Η γάτα μου έφαγε μαρούλι...τι μπορει να σημαίνει αυτό,να ανησυχώ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η γάτα μου έφαγε μαρούλι...τι μπορει να σημαίνει αυτό,να ανησυχώ?![]()
Μεταλλάσσεται σε κουνέλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν έχω δει πουθενά,το μαρούλι να κατατάσεται στα λαχανικά που απαγορεύονται.Μην αγχώνεσαι.

JoanneMenace
Νεοφερμένο μέλος
Μια φίλη μου σε κάθε γεύμα του γάτου της έβαζε ψιλοκομμένο μαρούλι. Όταν τη ρώτησα γιατί το κάνει, μου είπε πως βοηθάει το γάτο στη πέψη και πως το μαρούλι κάνει πάνω-κάτω την ίδια δουλεία με το χορταράκι για γάτες.
(Σημείωση: ο πατέρας της είναι κτηνίατρος.)

Σας ευχαριστω πολύ

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
και ο δικός μου τρώει

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Η γάτα μου τρώει ψωμί και νιφάδες κορν φλεικς από την χούφτα του χεριού μου. Μου φαίνεται τόσο αστείο.
Μια μέρα της έδωσα και γάλα στο πιάτο. Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πειραματιστώ και με άλλες υγεινές ανθρώπινες τροφές, γιατί μαθαίνω ότι οι ειδικές γατοτροφές είναι καρκινογόνες. Αύριο σκέφτομαι να της δώσω να φάει σουβλάκια ή κοτόπουλο.βαριέμαι πολύ στο άλλο, γι'αυτό είπα να γράψω εδώ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Α να χαθεις..

να σου πω κατι ομως...οι ανθρωπινες τροφες..ετσι οπως μαγειρευονται..ειναι ακαταλληλες για τις γατες.Αλατια ,μπαχαρικα..κρεμυδια,σκορδα..ειναι τοξικα για γατες..δες εδω καποιες ακαταλληλες τροφες..
Επισης..με ψωμι και κορνφλεικς...φανταζομαι οτι δεν πιστευεις πως μπορει να ζησει σωστα η γατα σου..ναι;;Πλακα κανεις...η γατα ειναι σα;ρκοφαγο..και οχι παμφαγο...

ΥΓ..αν θες να της δινεις μαγειρευτο..θα πρεπει να ειναι κοτοπουλο χωρις την πετσα,ή μοσχαρι..ή γαλοπουθλα...νεροβραστο χωρις αλατια ,λαδια και μπαχαρικα...νετα σκετα που λεμε..
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..οκ...μαζι σου...αρκει να ειναι μαγειρεμενα οπως πρεπει..

ΥΓ...και οι ανθρωπινες ειναι καρκινογονες..
elmeow
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχουν πάρα πολλές τροφές,εξαιρετικής ποιότητας για το γατάκι σας!
Και σίγουρα οι ανθρώπινες τροφές είναι περισσότερο καρκινογόνες

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η δικιά μου, μια φορά, ενώ έτρωγα σουβλάκι του οποίου ο γύρος έπεσε στο πάτωμα, τρέχω να φέρω χαρτί να το μαζέψω, γυρνάω και δε βλέπω τίποτα......εκτός από την αλέκα μου να ξερογλίφεται και να καθαρίζει τα μουστάκια της..Είχε φάει το γύρο!!! Μετά από 1.5-2 ώρες έκανε εμετό και ήταν τάβλα ξαπλωμένη όλο το βράδυ μέχρι το πρωί!!
Γι'αυτό άστο καλύτερα...Άσε που μαθαίνει μετά και δε σε αφήνει στην ησυχία σου όταν τρως..Γενικά, πολλά τα μείον.....
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν θα πάθει και τίποτα αν τρώει περιστασιακά μερικά κομμάτια από τις τροφές που τρώμε και δεν είναι τοξικές για τις γάτες.
Ψητό κρέας ή ψάρι, ακόμα και αν έχουν αλάτι, δεν θα την πειράξουν με την προϋπόθεση όμως ότι θα δίνονται ως treat και όχι ως κύρια τροφή.
Εγώ δίνω ψητό ψάρι, κρέας, μπέηκον, τυρί, γιαούρτι, κτλ, αλλά σε μικρές ποσότητες και όχι καθημερινά (πχ. ένα κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι, ένα κομματάκι 2-3εκ μπέηκον, ένα κομματάκι κοτόπουλο 3-4εκ μηκος...)
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
οι πατατες κάνουν τίποτα στις γάτες;
γιατί μου δίνουν καμιά φορά (χωρίς αλάτι βέβαια).
μια φορά όμως, επειδή ξέχαασαν να κρατήσουν αναλατες, με βρήκαν πάνω στο τραπέζι να έχω βγάλει το αλουμινόχαρτο από το πιάτο και να τρώω
οι σκέτες πατάτες πειράζουν;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν πειράζουν αν τις δίνεις ως treat (σε πολύ μικρές ποσότητες)
Εγώ δίνω ένα κουταλάκι πουρέ όταν με βλέπει να τρώω και νιαουρίζει

