Κάνει η γάτα μου να φάει....;

Εσεις δινετε στο γατακι σας κανενα γλυκακι>>>αντιδράσεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γάτες δεν καταλαβαίνουν την γεύση του γλυκού και επιπλέον η ζάχαρη δεν τους κάνει καλό. Οπότε καλύτερα να το αποφεύγεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,,,,,,,,,,,,οκ τοτε:D

Έφαγε cashews! Λαίμαργο γατί!!!!

Και εκεί που καθόμουν και έτρωγα τα φυστικάκια μου, έρχεται η Χαρά, ανεβαίνει πάνω μου, προσπαθώντας να δοκιμάσει -όπως πάντα- αυτό που τρώω και αρχίζει τις διαμαρτυρίες. Άντε, λέω, να σου δώσω να το μυρίσεις για να δεις ότι δεν σ'αρέσει. Και με περίσσιο θράσος μου βουτάει το φυστικάκι μου και το τρώει. Συνέχισα να μην πιστεύω αυτό που είδα και έψαχνα να βρω που το είχε κρύψει. Με παραπονιάρικο ύφος ζητάει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...:blink::blink::blink:
Υπάρχει περίπτωση να την πειράξουν τα φυστίκια;;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσα έφαγε τελικά;
Ένα-δύο ή μια σακούλα ολόκληρη;
Τα ένα-δύο δεν θα την πειράξουν. Όμως αν την άφησες να φάει μια σακούλα κι ύστερα αναρωτήθηκες αν θα την πειράξουν, ε, δεν φταίει το καημένο το γατί...
Γενικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τρόφιμα που δεν εντάσσονται στο κανονικό διαιτολόγιο μιας γάτας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εκεί που καθόμουν και έτρωγα τα φυστικάκια μου, έρχεται η Χαρά, ανεβαίνει πάνω μου, προσπαθώντας να δοκιμάσει -όπως πάντα- αυτό που τρώω και αρχίζει τις διαμαρτυρίες. Άντε, λέω, να σου δώσω να το μυρίσεις για να δεις ότι δεν σ'αρέσει. Και με περίσσιο θράσος μου βουτάει το φυστικάκι μου και το τρώει. Συνέχισα να μην πιστεύω αυτό που είδα και έψαχνα να βρω που το είχε κρύψει. Με παραπονιάρικο ύφος ζητάει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...:blink::blink::blink:
Κοιτάγενικά τα κάσιους δεν είναι αλμυρά αν είναι όμως έχουν αλάτι καλύτερα να μην της δώσεις άλλα

Αν έφαγε ένα-δύο, δεν νομίζω να πειράζει.:D Θέλει να το προσέχεις λίγο περισσότερο.:hmm::)
Εμένα ο Αρης μου, που είναι παμφάγος στην κυριολεξία, έχει την ηλίθια συνήθεια να έρχεται στο τραπέζι όταν τρώω το μεσημέρι και να απαιτεί να δοκιμάσει ότι τρώω.:mad::down:
Σήμερα δοκίμασε δύο φακές και γλυφόταν κιόλας!:blink:

Σήμερα δοκίμασε δύο φακές και γλυφόταν κιόλας!:blink:
Πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατιά, παλιότερα ενας κτηνίατρος μου είχε πει ότι το ζουμάκι από της φακές κ γενικά από τα όσπρια κάνει πολύ καλό στο τρίχωμά τους

Πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατιά, παλιότερα ενας κτηνίατρος μου είχε πει ότι το ζουμάκι από της φακές κ γενικά από τα όσπρια κάνει πολύ καλό στο τρίχωμά τους

Σλιθ, λες κάτι να ξέρει ο Αρης και να παριστάνει το χαζούλι για ξεκάρφωμα!:blink:;):P:P
Η "έξυπνη" Μυτρώ ποτέ δεν επιχείρησε να φάει κάτι αλλό από κροκέτες και κονσέρβα. ;):D

Ομοιοπαθείς κι εσείς, λοιπόν... Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο ο Στέφανος είναι τόσο λαίμαργος! Σήμερα π.χ. ξέχασα ένα κουτί με γλυκά (ροξάκια της μαμάς συγκεκριμένα) πάνω στον πάγκο της κουζίνας και πριν καλά-καλά το καταλάβω, αρπάζει ένα ροξάκι και μέχρι να τον πιάσω είχε φάει σχεδόν το μισό! Και να φανταστείτε ότι μόλις είχε φάει... Να δούμε τι θα κάνω μ'αυτό τον τρελόγατο!

