλλα :worry:
Το καλοριφερ θα το αφησω.
Να την έκλεινα στη τριτη κρεβατοκάμαρα;;;

Γιατι κανει τσισα;;.Δεν μπορει να παει τουαλετα;;Αυτο..μου κανει λιγο εντυπωση.Εχει καλυτερευσει καθολου απο την στιγμη που την πηρες;;
Εννοειται οτι αν κατουραει δεν μπορει να την εχεις στο κρεββατι για σημερα.Κοιτα..σιγουρα το να ειναι σε ενα δωματιο,απο οτι σε ολο το σπιτι...περιοριζει τις πιθανοτητες να χτυπησει καπου.Απλα κοιτα να ειναι ζεστα.:)

Δεν ξερω γιατί κανει τσισα. Η προηγούμενη γάτα είχε πάει στο χωμα της.
Αυτη βασικα κοιμαται. Ούτε νερό θέλει

Καλησπερα, το πιο λογικο ειναι να της εχει πεσει βαρια η αναισθησια γι'αυτο δε μπορει να ελεγξει τους μυς που ειναι σχετικοι με την ουρηση. Ετσι λοιπον η κακομοιρουλα τα κανει οπου βρει χωρις να το θελει. Πιστευω οτι αυριο θα εχει συνελθει απο τη ναρκωση και θα αποκτησει παλι τον ελεγχο.
Προτεινω να την βαλεις για υπνο στο καλαθι της και κοντα στο καλοριφερ. Ετσι κι αλλιως δεν καταλαβαινει και πολλα με τοση ...μαστουρα :) και ειναι προτιμοτερο να την εχεις ασφαλισμενη μεσα παρα να κανει 8αρια. Αν μπορεις βρες και μια πανα (babylino) και βαλε τη στον πατο του καλαθιου ωστε αν κατουρησει να μεινει στεγνη.
Ευχομαι περαστικα

Ευχαριστω! Δεν φταει το ξέρω... Καημενουλι.
Καλή ιδέα να βαλω πάνα, πρέπει να μου έχουν μεινει από το σκυλάκι (όταν το εκπαιδευα)
Το τρελογατο παρά τη νάρκωση προσπάθησε να πηδήξει (ανεπιτυχως) στο έπιπλο της τηλεόρασης που είναι στο ένα μέτρο (γι' αυτο φοβαμαι να την αφησω να περιφερεται αν κοιμηθω). Πάει, καρδιακή θα γίνω. Και όποτε πάω να δω αν είναι καλά με φτυνει και νιαουρίζει απειλιτικά, δεν τολμώ να την μετακινησω. Εκτός κι αν κοιμάται :/: Εχουν φρικάρει και τα υπόλοιπα γατάκια. Τώρα έκανε εμετο ο γάτος στο κρεβάτι μου. Κατουρησε και το σκυλί στη κουζίνα :clapup::P
Είμαι ευτυχισμενο παιδί.... ας αρχισω το καθαρισμα...

Ευχαριστω! Δεν φταει το ξέρω... Καημενουλι.
Καλή ιδέα να βαλω πάνα, πρέπει να μου έχουν μεινει από το σκυλάκι (όταν το εκπαιδευα)
Το τρελογατο παρά τη νάρκωση προσπάθησε να πηδήξει (ανεπιτυχως) στο έπιπλο της τηλεόρασης που είναι στο ένα μέτρο (γι' αυτο φοβαμαι να την αφησω να περιφερεται αν κοιμηθω). Πάει, καρδιακή θα γίνω. Και όποτε πάω να δω αν είναι καλά με φτυνει και νιαουρίζει απειλιτικά, δεν τολμώ να την μετακινησω. Εκτός κι αν κοιμάται :/: Εχουν φρικάρει και τα υπόλοιπα γατάκια. Τώρα έκανε εμετο ο γάτος στο κρεβάτι μου. Κατουρησε και το σκυλί στη κουζίνα :clapup::P
Είμαι ευτυχισμενο παιδί.... ας αρχισω το καθαρισμα...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:..συγνωμην που γελαω..:redface::redface::redface: αλλα το περιγραφεις φοβερα!!!!!!!
Σε καταλαβαινω απολυτα παντως...και παλι τις καλυτερες ευχες μου για αναρρωση..:)

Δε θέλω ούτε να την φανταστώ την ευτυχία σου.....
καλό, γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα σου έυχομαι!!! και να είναι το τελευταίο σου για σήμερα!!!
Περαστικά στη γατούλα σου, ελπίζω αύριο να ξυπνήσει καλύτερα!!