melaslog
Δραστήριο μέλος
Η δικιά μου, μια φορά, ενώ έτρωγα σουβλάκι του οποίου ο γύρος έπεσε στο πάτωμα, τρέχω να φέρω χαρτί να το μαζέψω, γυρνάω και δε βλέπω τίποτα......εκτός από την αλέκα μου να ξερογλίφεται και να καθαρίζει τα μουστάκια της..Είχε φάει το γύρο!!! Μετά από 1.5-2 ώρες έκανε εμετό και ήταν τάβλα ξαπλωμένη όλο το βράδυ μέχρι το πρωί!!
Γι'αυτό άστο καλύτερα...Άσε που μαθαίνει μετά και δε σε αφήνει στην ησυχία σου όταν τρως..Γενικά, πολλά τα μείον.....
Μην ξαναπαραγγείλετε σουβλάκια από αυτό το σουβλατζίδικο.
Ο δικός μου, όταν παραγγέλνουμε σουβλάκια, έρχεται και χώνει την μουσούδα του μέσα στις μερίδες.
Του κόβω ένα πολύ μικρό κομματάκι και του το δίνω (γύρο ή μπιφτέκι).
Αν πας εκείνη την ώρα να πλησιάσεις το χέρι σου, ακόμα και για να τον χαιδέψεις, γρυλίζει τόσο έντονα, έτοιμος να σε κατασπαράξει και είναι οι μόνες στιγμές που μπορεί να βγάλει νύχια και να επιτεθεί.
Μόλις το φάει (μιλάμε για δευτερόλεπτα βέβαια) είναι σαν προβατάκι και έρχεται και σου γλύφει τα δάκτυλα.
Ψ Υ Χ Α Σ Θ Ε Ν Ε Ι Α Α Α Α Α Α Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marina289
Περιβόητο μέλος
Είναι κανα-δυο σουβλατζίδικα που το κρέας τους είναι απαράδεκτο...Όταν πήρα απ'αυτά(πριν καταλάβω περί τίνος πρόκειται), ούτε που πλησίασαν το κοτόπουλο! Το μύρισαν και έπαιρναν έκφραση αποστροφής!
Γενικώς στο ¨σουβλακοκρέας¨ έχουν αντίληψη και κριτήριο ...ποιότητας! Περίεργο δεν είναι;;

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν βάζουν λεμόνι στα σουβλάκια, είναι πιθανό να τα απωθεί η μυρωδιά του!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εμες είμαιστε πιο ιδιότροποιΑυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι έχουν αντίληψη της ¨σαβούρας¨ τροφής...
Είναι κανα-δυο σουβλατζίδικα που το κρέας τους είναι απαράδεκτο...Όταν πήρα απ'αυτά(πριν καταλάβω περί τίνος πρόκειται), ούτε που πλησίασαν το κοτόπουλο! Το μύρισαν και έπαιρναν έκφραση αποστροφής!
Γενικώς στο ¨σουβλακοκρέας¨ έχουν αντίληψη και κριτήριο ...ποιότητας! Περίεργο δεν είναι;;![]()
(προτιμάμε μόνο το γύρο και από όσα σουβλατζίδικα παράγγειλαν μόνο ένα μου άρεσε και δεν παίρνουν πια από αυτο
) και τώρα εγώ όταν παραγγέλνουν δεν τρώω
(αν και ελάχιστο έτρωγα-ενα κομματακι τη φορά)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τον γύρο ούτε να τον φτύσει! Τα σουβλάκια του αρέσουν. Το ψητό κοτόπουλο (απέξω) δεν το αγγίζει, αλλά το σπιτικό το τρώει. Ώρες ώρες αναρωτιέσαι τι κρέατα σου σερβίρουν στα εστιατόρια και στα takeout γεύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool