Κάνει η γάτα μου να φάει....;

Ναι, το ξύδι είναι... εμένα ο Κίκης είχε βρεί το πλαστικό βαρελάκι που τις έχω, το είχε τρυπήσει με τα δόντια.. είχε χύσει όλο το ζουμί/ξύδι στα πλακάκια της κουζίνας και κυλιόταν μέσα στα ζουμιά.....:|:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ραμσης μπορει να τρωει ελιες μεχρι να σταματησω να του δινω,ειναι καλο γι'αυτον;Υπαρχει καποιο οριο στο ποσες κανει να φανε;:hmm:
Νόνικα αν είναι αλμυρές καλύτερα να μην του δίνεις ελιές γιατί τα περσικά λόγω φυλής έχουν προδιάθεση για νεφρική ανεπάρκεια, ουρολιθιάσεις, κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααααα,υπαρχουν πολλα με τα ιδια γουστα βλεπω!!!
Δεν ειναι αρμυρες διοτι ουτε σε μενα αρεσουν με αλατι,ειναι καλαμων σε ελαιολαδο.:D

αλλο τουτο παλι.............καλε....μονο τα δικα μου δεν τρωνε ελιες???????? πρωτη φορα ακουω οτι οι ελιες αρεσουν στις γατες...:blink::blink::blink::blink::blink:...βεβαια δεν εχω δοκιμασει να τους δωσω....παντως μπορει νονικουλα μου, να μην σου φαινονται αρμυρες οι ελιες,αλλα ολες εχουν αλατι....δεν γινονται αλλιως...ξερω,γιατι εχουμε οικογενειακως ελιες και τις φτιαχνουμε...εκτος αν γραφουν οτι δεν περιεχουν αλατι....αλλα ποτε δεν εχω δει κατι τετοιο...οποτε...με μετρο..:D:D:D

Τις παιρνω σε συσκευασια και γραφει οτι ειναι σε ελαιολαδο...:hmm::hmm::hmm:

Τις παιρνω σε συσκευασια και γραφει οτι ειναι σε ελαιολαδο...:hmm::hmm::hmm:

μωρε σε ελαιολαδο ειναι....αλλα αυτο σημαινει οτι δεν εχουν αλατι??? για κοιτα στα συστατικα....:hmm::hmm:

στανταρ εχουν αλατι............:hmm::hmm:

στανταρ εχουν αλατι............:hmm::hmm:

εγω το λεω...αλλα δεν με ακουει το ζωντοβολο..:lol::lol::lol:...δεν γινεται να φτιαχτει η ελια χωρις αλατι!!!!!

:P:P:P:P:P:P:P

Ααααα τι μου θυμίσατε τώρα!!! Τον υπέροχο γατουλη που είχαμε στο πατρικό μου οταν ήμουν 15 χρονών. Δεν έκανε ποτέ ζημιές. Ηταν ένα αγγελούδι. Η μόνες ζημιές που είχε κάνει ήταν δυο φορές που λείπαμε εμεις και όταν γυρίσαμε ανακαλυψαμε πως είχε ανέβει στον πάγκο για να φτάσει το μπωλ με τις ελιες που είχαμε. ... Το είχε ρίξει κάτω και το είχε ξεσκεπάσει και ειχε φάει τις ελιές και είχε φτύσει και τα κουκούτσια παρακαλώ. Οταν μύριζε ελιές ερχόταν τσιρίζοντας για να φάει....:lol::lol::lol:

Ααααα τι μου θυμίσατε τώρα!!! Τον υπέροχο γατουλη που είχαμε στο πατρικό μου οταν ήμουν 15 χρονών. Δεν έκανε ποτέ ζημιές. Ηταν ένα αγγελούδι. Η μόνες ζημιές που είχε κάνει ήταν δυο φορές που λείπαμε εμεις και όταν γυρίσαμε ανακαλυψαμε πως είχε ανέβει στον πάγκο για να φτάσει το μπωλ με τις ελιες που είχαμε. ... Το είχε ρίξει κάτω και το είχε ξεσκεπάσει και ειχε φάει τις ελιές και είχε φτύσει και τα κουκούτσια παρακαλώ. Οταν μύριζε ελιές ερχόταν τσιρίζοντας για να φάει....:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Οι ελιές πάντα έχουν αλάτι..έτσι γίνονται όπως και το τυρί.Τις βάζουν σε μεγάλα δοχεία με νερό και αλάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ξεπικρίσουν και διατηρούνται κιόλας στη σαλαμούρα!!Μερικοί βάζουν και ξίδι ή ρίγανη όπως η μαμά μου και είναι μιαμ μιάμ.Αν τους αρέσουν τόσο πολύ οι ελιές μπορείτε να τις βάζεται για κάνα δυο ώρες πρίν σε νερό ..φεύγει το πολύ αλάτι.Στα δικά μου δεν έτυχε να δοκιμάσω..:lol::lol::lol::lol::lol:

Οι ελιές πάντα έχουν αλάτι..έτσι γίνονται όπως και το τυρί.Τις βάζουν σε μεγάλα δοχεία με νερό και αλάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ξεπικρίσουν και διατηρούνται κιόλας στη σαλαμούρα!!Μερικοί βάζουν και ξίδι ή ρίγανη όπως η μαμά μου και είναι μιαμ μιάμ.Αν τους αρέσουν τόσο πολύ οι ελιές μπορείτε να τις βάζεται για κάνα δυο ώρες πρίν σε νερό ..φεύγει το πολύ αλάτι.Στα δικά μου δεν έτυχε να δοκιμάσω..:lol::lol::lol::lol::lol:

πεστα χρυσοστομη...αυτο λεω και εγω...ελια χωρις αλατι...γιοκ!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:..............νονικα ακους?????????:P:P:P:P

κανει την κουφη τωρα, δεν την συμφερει να ακουει :lol::lol::lol:

:P:P:P:P:P:P
Καλα μωρε,το εμπεδωσα ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΤΙ!!!!!

και ομως εγω της εδωσα τιςε δικη μου και το εφαγε ολο ακομη και το μ πολακι της εγλυφε και ηθελε κι αλλο αλλα δεν της εδωσα.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τόνος

Μπορώ να δίνω σε γατάκι 4 μηνών τόνο ρίο μάρε σαν σνακ? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τόνος

καλυτερα όχι θα έλεγα εγώ.Γενικά δεν κάνει ο τόνος σε κονσέρβα,που τρώμε εμείς.. γιατι εχουν πολυ αλατι.Για λιχουδια καλύτερα να του δίνεις φακελάκι (φαγητό σε υγρή μορφή) καλής ποιότητας που θα βρεις σε κτηνιατρεία.:)

Α αυτό με το αλάτι δεν το σκέφτηκα....

επισης μη δινεις συχνα τονο γιατι εχει υδραργυρο.... εγω βασικα του δινω μια στις τοσες (1 φορα στους 3-4 μηνες) λιγο κονσερβα σολωμο για ανθρωπους, αλλα μιλαω για ποσοτητα ιση με ενα ενα κουταλακι του γλυκου, ετσι για λιχουδια. Το προβλημα ειναι να μη δινεις στη γατουλα συχνα και μεγαλες ποσοτητες :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back