Κάνει φασαρία όταν νυχτώσει!

nicos

Νεοφερμένο μέλος

Ο nicos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας γατόφιλοι!!!! Μόλις πήρα ενα πανέμορφο θηλυκό γατάκι! Του έμαθα κιόλας να χρησιμοποιεί την άμμο του, δεν ξέρω όμως πως να του μάθω να κοιμάται στο μαξιλάρι του...Χτες μόλις έσβησα τα φώτα, ήρθε αμέσως πάνω στο κρεβάτι δίπλα μου και κοιμήθηκε ανενόχλητο, ενώ εγώ, απο φόβο μήπως το πλακώσω, επείδή ειναι μόλις 2 μηνών, δεν έκελεισα μάτι!!!!

Παρακάλω, στείλε τε μου μνμ, που να μου εξηγείτε , πως θα την εκπαιδεύσω, να πηγαίνει απο μόνη της στο μαξιλάρι και να κοιμάται εκει, γαι να ξαναβρω και γω τον ύπνο μου!!!

Ευχαριστώ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Νίκο και καλωσηρθες!
Όσο την έχεις μέσα στο δωμάτιο,αποκλειεται να μαθει να κοιμαται στο καλαθάκι της.Αν δεν τη θες μαζι σου στο κρεβατι,θα πρεπει να βαλεις το καλαθάκι της σε άλλο δωμάτιο,και να κλεινεις την πορτα του δωματιου σου.Θα κλάψει,θα νιαουρισει,αλλα θα το μαθει και δεν θα την πειραζει σιγα σιγα.Ριξε και μια ματια στα άρθρα,εχει πολλες ενδιαφερουσες συμβουλες για το μεγαλωμα μικρων γατιων.
Πως τη λενε την κουκλα σου;Βάλε μας καμια φωτο να τη θαυμασουμε κι εμεις:Να τη χαιρεσαι!'

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Νίκο και καλωσηρθες!
Όσο την έχεις μέσα στο δωμάτιο,αποκλειεται να μαθει να κοιμαται στο καλαθάκι της.Αν δεν τη θες μαζι σου στο κρεβατι,θα πρεπει να βαλεις το καλαθάκι της σε άλλο δωμάτιο,και να κλεινεις την πορτα του δωματιου σου.Θα κλάψει,θα νιαουρισει,αλλα θα το μαθει και δεν θα την πειραζει σιγα σιγα.Ριξε και μια ματια στα άρθρα,εχει πολλες ενδιαφερουσες συμβουλες για το μεγαλωμα μικρων γατιων.
Πως τη λενε την κουκλα σου;Βάλε μας καμια φωτο να τη θαυμασουμε κι εμεις:Να τη χαιρεσαι!'
Καλος ηρθες Νικο...
Σωστοτατη η προλαλισαντα,ετσι μαθαμε και εμεις τον δικο μας να μη κοιματε μαζι μας.Αλλα και τωρα ερχεται στα κλεφτα...:lol:

Ακριβώς όπως τα λέει η moukelis.
Ή, εναλλακτικά, θα εκπαιδεύσει η γατούλα σου εσένα για να κοιμάστε μαζί (ομιλεί παθούσα-και-απολαμβάνουσα) :happy:

Δυστυχώς οι γάτες δεν είναι σαν τους σκύλους για να εκπαιδευθούν και να υπακούν. Εγώ στη θέση σου θα έβαζα παιχνίδια και πράγματα γενικά που της τραβούν την προσοχή πάνω στο κρεβάτι, ούτως ώστε να παίξει κι ύστερα να κουραστεί και να κοιμηθεί πάνω. Και να ξανανέβει να την κατεβάζεις. Θέλει πολλή υπομονή. Ίσως να έβαζα και την τροφή εκεί κοντά.

Ειναι νωρις ακομα μην ανησυχεις θα σε εκπαιδευσει μια χαρα η μικρα και επειδη δεν μοθ φαινεσαι να κλεινεις την πορτα οπως οι πιο πολυ εδω μεσα .... τελικα θα μαθεις να κοιμασαι μαζι της και αυτη μαζι σου :up::up:μα πως να την πατησεις ? στην χειροτερη μολις πας να πεσεις πανω της θα φυγει ... ολα ειναι μια συνηθεια ...στο λεω εκ πειρας ακομα και οταν δεν κοιμαμαι σπιτι μου τα ποδια μου δεν τα πολυκουναω μην κλοτσισω καμμια μικρη ... και ας μην ειναι καν εκει ... :rolleyes::redface:

Αχα!!!:blink:

οσο χαζο κι αν ακουγεται....