Σπίτι υπο έλεγχο :)
Παιδια να ρωτήσω κάτι. Νερό δεν έχει πιει καθόλου (από εχτές το βράδυ που το σήκωσα για την πρωινή επέμβαση)
Να δώσω λίγο με σύριγγα; Αν δεν θέλει να επιμείνω; :hmm: Ή να την αφήσω στην ησυχία της;
Θα την αφήσω στην 3η κρεβατοκάμαρα. Εκεί έχει αράξει.
Στο χώμα πήγε, αλλά μετα δεν έβγαινε. Και όταν πήγα απαλά να την βγάλω με στόλισε με κάθε γατοβρισιά που γνωριζε :( Προσπάθησα να την καθαρίσω λίγο επειδή είχε λερωθει αλλά μπα, μόνο που βρισκόμουν τριγύρω έφτυνε
Ανάποδο σε όλα του αυτό το γατι

κοιτα...εμενα η δικια μου θηλυκια ,η αληθεια ειναι..οτι δεν ειχε καμια σχεση μετα την στειρωση με αυτο που περιγραφεις εσυ.Ομως..δεν αντιδρουν ολες οι γατες με τον ιδιο τροπο.Ειναι θεμα οργανισμου.Για τη συριγγα..δεν ξερω..καλο θα ηταν παντως νερο να πιει.Αυριο ομως θα πρεπει να δειχνει σημαδια βελτιωσης οπωσδηποτε.Αληθεια..δεν μου απαντησες πριν..προφανως το ξεχασες..απο την στιγμη που την πηρες..δεν εχει δειξει καμια βελτιωση;;

Είναι καλύτερα, αλλά όχι κάτι θεαματικό. Αλλά μπορεί να πάει στο χώμα της και είναι σε περισσότερη εγρήγορση σε σχέση με το απόγευμα. Απλά θέλει να την αφησουμε στην ησυχία της.
Η αλήθεια είναι πως και στη πρώτη γατούλα που είχα κάνει στρειρωση ήταν πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, οπότε μάλλον είναι θέμα του κάθε οργανισμού. Η Bianca είναι βέβαια πολύ ζωηρό γατί κ τσαντίζεται εύκολα όταν είναι καλά. Πόσο μάλλον τώρα.
Ελπίζω κι εγω το πρωί να είμαστε καλύτερα
Ευχαριστω για την βοήθεια, όλους σας :)

Τιποτα καλε...ολα καλα θα πανε...πολλα φιλακια,και γραψε μας νεα αυριο!!:)

Καλημέρα!
Η Bianca είναι μάλλον καλυτερα. Τουλάχιστον το ύφος της. Είχε κάνει έμετο το βράδυ, φαντάζομαι λογω της ναρκωσης. Βέβαια για νερό ή φαϊ ούτε κουβέντα. Ούτε σηκώνεται καθόλου (μόνο μέχρι το χώμα είχε πάει) :hmm:
Φαντάζομαι όσο εξελίσσεται η ημέρα να βελτιωθεί. Τουλάχιστον δεν με έχει φτύσει ως ώρας (κάτι είναι κι αυτό)
Το βασικότερο είναι να πιει νεράκι

Η Bianca ανακάλυψε τη χαρά του να τραβάς τα ράμματα :(
Εβαλα το κολάρο της ελισσαβετ αλλά πέρασε το πόδι της μέσα και σφηνωσε οπότε το έκοψα :( Με ένα συρραπτικο το έκλεισα πάλι αλλά τώρα κάθεται περίλυπη και δυστυχισμένη (πάνω που είχε ερχίσει να κυκλοφορεί το καημένο) Και επιπλέον φοβάμαι να κοιμηθώ το βράδυ μην σφηνώσει πάλι κανένα πόδι και δεν την ακούσω και χτυπήσει πουθενα

Ακου..το κολαρο εμενα δεν μου το εβαλε ο γιατρος..μη σου πω και στους περισσοτερους εδω.Ειναι δεδομενο οτι θα τα τραβηξουν τα εξωτερικα ραμματα.Εμενα η πουπυ απο την 1η μερα το εκανε.Αν τα εσωτερικα ραμματα ειναι πυκνα..δεν θα εχει κανενα προβλημα.Μην την βασανιζεις τσαμπα..(που λεει ο λογος βασανιζεις δηλαδη..γιατι για το καλο της το κανεις..)Εγω θα το εβγαζα το κολαρο..Για πες μου..εφαγε καθολου;; νερακι ειπιε;;

Εφαγε λίγο τόνο (βασικά το ζουμάκι) αλλά μεχρι εκεί. Τώρα με το κολάρο δεν το συζηταμε
Μου είχε πει η κτηνίατρος να προσέξω πολύ να μη πειράξει τα ράμματα οπότε γι' αυτο και το κολάρο. Και τηλέφωνο που πήρα μου είπε να μην την αφήσω :(
Προσπάθησα να βάλω κάποια γάζα να την εμποδίσω αλλά δεν με άφησε, σφαγή έγινε.
Βέβαια αυριο το πρωί πάμε πάλι κτηνίατρο για νέα δόση αντιβίωσης

Αφου σας ειπε ετσι ο γιατρος..καλα κανεις.:)Το οτι δεν τρωει καθολου..με ανησυχει λιγο...αλλα θα πατε αυριο γιατρο..οποτε θα την εξετασει.Μην ξεχασεις να του αναφερεις ολη την συμπεριφορα της.Ειναι πολυ βασικο αυτο..να ειμαστε δηλαδη περιγραφικοι με καθε λεπτομερεια..αντε περαστικα σας..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back