αχ ρε παιδια ποσο σας ζηλευω! Ο δικος μου ειναι εντελως κοιμισμενος και δεν τρωει τιποτα αλλο απο κονσερβες και treats. Ετρωγε παλια ψωμακι, αλλα τωρα ουτε που το αγγιζει. Ψαχνω να βρω απο το ψητο μοσχαρι το πιο μαλακο και ωραιο κομματι για να του δωσω και το αγνοει, το ιδιο κανει και με ψητα φιλετα σολωμου, κοτοπουλο κτλ. Να πηδηξει πανω σε τραπεζι και να φαει μεσα απο πιατο; Δεν υπαρχει περιπτωση! :cry::cry::cry::cry::cry:

αχ ρε παιδια ποσο σας ζηλευω! Ο δικος μου ειναι εντελως κοιμισμενος και δεν τρωει τιποτα αλλο απο κονσερβες και treats. Ετρωγε παλια ψωμακι, αλλα τωρα ουτε που το αγγιζει. Ψαχνω να βρω απο το ψητο μοσχαρι το πιο μαλακο και ωραιο κομματι για να του δωσω και το αγνοει, το ιδιο κανει και με ψητα φιλετα σολωμου, κοτοπουλο κτλ. Να πηδηξει πανω σε τραπεζι και να φαει μεσα απο πιατο; Δεν υπαρχει περιπτωση! :cry::cry::cry::cry::cry:

its ok ! τα ίδια κάνει και η Δώρα μόνο κροκέτες ψάρι... :blink: , σε αντίθεση με την άλλη που τρώει τα πάντα και εάν δε της δώσω τίποτε άλλο τότε πέφτει στη κροκέτα και αυτή :D

Μερικά κάσιους δε θα της κάνουν κακό.. Ο δικός μου τρώει αμύγδαλα και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα καβουρδισμένα! Τα τραβάνε τα λίπη και οι πρωτεϊνες των ξηρών καρπών, μου το έχει πει ο κτηνίατρος.
Ασε την να τρώει, αλλά μην το παρακάνει κιόλας;)

Μερικά κάσιους δε θα της κάνουν κακό.. Ο δικός μου τρώει αμύγδαλα και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα καβουρδισμένα! Τα τραβάνε τα λίπη και οι πρωτεϊνες των ξηρών καρπών, μου το έχει πει ο κτηνίατρος.
Ασε την να τρώει, αλλά μην το παρακάνει κιόλας;)

Φωτεινή ελπίζω μετά να μη χτυπάει και κανένα scotch :happy:

Φωτεινή ελπίζω μετά να μη χτυπάει και κανένα scotch :happy:

Ε, όχι...δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα:lol:
Είμαστε της υγιεινής διατροφής σπίτι:D

Ευτυχως δεν εφαγε πολλα. Δεν προλαβε δηλαδη γιατι αν της τα αφηνα...
Δεν ειχα ξαναδει γατι να τρωει ξηρους καρπους και ξαφνιαστηκα. Η Μελίνα μου ας πουμε που ειναι μεγααααααλο λιγουρι τρωει τα παντα! Ειδικα αν δει οτι τα τρωω εγω. Με ιδιαιτερη αδυναμια στα ρεβυθια!!!
Βεβαια στο παρελθον εχει φαει ακομα και πιπερια απο σαλατα.

Εμενα ετρωγε με μανια σταφιδες αλλα μετα διαβασα οτι δε κανει!
Γενικα ειναι να μη τους συνηθισεις στις διαφορετικες γευσεις!Η γατες της φιλης μου δε τρωνε τιποτα αλλο, μονο γατισιες τροφες. Οι δικοι μου τρωνε απο το φαι μας και κανουν σαν τρελοι.
Το πιο κουλο που εχουν φαει ειναι ανανας και τωρα τις προαλλες εφαγαν γιγαντες!

Φρούτα...

Κάθε πρωί, φτιάχνω ένα μεγάλο ποτήρι χυμό (με μπανάνα, ακτινίδιο και πορτοκάλι στο μπλέντερ). Για έναν άνθρωπο είναι σίγουρα πολύ αρωματικό και νόστιμο... αλλά για μια γάτα; O Gandalf τρελαίνεται και θέλει να βουτήξει τη μούρη του στο ποτήρι μου μόλις το μυρίσει...:lol:
Επιτρέπεται όμως να τρώει φρούτα; Νόμιζα ότι στις γάτες δεν αρέσει το πορτοκάλι. Αν ναι, ποια φρούτα τους κάνουν καλό και ποια κακό; Και σε ποια μορφή και ποσότητα;

Εμας τρωνε βερυκοκα σαν τρελα και τα δυο.Η γιατρος μας ειπε οτι δεν πειραζουν αρκει να μην ειναι συχνα και σε μεγαλη ποσοτητα.

Μην ανησυχείς!Σίγουρα μην το παρακάνετε αλλά γενικά νο προμπ.!Εμένα που μου πίνει τον καφέ τι να πω;:/:
Αλλά τον πίνω σκέτο τουλάχιστον :P
Πάντως μια καλή λύση είναι να πίνεις γρήγορα το χυμό σου ή να κρύβεσαι όπως κάνω κι εγώ με τον καφέ μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back