Ωστε αυτος ειναι ο λογος που μου ζαλωνονται ολα τα ζωα στο κρεβατι???:blink::blink:

Εγω παντα (και ειμαι 45-46 χρονων ) εβαζα τα κρεββατακια τους διπλα στο δικο μου, Παντα τα σκατουλια κοιμουνταν εκει με τις διαταγες μου αλλα ΠΑΝΤΑ τα εβρισκα στο κρεββατι μου οταν ξυπνουσα...γατονια η σκυλουδια :rolleyes::rolleyes: Τελικα ολα τα ζωα μου χαζοβλαμμενα εγιναν (εκτος του Φρου, μη τρελλαθουμε, αλλα κανε να τον κατεβασεις απ το κρεββατι ολο το βραδυ!!! Ανεβαινει χωρις ηχο καθολου ομως!!! ξαφνικα νοιωθεις φιλακια)

Για τα φιλοξενουμενα γατακια με ειχαν ενημερωσει και οντως ηταν αψογα.

Μουκελις, ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Ο Φρου και η Μπιζου μου κοστισαν μια σχεση που .. ε... ψιλοθεστηκα αλλα καλο ειναι να ξερω τα κολπα. Αντε τωρα να τα μαθω στους Φρου-μπιζου για να με αφηνουν ποτε ποτε στην ησυχια μου . (Αμφιβαλλω γιατι ειμαι χαζομαμα και οταν ειμαι μονη ισως κανω και το χαζο και τα αφηνω να ανεβαινουν...) Οπως και να χει δεχομαι και εγω συμβουλες για τα κακομαθημενα μου.!

Φιλακια
Φρου

Ακριβώς όπως τα λέει η moukelis.
Ή, εναλλακτικά, θα εκπαιδεύσει η γατούλα σου εσένα για να κοιμάστε μαζί (ομιλεί παθούσα-και-απολαμβάνουσα) :happy:

ετσι εκπαιδευτηκα και εγω...:/: :up:

Ναι και εγώ τα έχω καταφέρει και κοιμάμαι μόνη μου!!! (Στα όνειρά μου...):lol::lol:
Πιθανότερο είναι να κοιμηθώ ΕΓΩ στο πάτωμα...:redface:

Συνημμένα

• P9210022.jpg
    P9210022.jpg
    206,1 KB · Εμφανίσεις: 84
  • P9210011.jpg
    P9210011.jpg
    263,1 KB · Εμφανίσεις: 77
  • P9210020.jpg
    P9210020.jpg
    127,2 KB · Εμφανίσεις: 69
Βρε Φρουδακι,εσυ,τοσο εμπειρη γατομαμα και σκυλομαμα,δεν ηξερες οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αρκεστουν στο κρεβατακι τους,οταν εχουν ενα ζωντανο παιχνιδι(εσενα) στο μεγαλο κρεβατι;Ασε που ειναι και πιο ζεστα...Εγω τωρα που κρυωνει ο καιρος θα τους βαλω και μια θερμοφορα τυλιγμενη στα σκεπασματα τους γιατι ειχα στον Εκτορακο μου και τη λατρευε...

Εμάς πάντως μας εκπαίδευσε κανονικότατα ο Αζραέλ! :D
Το βράδυ όταν πηγαίνω πρώτα εγώ στο κρεβάτι έρχεται ο κύριος και με γαργαλάει με τα μουστάκια του να τον αφήσω να μπεί κάτω από την κουβέρτα :lol::lol:

Αφού μπεί και ζεσταθεί καλά καλά βγαίνει έξω και την αράζει στα πόδια μου (συγκεκριμένα πίσω από τα γόνατά μου) και όταν έρθει ο μπαμπάς στο κρεβάτι την αράζει πότε ανάμεσά μας, πότε στα πόδια του μπαμπά, πότε στα δικά μου (ο καϊμένος έφαγε και μερικές κλωτσιές από μένα καθώς κοιμόμουν).:redface:

Ξυπνάει πάει στο σαλόνι στα παιχνίδια του, έρχεται πίσω αθόρυβος, την ξαναπεύτει στο κρεβάτι και το πρωΐ όταν ξυπνήσουμε χαδάκια και μουρμούρα για φαγητό :lol::lol:

Γίναμε κι εμείς υπηρέτες του τι να κάνουμε του έχουμε αδυναμία

Αυτα που προτινει η συναδελφος γατομαμα moukelis ειναι πολυ σωστα και κατα καιρους παλαιοτερα τα εφαρμοσα και εγω και στα δυο μου γατια.:)
Για να σας εξομολογηθω κατι, εμενα οι φωτο που παραθετει η Julia μου αρεσουν πολυ:blink::redface: ,ασε που θυμιζουν την δικη μου κρεβατοκαμαρα μειον ενα γατι!:up:

Ναι και εγώ τα έχω καταφέρει και κοιμάμαι μόνη μου!!! (Στα όνειρά μου...):lol::lol:
ειλικρινα δεν ειχα δει πως ειχες τοσο ομορφια γατουλια:redface::inlove:

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων έτσι γίνεται! Δηλώνω κι εγώ παθούσα και ευτυχής!!!

στην χειροτερη μολις πας να πεσεις πανω της θα φυγει ...
Ακόμα και τα διμηνίτικα έχουν αντανακλαστικά... γάτας! :lol: Δεν υπάρχει περίπτωση να μη προλάβει να την κάνει...

Εγώ ακόμα δεν έχω επιχειρήσει να κοιμηθώ μαζί του και ειλικρινά φοβάμαι γιατί ανεβαίνει πάνω και με "χτενίζει".. ή με δαγκώνει στην ώρα του παιχνιδιού...φοβάμαι μη τον πιάσει η μούρλια του παιχνιδιού την ώρα που κοιμάμαι και μη τραυματιστούμε....Ορισμένες φορέσ με ΄πιάνει ο φόβος μη πέσει στα μάτια μου...ή μη πέσει πάνω μου και πεταχτώ απότομα και το χτυπήσω το μικρούλη μου....

Οντως και εμενα με τρελενει η φωτογραφια της julia να σου ζησουν και ας σου κανουν και εξωση ...:lol: Δεν μου αρεσει που το περιοριζεται ομως γιατι αναφερεστε μονο στην περιπτωση 1 κρεβατι πολλες γατες ... :P υπαρχει και το αντιθετο μια γατα πολλα κρεβατια η Ιολη πχ μολις σηκωθω εγω παει στην αδερφη μου που συνηθως ξυπναει πιο αργα και συνεχιζει τον υπνο της :lol::up:
Καλα υπαρχουν και οι γατες που τις παρακαλας να ερθουν στο κρεβατι σου και δεν ερχονται βλεπε Φαιδρα ... τωρα τελευταια που την εχει ποιασει και ανεβαινει στα κρεβατια εχει τυχει να ξυπνησω να την δω στο κρεββατι μου και να σκεφτω δεν παιζει ... ονειρευεσαι standard :lol:
Στο θεμα μας σε μια εβδομαδα, αντε 2 το πολυ ... θα σε εχει στρωσει:up:

Νίκο, το γατουλίνι σου είναι μωράκι ακόμα, πολύ μικρό για να μη φοβάται το σκοτάδι και την ησυχία...Θέλει σιγουριά και ασφάλεια για να κοιμηθεί, έτσι έρχεται κοντά σου. Το μαξιλάρι του είναι δίπλα στο κρεβάτι σου; Αν βλέπεις ότι παρόλη την προσπάθεια εξακολουθεί να κοιμάται μαζί σου, προσπάθησε τουλάχιστον να το βάζεις σε ένα σημείο του κρεβατιού σου που δεν υπάρχει φόβος να το πλακώσεις;)

Να σου ζήσει το μικρό!

Δεν μου αρεσει που το περιοριζεται ομως γιατι αναφερεστε μονο στην περιπτωση 1 κρεβατι πολλες γατες ... :P

Θα είχες δίκιο και θα συμφωνούσα....ΑΝ και τα άλλα κρεβάτια ΔΕΝ ήταν ήδη γεμάτα:happy::happy: (απο ανθρώπους και γάτες)

Αυτά είναι, αυτά που έχουν κλείσει suita σε μένα.:)
Βέβαια κατα την διάρκεια της νύχτας υπάρχει μια εναλλαγή.. και μετακίνηση ανάλογα με τα γούστα τους!

Ναι μπραβο ....με αλλη κοιμασαι και με αλλη ξυπνας :lol::lol::up: Γατες forever :up:

Πάντως σου έχουν κάνει κανονική κατάληψη στο κρεββάτι!πολύ γέλιο!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back